Beoordelingen van Snackbar Ludo Maastricht

Recente recensies van Snackbar Ludo Maastricht

5 sterren na 268 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk, correct en netjes op tijd klaar. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer ontzettend goede kwaliteit. Heel lekker! Online bestellen en betalen werkt trouwens heel makkelijk. En perfect op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker,kan er niks anders van maken. Voor ons geen andere frituur dan bij ludo en andre

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en fijn op tijd mijn bestelling gekregen

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste en 2 lieverds! X

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Verzorging prima! Op tijd klaar, lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed van smaak, lekker warm, heerlijke spareribs, en zalige frietjes, wij komen zeker terug.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Waor heeeeeeeerlijk👍🍾

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen grote keuze super kwaliteit

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker. Altijd goed verzorgd en super aardige eigenaren.Het IS en Blijft onze favoriete Snackbar.......Ga zo door mannen.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frietjes

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was netjes op tijd klaar, zeer vriendelijk personeel en het eten was heerlijk. Letten ook goed op de corona regels tijdens het afhalen. Zeker een aanrader!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk, bestelling is op tijd klaar en het eten is verzorgd en smaakt goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede waar!!!lekker frieten en sausen

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit Prijs .kwaliteit verhouding is goed.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks vriendelijk top service beste van Maastricht ga zo door en op tijd klaar

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en altijd lekker

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ut woar weer heerlijk en hiel good op tied TOPPERS

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste frituur vaan mestreech!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel jong voor de leuke review toppie

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wwl

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, netjes op tijd klaar ondanks de grote bestelling.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top team, top service!!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer prima kwaliteit, precies op tijd klaar en vriendelijk overhandigd.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Had een kinderbox erbij. Vond het jammer dat er geen traktatie/speeltje bij zat voor mijn kleinzoon. Verder was het weer heerlijk zoals altijd! Ga zo door en tot gauw ;)

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten en alles prima verzorgd

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zuurvlees super service !

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

makkelijk, snel en heel lekker

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles weer prima verzorgd en lekker Uitstekend gedaan mannen

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super goeie service van deze boys Ik vind het altijd geweldig om deze twee kanjers weer te zien Zeker in deze tijd Dikke pluim dikke kus verdient Liefs Anouk

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals ik al heel pang van hun gewend ben was de kwaliteit weer super. Ik heb voor het eerst gebruik gemaakt van vooraf bestellen en betalen. En toen ik aankwam was het stipt op tijd klaar. Hou je van lekker eten en vriendelijke mensen die je helpen ga dan zeker naar snachbar LUDO

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had om 20:00 besteld 20:20 ophalen was er om 20:20 geen besteling gemaakt hij had de bestelling voor me gezicht gemaakt maar helemaal fout geen chilli saus en geen kinder friet alleen 2 friet en snaks

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Al 15 jaar komen we bij Snackbar Ludo, dat zegt wel iets. We zijn altijd heel tevreden omdat het eten lekker is en de service super! Een 10 met een griffel, een zoen van de juffrouw en een bank vooruit.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes en snacks en vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten topkwaliteit prima verzorgd chapeau mannen

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers! En Ludo was heel flexibel om afgesproken tijd op mijn verzoek iets op te schuiven. Heel vriendelijke bediening, super!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker friet

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top. Hoop alleen tot we nog lang de term Zigeuner Schnitzel mogen hanteren.

Reactie van Snackbar Ludo:Komt zeker goed dank je wel

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vooruit bestellen werkt heel fijn! De bestelling was ok. Maar, volgens mij was het erg druk, stond een flinke rij buiten en verschillende mensen waren wat aan het mopperen. De frites waren lekker, maar bij de bestelde gehaktbal met satésaus ontbrak de satésaus. De kaassouffle had een wat vissig bijsmaakje en de frikandel was taaier dan normaal. Niet heel erg allemaal, echter niet zoals we gewend zijn! Maar geen nood, we komen toch zeker weer :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top Zo als altijd Gr Bert en Lilian

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en zoals altijd, prima verzorgd!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en goed verzorgd,goede prijs en kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed altijd vriendelijk Goed eten en zeer proper 😋😋😋

