Beoordelingen van Snackbar Ludo Maastricht

Recente recensies van Snackbar Ludo Maastricht

5 sterren na 635 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Beste frituur met de beste service !!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel 👍👍👍👍👍

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Lék vinger lék dom manne heerléke friet en zoervliejs.

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd netjes op tijd met de bestelling als ik deze ga ophalen. Heerlijke warme producten en zeer vriendelijk personeel.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Anita

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd heerlijk gesmaakt. Toppers zijn jullie

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Prima verzorgd. Vriendelijke eigenaren. Top.

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoe es altied! Super good!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel 👍👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima. Precies op tijd en prima producten !

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍👍

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Er was eens een frituur op Caberg waar twee toffe gozers bijna iedere dag frieten staan te bakken. Dit doen ze met heel veel plezier en vakmanschap. Elke keer als ze met hun mandjes in de frituurolie roeren, maken ze frieten en snacks van grote kwaliteit klaar. De een is de baas over de frieten en de ander gaat over de snacks. Samen leveren ze top kwaliteit. Als je als klant hun eten koopt en mee naar huis neemt, neem je een zak met het beste eten uit welke snackbar dan ook mee naar huis. Je proeft dan op en top eten. Er was eens...... Nee, dit is werkelijkheid en geen sprookje. Op Caberg ligt de beste snackbar.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍al 29 jaar doen we ons best

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super weer zoals altijd !

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review 👍

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer top! Online besteld en geen minuut hoeven te wachten! Echt super fijn! Bedankt weer mannen. Tot snel!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, uitstekende hygienische snackbar, zeer smaakvol, klantvriendelijk, betaalbaar, goede service, goede kwaliteit/prijs verhouding. Wat wil een mens nog meer als zoiets om de hoek ligt 🤷🏼‍♀️. Deze mannen hebben een groot ❤️ voor de zaak….💋💋💋

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Mandy voor de leuke review

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, ruime porties. Kwaliteit en prijs is prima. Zeer vriendelijke mensen. Onlline besteld, bestelling is altijd op tijd klaar. Kortom het beste van Maastricht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Saai, maar waar. Het eten was weer goed en eigenlijk 6 sterren waard. Alweer verheugen op een volgende keer.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel👍

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom 5 sterren waard!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Debbie 👍

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd alles okee en tevreden. Maar de bokworst is meer een knakworst helaas ;)

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel. Pascal voor de 5 sterren maar het is echt een Limco bockworst 80 gr een knakworst limco 60 gr

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Onze favoriet tegenwoordig....lekker frietje topa!! (Friet met gyros ,uien, tzaziki en chilisaus) , maar ze hebben ook heerlijke zuurvlees. Kortom onze vaste frituur bij deze 2 symphatieke mannen!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer toppie geregeld.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

eten prima zou tip willen geven m.b.t. smulbox kids vind het geen goed idee om pistooltjes in de box te doen.

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle en aardige service

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer eens eten gehaald bij de mannen en het was weer genieten. Heerlijk hoe ze een warme maaltijd voor je bereiden. Datbdoen ze met vakmanschap en een warm welkom.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd alles perfect!! Smaakt fantastische en een zeer goede service 👌

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was op de afgesproken tijd netjes klaar. Daarbij is het altijd super lekker eten. De heren zijn altijd erg aardig en beleefd.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten vriendelijke bediening mooie schone nette zaak snel geholpen ondanks de mega drukte gewoon top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima kwaliteit, precies op tijd en uitstekende service

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Henny voor het compliment je zult je wel vergist hebben in de sterren gr Ludo

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppers , altied vruntelik en lekker eten

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top kwaliteit en service!

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het heeft weer heerlijk gesmaakt

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk 🤤

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk. De lekkerste hotwings uit Maastricht en omstreken, kan geen echt fastfood restaurant tegenop!

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer goed. Eigenlijk is het een 5-sterren frituur met twee sterren aan de friteuse. Het was top heren.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de top review

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frites Mooie cafetaria Vriendelijke mensen

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

beste frituur van Maastricht, heerlijke frites, snacks, super vriendelijke eigenaren, mooie, hygiënische zaak, goed online-systeem.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de 5 sterren

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Saai, maar waar. Het eten was weer uitstekend. Het blijft gewoon meer dan goed. Toppers.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel weer harold topper

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer genieten met hoofdletter G. Geweldige frieten en snacks van geweldige gastheren. Dikke duim.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altied lék vinger lék dom ! 👍🥇

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je voor de 5 sterren

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top verzorgd en snelle afhandeling!!!

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service en heerlijke frieten + snacks!

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en goed verzorgd!!! Top service

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd een keurige toonbank, perfect verzorgde frietjes, snacks en menu. En altijd een gezellige babbel. Op naar de volgende keer!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar en altijd vriendelijk en heerlijk eten

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer geweldig kunnen genieten van de kookkunsten en gezelligheid van André en Ludo. Het was weer top.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben weer genoten van jullie heerlijke frieten en snacks

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima geregeld. En heel erg proper.Bij ophalen bestelling geen wachttijd. En zeer vriendelijke mannen. En de bestelde producten zijn heerlijk. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker 💪💪

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste kwaliteit. Online bestellen handig. Simpel Afhalen op door Ludo opgegeven tijdstip. Geen wachttijden.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd en vriendelijk personeel...

