Bewertungen von Snackbar Ludo Maastricht

Neue Beurteilungen

5.0
thea
9 Juni 2024

lekker eten op tijd klaar en goede frietjes, gewoon genieten

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke compliment en de 5 sterren thanks 👍👍👍👍

Jolanda
7 Juni 2024

Altijd lekker

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍👍👍👍

Harmen
27 Mai 2024

Een keer iets anders geprobeerd de Gyros. En dit was ook weer TOP!!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Harold
23 Mai 2024

De heren zorgen met hun heerlijk eten goed voor de mensen (en zorgen ook goed voor Spiky). Het was voor meer dan top Toppers.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍👍

Mimi Cramer
21 Mai 2024

Super lekkere friet , goede verpakking

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

S.
14 Mai 2024

Heerlijke friet, alles is zeer goed verzorgd. Aardige eigenaren.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
13 Mai 2024

Heerlijk en zoals altijd, precies op de afgesproken tijd klaar.

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks👍👍👍

Michel Walta
4 Mai 2024

Deze mannen weten hoe het moet. Vriendelijk, efficient, tijdig & lekker. Makkelijk op de website bestellen, perfect op tijd klaar, smakelijk & verzorgd. Altijd lekker!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review en het fijne compliment en de 5 sterren top👍👍👍

Denise
3 Mai 2024

Lekker frietjes, heerlijke snacks, super saus. Wij hadden een familie menu. Goede hoeveelheid voor een goede prijs. Wij komen vaker terug!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor het leuke compliment en de 5 sterren 👍👍👍👍

Bollen
1 Mai 2024

Heel lekker en goed verzorgd de prijs ook heel schappelijk

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Bianca
28 April 2024

Goed gevuld heerlijk eten waar voor je geld altijd warm welkom

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

John karel
27 April 2024

Zoals altijd TOP En super goed verzorgd en zeer goede kwaliteit

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke compliment en de 5 sterren dank je wel 👍👍👍👍

Harmen
27 April 2024
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Mimi
15 April 2024

Lekker, vriend3lijke bediening.toppy

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Rob
15 April 2024

Beste snackbar van Maastricht heerlijk zuurvleesen super lekkere friet snacks perfect gebakken topperszijn het en vriendelijke bediening en nette schone zaak

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
13 April 2024
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Kim
12 April 2024

Altijd proper nooit lang wachten weer Heerlijk gegeten !

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍

Sandra
11 April 2024

Altijd lekker, de frietjes van Ludo en André. De zaak ziet er ook altijd spik en span uit! 👌🏻 Het was weer smullen.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Bianca Bastian
10 April 2024

We hebben weer lekker gegeten ❤️❤️😍😍

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
9 April 2024

Heerlijk als altijd. Beste frituur van Maastricht!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super compliment en de 5 seconden sterren

Ramona
7 April 2024

Stond netjes klaar toen ik aankwam. Eten was goed warm en lekker zoals altijd 👌

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Yvonne Essers
2 April 2024
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Daniëlle Vrancken
1 April 2024

Frietjes waren heerlijk ,zuurvlees smaakte prima ,alles was zeer zeker naar wens ,dus toppie

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks voor de 5 sterren

Harmen
29 März 2024

Altijd in orde. Schnitzels met saus en frites en salade perfect

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
25 März 2024

Het was weer smullen, heerlijke hamburgers en frietjes.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍

Hertogen
24 März 2024

Supersnel klaar, goed verpakt, eten was nog goed warm. Verbeterpunt: het zou fijn zijn als de shoarma in een apart doosje of vakje zit

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel als je shoarma apart wilt kun je het beste een shoarma schotel nemen Met vriendelijke groet team Snackbar Ludo

Harold
21 März 2024

Vandaag weer eens online besteld en de bestelling was schitterend op tijd klaar. Altijd leuk om ook even te kunnen kletsen met de heren. Het is altijd gezellig en vooral heerlijk. Tot een volgende keer.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je welvoor de 5 sterren top

Caroline
16 März 2024

Heerlike friet/zoervleis! Topa ouch weer lekker👌👌👌 Unne aonraojer um bej Ludo ete te hole. En altied hiel vreuntelik😃😃😃😃

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
14 März 2024

Heerlijk zoals altijd!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Tom
10 März 2024