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

prima eten en goede service . bestellen en op afgesproken tijd ophalen ,perfect.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Fijne medewerkers.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kreeg een gewone fricandel terwijl ik een fricandel speciaal had besteld, dit werd naar tevredenheid opgelost. Schone zaak, vriendelijke bediening, TOP kwaliteit👊🏻👍🏻

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ut waor weer lekker......top

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Heel eenvoudig online bestellen en afrekenen. Kwaliteit van het eten was erg goed en de porties ruim voldoende. Dus mocht in de buurt zijn, is Ludo zeker een aanrader voor een makkelijke maaltijd.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top top top

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en vers!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had de week schotel nouw BELISIMO, :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten goed verzorgd, en pluim voor de mannen met deze hitte werken petje af

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wwl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker. Alleen was er voor de zoveelste keer weer een sausje vergeten op de frietjes

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frites, goede, grote porties :) Nette prijs.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De service was perfect. De bestelling online ging prima. De bestelde dingen waren weer zo als gewoonlijk MMMMM SUPER LEKKER.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker voor herhaling weer bij ludo goed en niet duur alles staat meteen klaar als je aankomt super

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service vriendelijk super lekkere friet en snacks en een moderne zaak met moderne apparatuur de beste van maastricht en ik kom er al jaren ga zo door

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De frietjes waren bleek, was de vorige keer ook, niet zo knapperig goudbruin als we gewend zijn. Verder alles keurig verzorgd en heerlijk zuurvlees!

Reactie van Snackbar Ludo:Dat komt Nico het zijn nieuwe aardappelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Is allemaal perfect geregeld....

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, keurig op tijd de bestelling afgehaald, en was zoals altijd weer lekker!!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke en warme producten en vriendelijk personeel, toppie 👍

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar ondanks drukte voor de zaak lekkere frietjes en snacks van heel maastricht en top service

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Als je besteld via de site staat de bestelling altijd op tijd klaar. Kwaliteit is altijd goed Vriendelijke eigenaar(s)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker hele fijne zaak goede service

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

super zo als altijd Ga zo door jongens 😘

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd hartelijk ontvangst en alles perfect in orde!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles is perfect...lekker...en alles is goed verzorgd....

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk verpakt en goed van smaak👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed verzorgde friten en snacks, makkelijk te bestellen en af te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed verzorgd door de mannen, zoals altijd

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk zoals altijd!! En altijd gezellig de drie mannen😊👍

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altied Lék vinger Lék dom. En weurs altied toppie geholpe.👍

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke knapperige frites. Bestelling kon op juiste tijdstip worden afgehaald en was goed warm! En supervriendelijke personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het weekmenu met ragout was heerlijk.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Commentaar is overbodig, geweldige service goede producten en uitermate proper.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd; super!!! We hebben weer genoten van jullie heerlijke frietjes en snacks. Toppers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en heerlijk gegeten

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd het eten klaar, wij hebben heerlijk gegeten! En ook nog voor een schappelijke prijs. Mijn vriend was helemaal happy met de xxl frikandel speciaal, overigens onze hond ook, aangezien wij niet alles op kregen, heeft hij lekker mee gesmuld hahaha.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer lekker.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top verzorgd 👍

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, kwaliteit en spontane bediening.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke frieten, vriendelijke bediening en heel proper

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgt en was heerlijk

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima altijd precies op tijd klaar 👍

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar en smaakte heerlijk

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

prima geleverd en bij online bestelling lekker makkelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld. Bij aankomst werd meteen de bestelling gemaakt. Alleen de rode loper was nog niet uitgerold ;-) Had gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker 5 sterren....