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijke frieten.. goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoe es altied: lek vinger, lek doum

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd en zo als altijd heel erg lekker

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

altijd zeer goed.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet lang hoeven te wachten En heerlijk gegeten

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker frieten van bij Ludo.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten voldeed weer volledig aan de verwachtingen.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

frite besteld voor 17.30 uur, stond klaar. Prima en goede en vriendelijke bediening 👍🏾👍🏾

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top kwaliteit, veel variatie qua menu kaart. Altijd heerlijk met een top bediening, echter vanavond was een bestelling met een gouden randje, Thx guys 😍

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk lekker frietje en genieten van heerlijke hamburger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk. Zoals altijd.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Elly

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer toppie. 10 points

Reactie van Snackbar Ludo:Bedankt Marco

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste friet en snacks krijg je bij snackbar Ludo!! Mooie schone zaak, vriendelijk personeel, voor ons de beste snackbar in Maastricht !!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd PERFECT. Geen 5 sterren maar 10.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel fijn om te horen

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd zeer tevreden alles was naar wens 👌

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer over heerlijk en zo als normaal super goed verzorgt. Ga zo door Mannen, Jullie zijn TOPPERS.:)

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en bestelling was goed op tijd klaar. Tot de volgende keer.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker en onze bestelling stond natuurlijk op tijd klaar 👍🏻

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke warme producten en ook erg lekker, top service 👍

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer ouderwets lekker en goed verzorgd. Kwaliteit en kwantiteit waren weer super.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service, super mensen. Grote complimenten naar jullie toe

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer super!! Voor ons nooit meer een andere snackbar!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere Frieten . Altijd lekker en top eten. En dankjewel voor t flesje wijn 🤩🤩 2 toppers die super in hun vak zijn.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit en heerlijk eten!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. Uitstekende kwaliteit. Online bestellen werkt handig. Goede website. Afhalen zonder wachten.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk toppers

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De spare-ribs waren alweer top.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer smullen, zoals altijd.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede verzorgde frieten en snacks. Super vriendelijk en weten precies wie je bent. En het zuurvlees is het allerlekkerste in Maastricht

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima geregeld. Complimenten over hoe jullie team in de piekdrukte werkt. De snelheid is hoog en de kwaliteit blijft ook hoog. Daarbij blijft het team relaxed uitzien en is er nog altijd ruimte voor een praatje of grapje. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Verandering van spijs doet eten, zeggen ze Eens iets anders gekozen, maar ook deze keuze was bijzonder lekker en uiteraard goed verzorgd. Toppers.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, snelle service en zeer nette zaak. Aanrader.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top verzorgd en heerlijke frietjes en snacks en.....tot op de minuut de bestelling klaar! Echt super hoe deze heren werken! Wij hebben weer genoten van deze heerlijke maaltijd! Daanke hiere!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, Ludo en André bedank.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heel vriendelijk en heerlijke friet!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frites en snacks. Mooi optijd klaar!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppie zaak! Netjes, heerlijk en heel vriendelijk

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ook deze keer was het eten weer goed en super verzorgd. Dit in combinatie met een gezellig praatje, maakte het weer een geweldige maaltijd. Bedankt André en Ludo. Tot een volgende keer.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel jong

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

wij genieten telkens weer van het goede verzorgde producten het heeft ons weer gesmaakt toppy

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Nog altijd tevreden, vriendelijk en goede producten. De 🚌-driver

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel en een nette en verzorgde snackbar , kwaliteit van het eten is zeer goed

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en snacks zuurvlees is super lekker een 10 waard super vriendelijk

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds, alles perfect en.. super lekker!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top verzorgd Goede kwaliteit lekker frieten😉👍😜

Reactie van Snackbar Ludo:Thanks

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frieten, lekker gebakken. Leuke mannen achter de toog. Kortom, een 2e bezoekje meer dan waard. Dankjewel mannen.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgt

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede, snelle en vriendelijke service. Prijs/kwaliteit komt goed overeen

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd zeer tevreden. Lekkere frieten en overheerlijke hotwings! Beter dan menig fastfood keten!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer lekker gegeten.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd een goede service en een vriendelijk woord en niet te vergeten is het eten heerlijk en genieten.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijkkkkk vooral de kippilaf hmmmmmm 👍🍻🥂

Reactie van Snackbar Ludo:Thanks

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Thanks

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk, goede kwaliteit. Geweldig personeel.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd top

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ziet er zeer smakelijk uit en voldoende

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde was heel goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd geweldig lekker goed verzorgd en precies op tijd. Chappeau.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

t was weer lekker en bedankt voor het flesje wijn :)

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bedankt weer voor de lekkere maaltijd!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Thanks Paul

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd is de service goed en de frite en snacks voortreffelijk

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het heeft weer gesmaakt, zoals altijd heerlijke frietjes, sausen, en snacks.De beste frietuur wat er bestaat.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel elly

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en altijd een vriendelijk woord. Aanrader.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijke frietjes en de timing was spot-on!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste snackbar in heel Maastricht. Goede service en vriendelijke personeel. Toppie👍😀

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Marco voor de top review

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en snacks.zeer leuke vriendelijke heren.Altijd leuk om daar mijn frietjes te halen.Chapeau jongens.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was geweldig. Gied warm en lekker te bijten heerlijk maar dat zijn we gewend

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Thanks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk friet zuurvlees snacks super was behoorlijk druk buiten en dat begrijp ik super kwaliteit en super vriendelijk en zeer nette schone zaak eigenlijk een 10 waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit altijd. Voldoende friet ook al bestel je kleine of kinderfrite. Fijne sauzen. En op tijd klaar. Snelle werkers.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het heeft weer goed gesmaakt!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Paul

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig weer op tijd kunnen afhalen. Uitmuntende kwaliteit en verpakking.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goede service!

Reactie van Snackbar Ludo:Thanks

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Als je frieten en snacks bij Ludo en André besteld, is het altijd goed. Een slechte review kun je alleen geven als je er niets koopt. Het was weer heerlijk. Top. Bedankt.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel harold

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk jongens!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooie en nette zaak! Heel vriendelijk en het eten is vers en lekker!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frietjes, heel licht gezouten, is ook beter voor de rikketik, en zelf toevoegen kan altijd nog! Voor onze vegetarier een lekkere groentenkroket en gefrituurde uienringen. Alles in kartonnen bakjes, dat is beter voor de wereld en ook gezonder. (Geen weekmakers meer!) En voor de eeuwige twijfelaar een fijne Twijfelaar! Maar veur alles, gewoen lekker!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Dat was een lekker frietje Topa, volgende keer weer !! En gastvrije mensen

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel ben fijn om te horen

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De Friet zuurvlees was weer uit de kunst lekker.. Ga zo door Ludo en Andre.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben weer genoten van de heerlijke frietjes en snacks. Over heerlijk.❤