Heerlijke friet en super lekker zuurvlees en goulash snacks top en lekker

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Anthony
2 März 2024

Bedankt was weer super jammie zoals altijd

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor het mooie compliment en de 5 sterren 👍👍👍

M.
1 März 2024

Frieten waren heerlijk, en meer dan genoeg. De uitjes op de frikandel speciaal mochten iets minder van mijn zoon.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Yvonne
1 März 2024

We hadden een bucket besteld, Heerlijjk, beter dan bij KFC!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke compliment

peter thomassen
29 Februar 2024

Zoals altijd erg lekker.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Andre Bouvrie
26 Februar 2024

zoals altijd goed verzorgt en lekker.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Shirly aarts
22 Februar 2024

Heerlijke frieten en snacks zoals altijd Beste frituur van maastricht

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Carlo Ramaekers
22 Februar 2024

Snel en lekker.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Harmen
19 Februar 2024

Zoals altijd super lekker.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
17 Februar 2024
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel Robert 👍👍👍👍

Nico
16 Februar 2024

Was weer super beste snackbar van Maastricht

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍

Debby Zwiers
15 Februar 2024

Heerlijk! En zoals altijd op de afgesproken tijd klaar. We hebben weer gesmuld!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor het leuke compliment en de 5 sterren top

Frank
9 Februar 2024

Was weer super lekker de hamburgers en de frietjes met zuurvlees toppers zijn het

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Kim
8 Februar 2024

Was weer heerlijk !

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍

Edje
7 Februar 2024
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍

Mark
4 Februar 2024

Weer overheerlijke frietjes en snacks gegeten was super lekker de beste van Maastricht os super lekkere zuurvlees en goulash

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks super 👍👍👍

Carlo Ramaekers
2 Februar 2024

Zeer nette frituur, Kwaliteit zeer uitmuntend, en wat je krijgt is erg veel, in tegenstelling tot andere frituren. In een woord: zeker de moeite waard om Snackbar Ludo te bezoeken, met meer dan 30 jaar ervaring. In een woord Top.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍

Jacky
2 Februar 2024

Gisteren voor het eerst eens online een lekker een schotel met snitsel en champignons saus besteld, lekkere frisse en vooral verse salade erbij gekregen met goed gebakken frietjes en mayonaise. Super handig als je geen zin hebt om te wachten haha, je krijgt een tijd per email en kan het dan ook direct afhalen bij de balie. Wel natuurlijk even aangeven dat je online hebt besteld. Het was weer heerlijk Ludo en Andre. 👌🏼 Tot de volgende keer!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke compliment 👍👍👍

Anthony
29 Januar 2024

Zoals altijd super geen beter Frituur doe mij maar Ludo👌

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke compliment en de 5 sterren 👍👍👍👍

Charlotte
28 Januar 2024

Altijd lekkere frietjes en geweldige service!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
27 Januar 2024

Heerlijk zoals altijd!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍👍

Jacqueline
27 Januar 2024

Altijd lekkere frietjes en of schotels of ..... smaakt altijd goed en altijd gezellig daar

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor het leuke compliment en de 5 sterren

Nicky
26 Januar 2024
Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Raymond
21 Januar 2024
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍👍

Floyd Franssen
19 Januar 2024

Super Cafetaria, kwaliteit altijd goed en consequent. Iedere week aanbiedingen

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Robert
15 Januar 2024
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Jessica Vaes
12 Januar 2024

Zeer vriendelijke mensen en top kwaliteit

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke review en de 5 sterren

Jose en John
12 Januar 2024
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren daar zijn we super trots op thanks 👍👍👍👍

Jos
11 Januar 2024

Top friture met top en gezellige mensen Die kwaliteit op de eerste plaats hebben staan

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍👍

Marion Jamin
11 Januar 2024

Goed van smaak. Smakelijk en warm ingepakt 👍🏻😘

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren en het mooie compliment 👍👍👍👍

RdG
5 Januar 2024

Altijd goed! Super verzorgd. Beste frieten van Maastricht

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor het leuke compliment en de 5 sterren top 👍👍👍

Debby Zwiers
4 Januar 2024

Zoals altijd perfect en was de service wederom geweldig!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Fernando
3 Januar 2024
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Rico
1 Januar 2024

Op tijd klaar, goed warm en heerlijk gegeten

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍👍

Alice Van Der Linden
31 Dezember 2023

Snel besteld en op tijd klaar! Heerlijk gegeten.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren top 👍👍👍👍

Edje
30 Dezember 2023

Altijd lekker

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍👍

Joske Abbing
29 Dezember 2023

Het was wederom keurig op tijd klaar ! Geweldig team daaro 👍👍👍

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review dank je wel fijne jaarwisseling 👍👍👍

Anthony
25 Dezember 2023

Super vriendelijk gezellig en super lekker 👌👌

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

VR
21 Dezember 2023

We hadden tip van iemand gekregen. Super tip ;-) Heel goed! Wij komen terug. En als je online besteld; precies op de afgesproken tijd staat het voor je klaar.