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze cafetaria is de beste. De sfeer is top en het eten perfect 🌷

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zaak lekker eten vriendelijk nette zaak

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd een goede service Ze zijn ook altijd even vriendelijk En vooral niet onbelangrijk Ze leveren goede kwaliteit

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd lekker ,vriendelik en super scchoon komen hier al vele vele ,vele jaren

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste friet van Maastricht! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon als als altijd ''Super lekker''

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer fantastisch geholpen en alles op tijd geleverd. Alles was weer zoals gewoonlijk van uitstekende kwaliteit. Ga zo door Ludo en André.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was heel lekker en veel we hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect geregeld

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed verzorgd en lekker dankjewel weer

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles klaar op tijd. Perfecto👍

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste frituur van Maastricht , echte toppers 👌👌

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je danny

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top geregeld en goed eten dat je krijgt. Met de online app voor bestellen nog beter geregeld. Bestellen en online betalen en op tijd afhalen!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten goede service

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel math

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en goede service

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super attente, gezellige, vriendelijke en vlotte bediening. Heerlijk eten. Mooie, hygiënische zaak.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service super lekkere friet en snacks zeer nette schone zaak

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was precies op tijd klaar en vriendelijke bediening

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom al zo lang bij deze frituur en ze hebben me oprecht nog nooit teleurgesteld. Gewoon heerlijk eten iedere keer weer.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd alles klaar, vriendelijke bediening en de frietjes waren heerlijk

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en snelle service

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer top service en top eten. Precies op de afgesproken tijd klaar. Het was weer genieten heren. Heel erg bedankt en....tot heel snel. Groetjes, Jolanda Heubel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker en goed bereid een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke eigenaren en heerlijk eten. Altijd goed, nooit te vet of te knapperig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer super. Alleen jammer dat bij thuiskomst de spoetniks met curry waren bereid en niet de spoetniks met saté saus zoals besteld. Had toch gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed verzorgd en heerlijk

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker altijd vriendelijk dus prima.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel math

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk goed verzorgd had fout gedaan hebben samen opgelost heel vriendelijk personeel alle maal gr frank

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je Frank

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.....bestelling op doorgegeven tijd klaar .....toppie

Reactie van Snackbar Ludo:Dankjewel Joke

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke vriendelijke mensen. En de frieten zijn altijd erg lekker.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stipt optijd klaar, en het was weer lekker!

Reactie van Snackbar Ludo:Thanks

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie krijgen van ons 5 sterren. Alle artikelen die jullie leveren zijn van uitstekende kwaliteit en je wordt altijd klantvriendelijk geholpen. Gewoon de beste frietzaak van Maastricht en heel Nederland. Ga zo door. Chapeau Ludo en André.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Jan fijn om te horen

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top producten !!! Vriendelijk, altijd in voor een praatje. Hele snelle en goede service. Nooit lange wachttijden ook als het druk is. Er wordt heel efficiënt gewerkt!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Andy

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima verzorgd, alles gaar en goed gefrituurd en op tijd. Het stond klaar dus geen wachttijd meer. Toppie bedankt guys………. tot de volgende bestelling.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel Henny

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede frituur altijd vriendelijk, verzorgd en alles is netjes, Alles smaakt heerlijk👍

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren heerlijk knapperig! Het stoofvlees was ook echt lekker met grote stukken vlees erin. Voor het eerst de groente kroket besteld en zelfs deze was echt heel lekker. Super handig dat je nu ook online kan bestellen en betalen. Voor herhaling vatbaar :)

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel top

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas gisteren bestelling niet compleet gekregen. Na bellen en ophalen wel compleet maar toen was bestelling van thuis koud.

Reactie van Snackbar Ludo:Onze medewerker had fout gemaakt helaas maar ik heb je dit wel vergoed toen de de friet kwam halen met één lekkere fles wijn

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, lekker eten goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitmuntende kwaliteit zoals gewend. Bestelling op tijd klaar, alles was vers en warm. Service met een glimlach ook in deze vervelende tijd. Top!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snelle service. Precies op tijd Als je online bestelt.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar. Prima frieten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker gegeten...goed verzorgd

Reactie van Snackbar Ludo:Toppie

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zeer goed verzorgd , goede smaak en hoeveelheid .

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was snel klaar, en zoals altijd het geval is waren de friet en de snacks om van te smullen. Bedankt, we hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals verwacht was het bestelde eten precies op de afgesproken tijd klaar...kwaliteit en service 5 sterren waardig.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd SUPER.