Reactie van Snackbar Ludo:Thanks

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alweer heel lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker alleen frietje speciaal vergeten.... och ja goed voor de lijn :) Kan gebeuren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat was het weer heerlijk! Wederom weer top service! Precies op tijd klaar en dus een kort contact: Corona proof 👊👊👊 Heren, bedankt en tot snel! 👊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd top bij de toppers van Snackbar Ludo.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frieten en frikadel speciaal! Goed warm en smaakt altijd heerlijk!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd de beste friet en snack, met de beste service.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

wat kun je zeggen gewoon lekker

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd!!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en altijd heel erg goed verzorgd

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super heerlijke frieten en snacks! Daarnaast ook altijd gezellig als je even moet wachten! Top frituur!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erge lekkere frieten.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd constant in kwaliteit en tijd. Top!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere frietjes, als belg bestel ik graag bij hun!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit, goede frieten, sauzen en assortiment. Heel vriendelijk personeel, hebben oog voor kwaliteit en de klant!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de top review

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker de friet vaan bei Ludo’s

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd smaakt voortreffelijk ! Kortom mijn favoriet 👌

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren weer mogen genieten van de heerlijke frietjes en snacks van deze twee geweldige heren. Ze zijn super vriendelijk en werken netjes op tijd. Het bestellen via de site gaat super fijn en super snel. We komen snel weer terug in deze geweldige frituur/snackbar! Ga zo door. Jullie zijn toppers!

Reactie van Snackbar Ludo:He dank je wel het was gezellig de slingers hangen uit haha

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goede kwaliteit en lekker. Vriendelijk bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoi, de Schnitzel was lekker, de champignon saus heerlijk. De frietjes ook lekker, maar veel te veel voor 1 persoon. 2/3 ervan heb ik in de gft gekieperd en dat vind ik echt zonde! Je kunt frieten niet opwarmen, anders had ik ze bewaard voor vandaag. Ben echt wel tevreden hoor, maar bij de volgende bestelling zal ik vragen om minder frieten en dan eventueel daarvoor in de plaats misschien een bakje appelmoes of zo iets. Vriendelijke groet, Annelies.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en goed verzorgd , heel erg vriendelijk personeel

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten, ga zo door

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het heeft weer goed gesmaakt, het was met liefde gemaakt!!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en goed verzorgd.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo wie altied de lekkerste friet, snack en bruudjes toppers

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit jammie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het heeft weer goed gesmaakt!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer top verzorgd, precies op tijd klaar. Het zijn echt toppers deze heren!!! Dankjewel weer. Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekkere friet goed verzorgd alles online besteld was op afgesproken tijd klaar 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Goede kwaliteit en super bediening

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

2 sterren? Nee, veel te weinig voor de heerlijke frieten en André-burgers. Gewoon weer 5 sterren voor het geweldige eten en de gezelligheid.

Reactie van Snackbar Ludo:Fijn om te horen harold thanks

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het hewft gesmaakt😀

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

het is de gezelligste snackbar in maastricht! super lief personeel Altijd gezellig! En de lekkerste frietjes en hamburgers😍 probeer eens de samuraiburger ech een aanrader!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg lekker.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Carnavalsmenu zuurvlees besteld. Het was heerlijk. Een echte aanrader voor dat geld. Komen hier beslist terug, vriendelijke bediening en geen wachttijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet, niet te slap, niet te hard, sauzen heerlijk en super schone snackbar. Vriendelijk personeel. Kortom: TOP !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede friet en top verzorgt zoals altijd. De allerbeste frieten die er zijn en het zuurvlees is geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker!!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top verzorgd en altijd lekker frites

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, goed verzorgd en, heerlijk. Bestelling netjes op tijd klaar en bediening ook altijd vriendelijk.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Ludo en André, Het eten was zoals gewoonlijk weer fantastisch. We hebben heerlijk genoten en ons buikje was weer heerlijk gevuld, gevolg een heerlijke avond met een voldaan gevoel. Ga zo door en wij komen nog vaak bij jullie bestellen. Mvgr, Lieske & Jan Jacobs

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

wederom super. Op de weg naar Ludo passeer ik 4 snackbars zegr dus genoeg.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review daar doen we het voor toppie

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitmuntende kwaliteit, keurig ingepakt en op afgesproken tijd was de bestelling klaar om op te halen.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker. Heeft goed gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lieve mensen.. word daar altijd zo vrolijk 😆 en een hele hele hele nette zaak.. de aanbiedingen zijn toppie en alles netjes verzorgd. Een dikke verdiende 10 🥰

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppie was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd kekkere kwaliteit. toppie

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer lekker

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles heel goed verzorgt en alles smaakt heerlijk 👍👍👍

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag te laat voor een gezellig praatje, maar dat zal de volgende keer wel weer goed komen. Het eten was weer top en goed verzorgd. Bedankt weer en tot de volgende keer maar weer.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel weer voor de leuke review

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk friet zuurvlees en mooi op tijd op de afgesproken tijd.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het had weer heerlijk gesmaakt. En mijn bestelling was precies op tijd klaar toppie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima verzorgd en perfect op tijd klaar. Voor iedereen een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het heeft weer goed gesmaakt!!!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altied lekker frieten, gooije porties Altied even proper Super vruntelik Aonroaijer !

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima hoor!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Producten altijd verzorgd en altijd even lekker. Service, heel goed, altijd even vriendelijk.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Elly

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service lekker en goed verzorgd eten. Ook voor luca...😉

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De keuze is reuze. Welke keuze je ook maakt, het is altijd een reuze keuze. Het was weer heerlijk. Bedankt.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je voor de leuke review

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

altied prima!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was op de afgesproken tijd netjes afgeven. Vriendelijke bediening toppers. 🤗

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Prima bediening en de superpropere zaak lacht je aan. Vooral doorgaan mannen! Respect!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

TOPPIE verzorgd.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: goede service, fijne mooie én lekkere producten. Moet zeggen dat de gefrituurde sjaslick heel lekker is. De stukjes vlees waren iets groter dan dat ik gewend was. En niet te vergeten, het is er altijd gezellig👍. Ben een tevreden mens. Tot weerziens, grtz, de 🚌-driver

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks drukte was mijn online bestelling op tijd klaar!!!! Toppie Voor de rest kan ik alleen maar zeggen top waar lekkere frieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste snackbar in Maastricht

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling wordt goed verzorgd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en op de minuut klaar. En het bestelde was super lekker!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd tip top in orde!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer genieten... van Ludo's frieten...