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍

Debby Zwiers
10 Dezember 2023

Heerlijke hamburgers. Knapperig broodje en alles lekker vers. Frietjes overheerlijk en totaal niet vet en heerlijke satésaus. Top zoals altijd.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel de super leuke review top 👍👍👍👍

Cretz
8 Dezember 2023

Top snel, warm, en lekkur.😀

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Chrit
4 Dezember 2023

Allemaol heerlijk gegete..Bedaank Ludo en André 👍🥂☯️

Rob
3 Dezember 2023

altijd vriendelijke service met een big smile, Kwaliteit frieten snacks etc. aandacht voor klanten en kwaliteit.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel Rob 👍👍👍👍

Hjg hameleers
3 Dezember 2023

Lekker zeer professionele propere zaak en leuk personeel

Ben
2 Dezember 2023

lék vinger lék dom.✨✨✨✨✨

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Renate
1 Dezember 2023

Was heerlijk

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Eric Doijen
27 November 2023
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Henny
25 November 2023

Wederom perfect, top

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel top

Ummels
23 November 2023

Goed zoals altijd. Toppers

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Ben L.
18 November 2023

Waor weer super...

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks👍👍👍👍

Roger notten
18 November 2023

Gewoon top, niets op aan te merken

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Rchll
17 November 2023

Zoals altijd weer helemaal top!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍👍👍👍

Wendy
16 November 2023

Leuk personeel eten is top goed verzorgt !

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
12 November 2023
Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍

Nicky
12 November 2023
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
11 November 2023

Het was weer super lekker. Heerlijke hamburger! Alles lekker vers en knapperig.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren en moooie woorden. Top

Frank
10 November 2023

Kom er al jaren beste snackbar in de buurt lekkere friet snacks en overheerlijke zuurvlees top vriendelijke bediening was er bomvol en een super tempo wat de mannen en dame hebben top gewoon

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 ster👍top

Essers
6 November 2023

Prima service! Online besteld en was keurig op tijd klaar. Het smaakte prima! Aanrader.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍

Monique
5 November 2023

Zoals altijd heerlijk en precies op de geplande tijd klaar.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Portella
2 November 2023

The best in town! Heerlijke hamburgers, frites enz enz. Top.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review en de 5 sterren 👍👍👍👍

Caroline
1 November 2023

Weer heerlik gegete🙂,lekker zoervleis en heerlike friet topa!👌👌 en altied vreuntelik😀😃

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

John Cortjens
1 November 2023
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍👍

Jérôme
29 Oktober 2023

Weer genoten van het lekkers. Dank je wel maar weer.

Antwort von Snackbar Ludo

Vraag gedaan bedank voor de 5 sterren 👍👍👍👍

Ralph Berkers
27 Oktober 2023

Ik had plots zin in een frietje en wat meer. Online besteld en op tijd klaar. Het smaakte allemaal super en zag er verzorgd uit

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Tiny hendrix
23 Oktober 2023

Goede waar goede service en fijne mensen

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Jack
22 Oktober 2023

Top, perfect op tijd en altijd even vriendelijk

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review en de 5 sterren 👍👍👍

Monique
22 Oktober 2023

Het was weer erg lekker. De bestelling was zoals altijd ook weer op tijd klaar.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel bedank voor de 5 sterren 👍👍👍👍

Harold
20 Oktober 2023

Met dit Herfst weer heerlijke warme frieten en snacks gehaald bij de mannen. Ze zijn de zonneschijn naar de regen en hun frieten de warme zonnestralen. Het was weer top.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review

Bianca
19 Oktober 2023
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Michel nafzger
14 Oktober 2023

Eten was heel goed zeker een aanrader

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍

Johan
14 Oktober 2023

Alles netjes verzorgt en goeden kwaliteit en bovenalles heerlijk

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor het mooie compliment en de 5 sterren 👍👍👍