Reactie van Snackbar Ludo:Fijn om te horen

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top in alles. Kwaliteit , altijd gezellig praatje maken . Top zaak met top kanjers

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de 5 sterren toppie

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie geregeld! Fe frites waren al erg lekker, maar met de nieuwe bakinstallatie superlekker!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld ging prima, geen. lange wachttijden en kwaliteit eten toppie

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top frituur met top kwaliteit. Super personeel

Reactie van Snackbar Ludo:Toppie om te horen

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer geweldig zo als altijd.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, mooi op afgesproken tijdstip alles klaar en dus weer heerlijk gegeten!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Al een aantal keer besteld en steeds op tijd was alles klaar, top service van de heren en hun team 👍

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk en goed verzorg

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit. Super service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, top kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het gaat op deze manier prima met de site. Het zijn toppers en een super kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sateschotel met frite en sla heerlijk en meer als genoeg en de bediening super vriendelijk

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel en dan helemaal uit borgharen top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en uitstekende produkten

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed verzorgd. Lekker en schoon....wij worden alrijd netjes en vriendelijk geholpen...Top !!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en altijd lekker!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren snel koud

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijkheid en uitstekende kwaliteit staan voorop en dat al jarenlang. Ga zo door!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en erg schonen zaak en heerlijk friet en snacks. Is een aanrader .

Reactie van Snackbar Ludo:Fijn om te horen

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks en niet duur en vriendelijk super nette en schone zaak eigenlijk 10 sterren waard

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal prima. Volkomen tevreden.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed bevallen

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling gedaan, alles stond klaar op het afgesproken tijdstip. De kwaliteit van de frites en snacks, zoals altijd, UITSTEKEND. Fijne zaak met deskundige en vriendelijke gastheren.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd . Lekkere frites niet te vet. Super

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

T waor lekker wie altiet! Toppers xxx

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Telefonisch besteld, zo makkelijk en op vast tijdstip afhalen! Super geregeld en verzorgd weer! Eten smaakte heerlijk zoals altijd!! Jullie zijn toppers.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader: Vriendelijk, ruime keuze en prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Biste frituur vaan Mestreech!!!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Min punt organisatie voor de deur Toch te weinig afstand Bestelling netjes op afgesproken tijd klaar

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de review maar wat buiten gebeurd is voor de klant zelf het is algemeen bekend 1,5 m afstand

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was optijd gemaakt ondanks de drukte die buiten stond top service!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel leuk om te horen

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal lekker en ondanks lopen lekker warm

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima, lekker eten

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service, keus en kwaliteit.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom zeer goed en lekker.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer goed verzorgd en erg lekker! Jullie zijn toppers! 💋

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles TOP!!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Meer dan dik tevreden kwaliteit is super bediening , altijd vriendelijk, nu ook online bestellen ging ook héél goed netjes op tijd van afspraak klaar , en SMULLEN MAAR :) :)

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je voor de leuke review

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd was bestelling klaar Goed geregeld dus En het was super lekker

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Waor zoe es altied super. En de zaak is prachtig gewore.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het super alles op tijd zal dit zeker in de toekomst blijven doen dankjewel voor de goede service

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks 👍🏻

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd TOP, zeker ook het online bestellen ;)

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Service zoals altijd geweldig.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed geregeld, en alles is even lekker

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is super. Wij komen afhalen en rijden dan naar huis aan de andere kant van de brug. Personeel , eigenaren super aardig. Top

Reactie van Snackbar Ludo:Top om te horen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super efficiënt, super aardig, super lekker

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Thanks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service, fantastische kwaliteit eten. En het is er altijd schoon ik raad iedereen aan om hier eens te gaan eten.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk en goed verzorgd. Op tijd en binnen de regels.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn zeer content, prima geregeld.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De goulashschotel wat van topkwaliteit, niet te pittig en alle ingrediënten waren vers. Wordt tijd dat snackbars ook michelinsterren kunnen krijgen. Deze schotel was echt top.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de super leuke review

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijne service lekker friet en de zuuvlees en goulash zijn erg lekker . En de webpagina is ook fijn voor je bestelling door te geven.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super nette zaak vriendelijke bediening super lekker eten

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd goed zeer verzorgd.en erg vriendelijk.