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten van vandaag was weer genieten. Het waren geweldige snacks en frieten. Ook vanavond was het weer heerlijk En dat zeg ik heel eerlijk. Het wad meer dan 5 sterren waard.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en goed verzorgd.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer een dikke 10, lekker goed verzorgd prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ruim assortiment, smaakte goed, en voldoende eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker gegeten was voor mij de eerste ervaring bij Ludo word waarschijnlijk een blijvertje om bij jullie te bestellen dat ging trouwens prima online.

Reactie van Snackbar Ludo:He Ron fijn om te horen top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten bij jullie is altijd lekker

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd alles tot in de puntjes verzorgd bij ludo en andre. Top service

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd gezellig daar én goed eten. Nog nooit iets te klagen gehad. Dit is pas een échte aanrader.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals gewoonlijk LEKKER 👍

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect.

Reactie van Snackbar Ludo:Thanks

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is iedere keer weer een genot om de frieten van Ludo te mogen eten.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk, wij hebben weer genoten, van de heerlijke frietjes en snacks. Ik zelf heb Corona geen smaak, maar de frieten en de frikandel van Ludo, smaken wel, heel blij mee. Goede verzorgende zaak, en heel vriendelijk. Het zijn toppers.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Saai, maar het was gewoon weer meer dan uitstekend.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie porties

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top, prima verzorgd en klantvriendelijk.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, kwaliteit en altijd een lach. Wij zijn een tijdje geleden verhuist naar de andere kant van de brug. Maar wij komen graag op zijn tijd terug voor de heerlijke frietjes van Snackbar Ludo. Ga zo door zou ik zeggen

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Na 7 jaar weer terug naar Caberg verhuisd, wat heb ik deze snackbar gemist. Vandaag weer heerlijk gegeten van snackbar Ludo!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Nette en schone friture. Heerlijk eten en goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik verheug me er iedere keer weer op om de frieten en snacks van Ludo te eten.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kon door omstandigheden bestselling niet. af halen. Heb gebeld. Geen probleemAfspraak naar maandag verzet. Toppie!,,

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, erg lekker, wel ook aandacht aan mensen die niet online bestellen . P

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd is alles heerlijk, Beste snackbar van Maastricht. We gaan altijd helemaal vanuit de heeg naar caberg om frietjes te halen

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk mannen!!!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker , goede service iets te klagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en niet duur.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ook in het nieuwe jaar was het eten weer lekker. Bedankt.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

gewoon geweldig en ze lopen niet weg voor een grap prima toch

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed verzorgd.. Alweer super lekker.. Complimenten..👍

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed service goede bediening zeer vriendelijke en nette mensen wat erin zitten en de frieten enzo zijn gewoon heel erg goed en stiekem ook erg lekker je kunt zelfs online je bestelling plaatsen wat heel fijn is wij gaan altijd toch weer trug na hun

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes en snack gegeten! Nadat ik de vorige keer wat langer heb moeten wachten moet ik zeggen dat ze deze keer mijn bestelling direct in mijn handen had. De vriendelijke bediening kon zich blijkbaar de vorige keer nog herinneren en zorgde ervoor dat ik deze keer met zekerheid een warme bestelling thuis op kon eten. Top service!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppers. Goede frieten. Super chill zuurvlees.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mevr heeft genoten van haar lekkere frieten en frikandel!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles is gewoon heerlijk! Nette zaak, en vriedelijke mensen

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend als altijd 👌🏼

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snackbar 👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit en super vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer top service 👌

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie service vriendelijk en het eten was heerlijk zoals altijd

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer van topkwaliteit zoals altijd !! Echte aanrader 👌

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Een 5 sterrenfrituur.. vriendelijke bediening en heerlijke frietjes

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd geweldig 🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer lekker, zoals altijd! Het online bestellen werkt perfect en als je zelf een beetje op let weet je precies wanneer jouw bestelling klaar is, helemaal top 👍🏻

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere friet naar mijn mening. Ook de sausen zijn net wat beter dan bij andere. Mijn bamiblok was ook zeer smakelijk. Echter heb ik ook een kanttekening, ik had destijds online besteld en ging uiteindeljk met koud eten naar huis omdat we mij niks werd gevraagd bij binnenkomst. Het personeel is echter heel vriendelijk maar ik vermoed dat de plotselinge drukte ze iets te veel werd. Tevens zou het fijn zijn als ze de mensen die binnen wachten op hun bestelling verzoeken om dat buiten te doen zodat anderen hun bestelling op kunnen halen. Er mogen maar 3 mensen binnen zijn dus probeer dit zo optimaal mogelijk te benutten zou ik zeggen.

Reactie van Snackbar Ludo:Beste ee hangt buiten een briefje met als je besteld heb meld je binnen het is zeker druk maar wij kunnen niet overal op letten gr

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen. En stipt op het tijdstip klaar. Binnenlopen en meenemen. Top service!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoon weer goed verzorgd heerlijk eten gemaakt door een gezellige groep mensen. Als je er nog nooit bent geweest zeker een aanrader daarna blijf je er niet meer weg.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Je hebt het Foute Uurtje en je hebt de foute cheeseburger van André. Die Foute Cheeseburger wordt een begrip bij Ludo en André. Geweldig.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten, goed waar, vriendelijke lieve mensen, hebben verstand van hun vak. Geweldig, schonen, verzorg, frietuur. Zolang Ludo & Andre de frietuur beheeren, blijf ik mijn waar bij hun bestellen. Nog nooit een opmerking gehad over deze heerlijke frietuur. In een woordt fantastiche.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd !

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit, keurig op tijd bestelling klaar en zeer klantvriendelijk, gewoon een topzaak

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service lekkere friet heerlijk zuurvlees lekkere snacks top zaak

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij Cafetaria Ludo, mijn bevindingen: - Nette cafetaria - Leuk klantvriendelijk personeel - Ideaal in Corona tijd online besteld via hun eigen website, dus geen langs wachtrijen bij de zaak - Bestelling precies klaar op bestelde tijdstip - Frietjes netjes verpakt in een bakje waardoor ze nog lekker warm waren bij thuiskomst - Snacks netjes verpakt Mij zullen ze zeker nog een keer terug zien bij Cafetaria Ludo. Met vriendelijke groet, Cindy Vreuls

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes altied en super vruuntelijke bedeening. Aanrader dus :-)

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk uitstekende kwaliteit

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Is altijd goed👍🏻👍🏻

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

WaS heerlijk verzorgt alleen jammerxat in de saus geen vlees zat maar was voor herhaling vatbaar 🌹😘💋

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Le migliori patatine fritte a Maastricht! Bravo bravoooo!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, precies op tijd en super lekker😊😋

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer top.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd top!!! Lekkere frieten goed verzorgd One line besteld alles op tijd klaar Personeel👍👍

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima verzorgt, smaakt goed en bij online bestellen fijn optijd!

Reactie van Snackbar Ludo:Top

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit bestellen via internet en betalen , super bediening, grote keuze

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker weer!, heerlijke hamburgers!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd alles weer erg lekker en top verzorgd ! Online besteld en alles perfect op tijd klaar.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere frietjes en snacks mooie nette schone zaak vriendelijke bediening top

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag weer een heerlijke maaltijd gehad met een culinaire cheeseburger (met Andalouse saus). Heerlijk en goed verzorgd. Bedankt weer.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten altijd lekker en veel wat je krijgt 👍👍

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd weer top!! Dankjewel heren!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer prima in orde en op tijd. En ook dat is het leveren van kwaliteit. Al meer dan 25 jaar lang. Ik ga deze frituur echt missen als ze er ooit mee gaan ophouden. Tot die tijd aanbreekt wederom 5 sterren!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en goede kwaliteit.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Zoals altijd!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het heerlijk de frites waren super lekker de zuurvlees was zalig echt top

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en mooi op tijd. Goede kwalliteit.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer super lekker! Heren jullie zijn toppers tot snel!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De persoonlijke aandacht doet wonderen.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie......👍

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima verzorgd, heel netjes en snel klaar. 100% aanrader! Ga zo door, mannen!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was super lekker👍

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten en altijd even vriendelijk toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit en service bij de mannen!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: producten alsmede de service altijd zeer goed.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weederom goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar, goede porties, goede kwaliteit snacks en zelfgemaakte snacks en sauzen. En daarnaast alles hygiënisch op en top. Andre en Ludo en daarmee frituur Ludo is een echte aanrader!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, geweldige kwaliteit en vriendelijke bediening. Kortom , tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frietjes en zuurvlees snacks top nette schone zaak en vriendelijke bediening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ut waor weer erg lekker....zoervleis is heerlijk

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top geregeld en lekker eten bij Ludo en André Echt een aanrader.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar. Service is daar altijd super goed, net zoals de producten SUPER LEKKER zin. Ga zo door Mannen, Een dikke pluim voor jullie.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zaak en heerlijk eten! Kiphamburgers zijn mijn favoriet👌 Eigenaars zijn altijd even vrolijk en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd top! Heerlijk gegeten! Super bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede produkten via one line besteld kan niet beter alles was op de afgesproken tijd klaar

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel overzichtelijke site, heel gemakkelijk en prima service en mooi op tijd en goede kwaliteit , zeer aan te bevelen. TOP

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en gezellige mensen die er werken. Met plezier op mijn bestelling gewacht. De kaas en groente kroket heerlijk en patat gewoon goed

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord GEWELDIG

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Compliment

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Thanks

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer super. De cheeseburger met per ongeluk Andalousesaus, was een schot in de roos. Top.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd keurig verzorgd mooi op tijd en heerlijk

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig en heerlijk 😘😘😘

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frieten Online besteld gaat perfect zo,alles op de afgesproken tijd klaar

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk zoals altijd. Gratis drankje gekregen omdat er een systeemfout was. Al jaren gewoon 10/10 hier.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en smakelijk verzorgd en mooi op tijd klaar

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk mannen!!, fantasiche schotels!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer super. Heerlijk van smaak. Zijn en blijven vakmensen.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom vriendelijk, en ik ben zeer tevreden hoe ik werd geholpen.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk, correct en netjes op tijd klaar. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer ontzettend goede kwaliteit. Heel lekker! Online bestellen en betalen werkt trouwens heel makkelijk. En perfect op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker,kan er niks anders van maken. Voor ons geen andere frituur dan bij ludo en andre

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en fijn op tijd mijn bestelling gekregen

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste en 2 lieverds! X

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Verzorging prima! Op tijd klaar, lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed van smaak, lekker warm, heerlijke spareribs, en zalige frietjes, wij komen zeker terug.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Waor heeeeeeeerlijk👍🍾

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen grote keuze super kwaliteit

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker. Altijd goed verzorgd en super aardige eigenaren.Het IS en Blijft onze favoriete Snackbar.......Ga zo door mannen.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frietjes

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was netjes op tijd klaar, zeer vriendelijk personeel en het eten was heerlijk. Letten ook goed op de corona regels tijdens het afhalen. Zeker een aanrader!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk, bestelling is op tijd klaar en het eten is verzorgd en smaakt goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede waar!!!lekker frieten en sausen

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit Prijs .kwaliteit verhouding is goed.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks vriendelijk top service beste van Maastricht ga zo door en op tijd klaar

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en altijd lekker

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ut woar weer heerlijk en hiel good op tied TOPPERS

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste frituur vaan mestreech!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel jong voor de leuke review toppie

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wwl

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, netjes op tijd klaar ondanks de grote bestelling.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top team, top service!!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer prima kwaliteit, precies op tijd klaar en vriendelijk overhandigd.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Had een kinderbox erbij. Vond het jammer dat er geen traktatie/speeltje bij zat voor mijn kleinzoon. Verder was het weer heerlijk zoals altijd! Ga zo door en tot gauw ;)

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten en alles prima verzorgd

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zuurvlees super service !

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

makkelijk, snel en heel lekker

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles weer prima verzorgd en lekker Uitstekend gedaan mannen

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super goeie service van deze boys Ik vind het altijd geweldig om deze twee kanjers weer te zien Zeker in deze tijd Dikke pluim dikke kus verdient Liefs Anouk

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals ik al heel pang van hun gewend ben was de kwaliteit weer super. Ik heb voor het eerst gebruik gemaakt van vooraf bestellen en betalen. En toen ik aankwam was het stipt op tijd klaar. Hou je van lekker eten en vriendelijke mensen die je helpen ga dan zeker naar snachbar LUDO

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had om 20:00 besteld 20:20 ophalen was er om 20:20 geen besteling gemaakt hij had de bestelling voor me gezicht gemaakt maar helemaal fout geen chilli saus en geen kinder friet alleen 2 friet en snaks

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Al 15 jaar komen we bij Snackbar Ludo, dat zegt wel iets. We zijn altijd heel tevreden omdat het eten lekker is en de service super! Een 10 met een griffel, een zoen van de juffrouw en een bank vooruit.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes en snacks en vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten topkwaliteit prima verzorgd chapeau mannen

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers! En Ludo was heel flexibel om afgesproken tijd op mijn verzoek iets op te schuiven. Heel vriendelijke bediening, super!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker friet

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top. Hoop alleen tot we nog lang de term Zigeuner Schnitzel mogen hanteren.

Reactie van Snackbar Ludo:Komt zeker goed dank je wel

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vooruit bestellen werkt heel fijn! De bestelling was ok. Maar, volgens mij was het erg druk, stond een flinke rij buiten en verschillende mensen waren wat aan het mopperen. De frites waren lekker, maar bij de bestelde gehaktbal met satésaus ontbrak de satésaus. De kaassouffle had een wat vissig bijsmaakje en de frikandel was taaier dan normaal. Niet heel erg allemaal, echter niet zoals we gewend zijn! Maar geen nood, we komen toch zeker weer :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top Zo als altijd Gr Bert en Lilian

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en zoals altijd, prima verzorgd!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en goed verzorgd,goede prijs en kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed altijd vriendelijk Goed eten en zeer proper 😋😋😋

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

prima eten en goede service . bestellen en op afgesproken tijd ophalen ,perfect.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Fijne medewerkers.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kreeg een gewone fricandel terwijl ik een fricandel speciaal had besteld, dit werd naar tevredenheid opgelost. Schone zaak, vriendelijke bediening, TOP kwaliteit👊🏻👍🏻

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ut waor weer lekker......top

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Heel eenvoudig online bestellen en afrekenen. Kwaliteit van het eten was erg goed en de porties ruim voldoende. Dus mocht in de buurt zijn, is Ludo zeker een aanrader voor een makkelijke maaltijd.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top top top

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en vers!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had de week schotel nouw BELISIMO, :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten goed verzorgd, en pluim voor de mannen met deze hitte werken petje af

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wwl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker. Alleen was er voor de zoveelste keer weer een sausje vergeten op de frietjes

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frites, goede, grote porties :) Nette prijs.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De service was perfect. De bestelling online ging prima. De bestelde dingen waren weer zo als gewoonlijk MMMMM SUPER LEKKER.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker voor herhaling weer bij ludo goed en niet duur alles staat meteen klaar als je aankomt super

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service vriendelijk super lekkere friet en snacks en een moderne zaak met moderne apparatuur de beste van maastricht en ik kom er al jaren ga zo door

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De frietjes waren bleek, was de vorige keer ook, niet zo knapperig goudbruin als we gewend zijn. Verder alles keurig verzorgd en heerlijk zuurvlees!

Reactie van Snackbar Ludo:Dat komt Nico het zijn nieuwe aardappelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Is allemaal perfect geregeld....

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, keurig op tijd de bestelling afgehaald, en was zoals altijd weer lekker!!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke en warme producten en vriendelijk personeel, toppie 👍

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar ondanks drukte voor de zaak lekkere frietjes en snacks van heel maastricht en top service

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Als je besteld via de site staat de bestelling altijd op tijd klaar. Kwaliteit is altijd goed Vriendelijke eigenaar(s)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker hele fijne zaak goede service

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

super zo als altijd Ga zo door jongens 😘

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd hartelijk ontvangst en alles perfect in orde!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles is perfect...lekker...en alles is goed verzorgd....

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk verpakt en goed van smaak👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed verzorgde friten en snacks, makkelijk te bestellen en af te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed verzorgd door de mannen, zoals altijd

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk zoals altijd!! En altijd gezellig de drie mannen😊👍

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altied Lék vinger Lék dom. En weurs altied toppie geholpe.👍

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke knapperige frites. Bestelling kon op juiste tijdstip worden afgehaald en was goed warm! En supervriendelijke personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het weekmenu met ragout was heerlijk.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Commentaar is overbodig, geweldige service goede producten en uitermate proper.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd; super!!! We hebben weer genoten van jullie heerlijke frietjes en snacks. Toppers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en heerlijk gegeten

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd het eten klaar, wij hebben heerlijk gegeten! En ook nog voor een schappelijke prijs. Mijn vriend was helemaal happy met de xxl frikandel speciaal, overigens onze hond ook, aangezien wij niet alles op kregen, heeft hij lekker mee gesmuld hahaha.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer lekker.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top verzorgd 👍

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, kwaliteit en spontane bediening.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke frieten, vriendelijke bediening en heel proper

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgt en was heerlijk

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima altijd precies op tijd klaar 👍

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar en smaakte heerlijk

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

prima geleverd en bij online bestelling lekker makkelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld. Bij aankomst werd meteen de bestelling gemaakt. Alleen de rode loper was nog niet uitgerold ;-) Had gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker 5 sterren....