Reactie van Snackbar Ludo:Dankjewel voor je fijne beoordeling

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed verzorgd was snel aan de beurt en eten is van goede kwaliteit Top ludo en andre

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zaak Goede service en heel vriendelijke eigenaren Met hart voor de zaak. En heel goede kwaliteit

Reactie van Snackbar Ludo:Toppie

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd en vriendelijke bediening..totaal plaatje klopt gewoon. Het online bestellen en afhalen loopt ook perfect...CHAPEAU!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig systeem, super veilig om op deze manier bestelling af te halen. Super aardige mensen, vlotte bediening, heel hygiënische zaak, heerlijk eten tegen een goede prijs. Zeker een aanrader!!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Via site besteld, gestelde tijd was bestelling ook klaar, het heeft ons prima gesmaakt. Toppers!,

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld. Besteld voor 17u en ook geleverd om 17u. Klantvriendelijkheid is top en het eten heerlijk.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Goede service en heerlijke frietjes.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zaak bestelling op tijd klaar heerlijke friet top service

Reactie van Snackbar Ludo:Dankjewel voor de leuke review

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Frieten met de zuurvlees zijn heel lekker. wat een echte aanrader is zijn de milkshakes.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima bij Ludo helemaal niks op aan te merken. Kwaliteit prima de luxe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon de beste en site is top en op tijd klaar ondanks de drukte die er was

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super overzichtelijke site makkelijk lekker eten en top services de beste snackbar van maastricht en vriendelijke bediening

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel voor de leuke review

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gemakkelijk en optijd klaar .

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel vriendelijk personeel en het zijn toppers.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Goed geregeld en heel lekker

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service. Via website bestellen en betalen. Dan op eigen gekozen tijdstip bestelling afhalen. Super kwaliteit.

Reactie van Snackbar Ludo:Bedank voor de leuke review

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom super goed..!!!!!! De sjoene jong

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verzorging van de bestelling en heel vriendelijk personeel . Zijn zeker verbeterd en super dat je nu online kunt bestellen wat nu in deze situatie super fijn is als iedereen zich aan de afspraken houd . Iedereen ook een beetje respect heeft voor elkaar.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Waar weer heerlijk.👍👍 Ben niet anders gewend.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het ziet er netjes uit en smaakt heerlijk, dit zullen we vaker doen.

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke friet, heerlijke snacks en super vriendelijke service !!! Niks is hun te moeilijk, klant is echt koning...

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, maar 25 cent transactiekosten vind ik onzin !!

Reactie van Snackbar Ludo:hallo Walter deze vergoeding is voor de site die onze bestelsite beheert En bij thuisbezorgd betaal je maar liefst 2,50 minimaal. Je kunt natuurlijk ook gewoon in de zaak bestelen bedankt voor je beoordeling

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles zat erin en erop. Online bestellen was even wennen maar het ging super. En alles was weer lekker. Dank je.

Reactie van Snackbar Ludo:Top om te horen

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het heeft gesmaakt! Zoals altijd Lieverds houd jullie gezond poen room

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk zuurvlees en lekkere frites!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Toppie

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service. Op tijd de bestelling klaar en heerlijk gegeten. Absolute aanrader!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goed service!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super tot we in deze moeilijke tijd toch nog kunnen genieten van onze favorite frituur. 👍👍👍

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

een beetje omslachtig maar best wel makkelijk. Het was overigens heel lekker, dank je wel..

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De website is top, snelle service, en alles wordt goed geregeld. We hadden gisteren de actieweekmenu gehad, het was voortreffelijk. Top mannen 👍

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goeie service! En gezellige sfeer!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snackbar Ludo is een top frituur met super vriendelijk personeel en snelle en goede service

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd!!!! Super goed!!! Thanks boys...

Reactie van Snackbar Ludo:Toppie

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker en op tijd

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten bij de beste frituur! Mannen het was weer heerlijk goede kwaliteit zoals altijd!!

Reactie van Snackbar Ludo:Dank je wel