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze cafetaria is de beste. De sfeer is top en het eten perfect 🌷

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zaak lekker eten vriendelijk nette zaak

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd een goede service Ze zijn ook altijd even vriendelijk En vooral niet onbelangrijk Ze leveren goede kwaliteit

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd lekker ,vriendelik en super scchoon komen hier al vele vele ,vele jaren

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste friet van Maastricht! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon als als altijd ''Super lekker''

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer fantastisch geholpen en alles op tijd geleverd. Alles was weer zoals gewoonlijk van uitstekende kwaliteit. Ga zo door Ludo en André.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was heel lekker en veel we hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect geregeld

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed verzorgd en lekker dankjewel weer

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles klaar op tijd. Perfecto👍

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste frituur van Maastricht , echte toppers 👌👌

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je danny

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top geregeld en goed eten dat je krijgt. Met de online app voor bestellen nog beter geregeld. Bestellen en online betalen en op tijd afhalen!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten goede service

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel math

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en goede service

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super attente, gezellige, vriendelijke en vlotte bediening. Heerlijk eten. Mooie, hygiënische zaak.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service super lekkere friet en snacks zeer nette schone zaak

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was precies op tijd klaar en vriendelijke bediening

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom al zo lang bij deze frituur en ze hebben me oprecht nog nooit teleurgesteld. Gewoon heerlijk eten iedere keer weer.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd alles klaar, vriendelijke bediening en de frietjes waren heerlijk

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en snelle service

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer top service en top eten. Precies op de afgesproken tijd klaar. Het was weer genieten heren. Heel erg bedankt en....tot heel snel. Groetjes, Jolanda Heubel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker en goed bereid een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke eigenaren en heerlijk eten. Altijd goed, nooit te vet of te knapperig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer super. Alleen jammer dat bij thuiskomst de spoetniks met curry waren bereid en niet de spoetniks met saté saus zoals besteld. Had toch gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed verzorgd en heerlijk

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker altijd vriendelijk dus prima.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel math

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk goed verzorgd had fout gedaan hebben samen opgelost heel vriendelijk personeel alle maal gr frank

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je Frank

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.....bestelling op doorgegeven tijd klaar .....toppie

Reactie van Snackbar Ludo:Dankjewel Joke

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke vriendelijke mensen. En de frieten zijn altijd erg lekker.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stipt optijd klaar, en het was weer lekker!

Reactie van Snackbar Ludo:Thanks

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie krijgen van ons 5 sterren. Alle artikelen die jullie leveren zijn van uitstekende kwaliteit en je wordt altijd klantvriendelijk geholpen. Gewoon de beste frietzaak van Maastricht en heel Nederland. Ga zo door. Chapeau Ludo en André.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Jan fijn om te horen

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top producten !!! Vriendelijk, altijd in voor een praatje. Hele snelle en goede service. Nooit lange wachttijden ook als het druk is. Er wordt heel efficiënt gewerkt!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Andy

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima verzorgd, alles gaar en goed gefrituurd en op tijd. Het stond klaar dus geen wachttijd meer. Toppie bedankt guys………. tot de volgende bestelling.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Henny

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede frituur altijd vriendelijk, verzorgd en alles is netjes, Alles smaakt heerlijk👍

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren heerlijk knapperig! Het stoofvlees was ook echt lekker met grote stukken vlees erin. Voor het eerst de groente kroket besteld en zelfs deze was echt heel lekker. Super handig dat je nu ook online kan bestellen en betalen. Voor herhaling vatbaar :)

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel top

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas gisteren bestelling niet compleet gekregen. Na bellen en ophalen wel compleet maar toen was bestelling van thuis koud.

Reactie van Snackbar Ludo:Onze medewerker had fout gemaakt helaas maar ik heb je dit wel vergoed toen de de friet kwam halen met één lekkere fles wijn

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, lekker eten goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitmuntende kwaliteit zoals gewend. Bestelling op tijd klaar, alles was vers en warm. Service met een glimlach ook in deze vervelende tijd. Top!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snelle service. Precies op tijd Als je online bestelt.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar. Prima frieten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker gegeten...goed verzorgd

Reactie van Snackbar Ludo:Toppie

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zeer goed verzorgd , goede smaak en hoeveelheid .

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was snel klaar, en zoals altijd het geval is waren de friet en de snacks om van te smullen. Bedankt, we hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals verwacht was het bestelde eten precies op de afgesproken tijd klaar...kwaliteit en service 5 sterren waardig.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd SUPER.

Reactie van Snackbar Ludo:Fijn om te horen

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top in alles. Kwaliteit , altijd gezellig praatje maken . Top zaak met top kanjers

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de 5 sterren toppie

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie geregeld! Fe frites waren al erg lekker, maar met de nieuwe bakinstallatie superlekker!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld ging prima, geen. lange wachttijden en kwaliteit eten toppie

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top frituur met top kwaliteit. Super personeel

Reactie van Snackbar Ludo:Toppie om te horen

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer geweldig zo als altijd.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, mooi op afgesproken tijdstip alles klaar en dus weer heerlijk gegeten!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Al een aantal keer besteld en steeds op tijd was alles klaar, top service van de heren en hun team 👍

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk en goed verzorg

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit. Super service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, top kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het gaat op deze manier prima met de site. Het zijn toppers en een super kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sateschotel met frite en sla heerlijk en meer als genoeg en de bediening super vriendelijk

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel en dan helemaal uit borgharen top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en uitstekende produkten

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed verzorgd. Lekker en schoon....wij worden alrijd netjes en vriendelijk geholpen...Top !!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en altijd lekker!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren snel koud

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijkheid en uitstekende kwaliteit staan voorop en dat al jarenlang. Ga zo door!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en erg schonen zaak en heerlijk friet en snacks. Is een aanrader .

Reactie van Snackbar Ludo:Fijn om te horen

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks en niet duur en vriendelijk super nette en schone zaak eigenlijk 10 sterren waard

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal prima. Volkomen tevreden.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed bevallen

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling gedaan, alles stond klaar op het afgesproken tijdstip. De kwaliteit van de frites en snacks, zoals altijd, UITSTEKEND. Fijne zaak met deskundige en vriendelijke gastheren.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd . Lekkere frites niet te vet. Super

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

T waor lekker wie altiet! Toppers xxx

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Telefonisch besteld, zo makkelijk en op vast tijdstip afhalen! Super geregeld en verzorgd weer! Eten smaakte heerlijk zoals altijd!! Jullie zijn toppers.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader: Vriendelijk, ruime keuze en prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Biste frituur vaan Mestreech!!!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Min punt organisatie voor de deur Toch te weinig afstand Bestelling netjes op afgesproken tijd klaar

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de review maar wat buiten gebeurd is voor de klant zelf het is algemeen bekend 1,5 m afstand

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was optijd gemaakt ondanks de drukte die buiten stond top service!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel leuk om te horen

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal lekker en ondanks lopen lekker warm

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima, lekker eten

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service, keus en kwaliteit.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom zeer goed en lekker.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer goed verzorgd en erg lekker! Jullie zijn toppers! 💋

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles TOP!!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Meer dan dik tevreden kwaliteit is super bediening , altijd vriendelijk, nu ook online bestellen ging ook héél goed netjes op tijd van afspraak klaar , en SMULLEN MAAR :) :)

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je voor de leuke review

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd was bestelling klaar Goed geregeld dus En het was super lekker

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Waor zoe es altied super. En de zaak is prachtig gewore.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het super alles op tijd zal dit zeker in de toekomst blijven doen dankjewel voor de goede service

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks 👍🏻

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd TOP, zeker ook het online bestellen ;)

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Service zoals altijd geweldig.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed geregeld, en alles is even lekker

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is super. Wij komen afhalen en rijden dan naar huis aan de andere kant van de brug. Personeel , eigenaren super aardig. Top

Reactie van Snackbar Ludo:Top om te horen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super efficiënt, super aardig, super lekker

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Thanks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service, fantastische kwaliteit eten. En het is er altijd schoon ik raad iedereen aan om hier eens te gaan eten.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk en goed verzorgd. Op tijd en binnen de regels.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn zeer content, prima geregeld.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De goulashschotel wat van topkwaliteit, niet te pittig en alle ingrediënten waren vers. Wordt tijd dat snackbars ook michelinsterren kunnen krijgen. Deze schotel was echt top.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de super leuke review

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijne service lekker friet en de zuuvlees en goulash zijn erg lekker . En de webpagina is ook fijn voor je bestelling door te geven.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super nette zaak vriendelijke bediening super lekker eten

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd goed zeer verzorgd.en erg vriendelijk.

Reactie van Snackbar Ludo:Dankjewel voor je fijne beoordeling

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed verzorgd was snel aan de beurt en eten is van goede kwaliteit Top ludo en andre

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zaak Goede service en heel vriendelijke eigenaren Met hart voor de zaak. En heel goede kwaliteit

Reactie van Snackbar Ludo:Toppie

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd en vriendelijke bediening..totaal plaatje klopt gewoon. Het online bestellen en afhalen loopt ook perfect...CHAPEAU!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig systeem, super veilig om op deze manier bestelling af te halen. Super aardige mensen, vlotte bediening, heel hygiënische zaak, heerlijk eten tegen een goede prijs. Zeker een aanrader!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Via site besteld, gestelde tijd was bestelling ook klaar, het heeft ons prima gesmaakt. Toppers!,

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld. Besteld voor 17u en ook geleverd om 17u. Klantvriendelijkheid is top en het eten heerlijk.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Goede service en heerlijke frietjes.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zaak bestelling op tijd klaar heerlijke friet top service

Reactie van Snackbar Ludo:Dankjewel voor de leuke review

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Frieten met de zuurvlees zijn heel lekker. wat een echte aanrader is zijn de milkshakes.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima bij Ludo helemaal niks op aan te merken. Kwaliteit prima de luxe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon de beste en site is top en op tijd klaar ondanks de drukte die er was

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super overzichtelijke site makkelijk lekker eten en top services de beste snackbar van maastricht en vriendelijke bediening

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gemakkelijk en optijd klaar .

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel vriendelijk personeel en het zijn toppers.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Goed geregeld en heel lekker

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service. Via website bestellen en betalen. Dan op eigen gekozen tijdstip bestelling afhalen. Super kwaliteit.

Reactie van Snackbar Ludo:Bedank voor de leuke review

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom super goed..!!!!!! De sjoene jong

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verzorging van de bestelling en heel vriendelijk personeel . Zijn zeker verbeterd en super dat je nu online kunt bestellen wat nu in deze situatie super fijn is als iedereen zich aan de afspraken houd . Iedereen ook een beetje respect heeft voor elkaar.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Waar weer heerlijk.👍👍 Ben niet anders gewend.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het ziet er netjes uit en smaakt heerlijk, dit zullen we vaker doen.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke friet, heerlijke snacks en super vriendelijke service !!! Niks is hun te moeilijk, klant is echt koning...

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, maar 25 cent transactiekosten vind ik onzin !!

Reactie van Snackbar Ludo:hallo Walter deze vergoeding is voor de site die onze bestelsite beheert En bij thuisbezorgd betaal je maar liefst 2,50 minimaal. Je kunt natuurlijk ook gewoon in de zaak bestelen bedankt voor je beoordeling

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles zat erin en erop. Online bestellen was even wennen maar het ging super. En alles was weer lekker. Dank je.

Reactie van Snackbar Ludo:Top om te horen

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het heeft gesmaakt! Zoals altijd Lieverds houd jullie gezond poen room

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk zuurvlees en lekkere frites!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Toppie

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service. Op tijd de bestelling klaar en heerlijk gegeten. Absolute aanrader!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goed service!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super tot we in deze moeilijke tijd toch nog kunnen genieten van onze favorite frituur. 👍👍👍

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

een beetje omslachtig maar best wel makkelijk. Het was overigens heel lekker, dank je wel..

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De website is top, snelle service, en alles wordt goed geregeld. We hadden gisteren de actieweekmenu gehad, het was voortreffelijk. Top mannen 👍

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goeie service! En gezellige sfeer!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snackbar Ludo is een top frituur met super vriendelijk personeel en snelle en goede service

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd!!!! Super goed!!! Thanks boys...

Reactie van Snackbar Ludo:Toppie

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker en op tijd

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten bij de beste frituur! Mannen het was weer heerlijk goede kwaliteit zoals altijd!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel