Bewertungen von Snackbar Ludo Maastricht

Neue Beurteilungen

5.0
Leon
Heute

Super lekker eten de friet top gebakken en heerlijk de snacks super lekker en top bediening het was bomvol toen we aankwamen toppers ga zo door

Henny
Gestern

Geen verbeter punten, gewoon weg TOP Zeer ruime keuze , echt een aanrader

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

D. Dassen
30 September 2022

Lekkere frieten, snacks en broodjes hamburger tegen een schappelijke prijs!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review

Björn
25 September 2022

Super zoals altijd

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Nicolle
24 September 2022

Zoe es altied weer superlekker

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
24 September 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Sabine
23 September 2022

Heerlijk gegeten en een vriendelijke service!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review

Anita
22 September 2022

Goede kwaliteit en altijd alles netjes en uiteraard vriendelijk personeel.

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍

Jérôme
21 September 2022

Weer helemaal top. Dank je wel weer voor het lekkere eten.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Bèr
21 September 2022

Zoals altijd weer heerlijk en goed verzorgd.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Nico Mertens
19 September 2022

Gewoon weer prima verzorgd en super lekker! Tot de volgende week

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍

Sabine
8 September 2022

Besteld via de app, 10 min later heerlijke frietjes aan het eten! Top zoals altijd!!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review review top 👍👍👍👍👍

Peter Thomassen
7 September 2022

Heerlijke hamburgers

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍

Henny Cornelissen
2 September 2022

Alles prima verzorgd en goede kwaliteit

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Jo
28 August 2022

Zoals altijd, keurig verzorgd en ontzettend smakelijk. Tot de volgende keer. Mvg Jo

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review top

Nico
26 August 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Politsch
22 August 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Ralph smit
21 August 2022

Was weer top en de groetjes terug

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍

Esther
21 August 2022

Altijd goed, lekker netjes en vriendelijk. Al zolang hij op caberg is klant. Toppers👌

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍

Ron
20 August 2022

Vol bewondering hoe punctueel de mannen werken. En de sausen blijven heel lang heet.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍

Jurgen
16 August 2022

Prima service, ruime porties en top kwaliteit! (Zoals altijd!)

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review top 👍👍👍👍

Marion
15 August 2022

Altied goot verzörrig en lekker

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍

Job
15 August 2022

Heerlijk eten en een prima service!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
14 August 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Sasja
14 August 2022

Heel vriendelijk en lekkere friet en snacks

Antwort von Snackbar Ludo

Thans voor de leuke review

Peter Thomassen
14 August 2022

Goede kwaliteit

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍👍

Dick De La Croix
13 August 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Jordy Franssen
12 August 2022

Weer een goede service, het eten was ook lekker en goed verzorgd.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Henny Cornelissen
11 August 2022

Zoals altijd alles prima in orde en lekker

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks voor de 4 sterren 👍👍👍

Ralph smit
11 August 2022

Lange tijd niet meer geweest maar blij om weer terug te zijn. Ouderwets heel lekker....ondanks de grijsheid...

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Brandon
11 August 2022

Altijd goede kwaliteit en lekker!

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Judith Heuts
8 August 2022

het was weer smakelijk en meer dan voldoende

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Peter Thomassen
7 August 2022

Heerlijke hamburgers

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Alex Crolla
6 August 2022

Super zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Anoniem
6 August 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Antoine
5 August 2022

Super service en goede kwaliteit!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren top 👍👍👍

Anita
5 August 2022

Spareribs en schnitsel waren heerlijk!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Laura
4 August 2022

Het was weer smakelijk, jammer dat het niet in een dieet past anders aten we het vaker😘😘

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Benji
27 Juli 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍👍

Alex
24 Juli 2022

Zoals gewoonlijk! Heel erg lekker en grote porties!

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks👍👍👍👍

Hannah
24 Juli 2022

Altijd heerlijk!! De meest vriendelijke eigenaars.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Maurice
24 Juli 2022

Goed verzorg eten en smaak goed

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍

Pieter Eijssen
22 Juli 2022

Veel te veel

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍👍👍👍

Raymond
21 Juli 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍👍👍

Mieke en Jaap
17 Juli 2022

Lekker...lekker....lekker hmmmm

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍

Anita
14 Juli 2022

Super snel klaar. Alles netjes verzorgd

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍

Mieke en Jaap
9 Juli 2022

Lekker zoals altijd ....wij verheugen ons altijd op onze frites 😉

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍daar zijn we altijd blij mee 👍👍👍👍

Laura
7 Juli 2022

Het was weer heerlijk! En de heren waren zoals gewoonlijk weer heel vriendelijk 🙄

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍

Robert
7 Juli 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍

Rachel
1 Juli 2022

Was weer erg lekker

Jérôme
27 Juni 2022

Zoals altijd weer prima geregeld. En zeer flexibel, we waren wat later dan de aangegeven bestelling. Even gebeld om dat door te geven, geen probleem. Kwaliteit en service zoals altijd prima.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review

Nico Mertens
25 Juni 2022

T waor wie altied, perfek verzörrig en hartstikke lekker. Bedaank jonges en tot de volgende kier.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review top 👍👍👍

R Haan
24 Juni 2022

Altijd even vriendelijk en heerlijke friet. Een dikke aanrader voor iedereen!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Donny
10 Juni 2022

Goed verzorgd en lekker genoten van het eten. App werkt goed en op afgesproken tijd was ook het eten klaar. top.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Jurgen
9 Juni 2022

Lekkere frietjes zoals altijd!!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Ilse
4 Juni 2022

Zoals altijd weer prima verzorgd. Precies op de afgesproken tijd klaar en heerlijke frietjes en snacks. Ik geef Ludo en André een 10!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Jurgen
29 Mai 2022

Lekker zoals altijd!

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍

Wendy
29 Mai 2022

Heerlijk!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel Wendy

Tinie
27 Mai 2022

Zoals gewoonlijk weer lekker en vriendelijk

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍

Joachim
25 Mai 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel jong 👍👍👍👍

Vivian
25 Mai 2022

Heerlijke frieten en een super lekkere hamburger

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Desiree
23 Mai 2022

Jullie zijn toppers

Tiny
8 Mai 2022

Bestelling via de app. Geweldig op tijd geholpen. Zoals altijd geweldig verzorgd en lekker

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Jaap en Mieke
8 Mai 2022

Altijd heerlijk en goed verzorgd. Hoewel we nu wat verder weg wonen komen wij nog steeds heel graag naar Ludo...🌻🌻🌻

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Patricia
7 Mai 2022

Gewoon top!

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Yvonne Essers
6 Mai 2022

Het eten was lekker. Porties zijn heel erg groot!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Hollanders
1 Mai 2022

Alles top goede service vriendelijke mensen

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍

Harold
26 April 2022

Het wordt natuurlijk saai om iedere keer weer te mogen schrijven dat het eten van geweldige kwaliteit is, maar het wordt nooit saai om bij deze twee heren eten te gaan halen. Dat zal nooit vervelen en de kwaliteit zal nooit saai worden. Goed eten, ook uit de snackbar, verveeld nooit. Heren weer bedankt voor de gezelligheid en het lekkere eten.

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Jos
24 April 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Hollanders
18 April 2022

Top service

Guido
17 April 2022

Zoals altijd prima verzorgd en altijd even vriendelijk

Jolandaquaedackers@live.nl
14 April 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Harold
14 April 2022

Als Koninf Valk wil ik de eerbiedoge complimenten uitbrengen aan de enige echte Keizers van het Snackbarren Rijk. Er zijn veel snackbars, maar deze steekt er hoog boven uit. Kwaliteit is altijd meer dan uitstekend. Het zijn Keizerlijke Toppers

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Myriam
10 April 2022

Super vriendelijk in de zaak. En heerlijke frietjes

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Guusje
9 April 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! Toppers

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

BK bouw
9 April 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Marvin
8 April 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍

Dennis
7 April 2022

Al jaren trouwe klant! Altijd heerlijke frites, en de mannen altijd even vriendelijk

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review top

Pattyp412@hotmail.com
6 April 2022

Dit maal de goulash gegeten..heerlijk. lek vinger, lek dom (duim)

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review top

Jordy Franssen
4 April 2022

Nog steeds zeer tevreden. Niks negatiefs op aan te merken.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Monique
2 April 2022

Heerlijke, knapperige frites met lekkere warme sauzen erbij. Bestelling is prima op tijd klaar.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review top

Patty en Nando
31 März 2022

Friet zuurvlees is heerlijk ..binnenkort de andere sauzen proeven

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍

Anita Vanhingel
30 März 2022

Altijd lekker 👍

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks. Voor de leuke review top 👍👍👍👍

Michel Rousseau
25 März 2022

Weer prima zoals altijd.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Marco
20 März 2022

Stond precies op de afhaal tijd klaar, en bij thuis komst was alles nog goed warm. Frieten waren lekker. "Smaakte naar meer"

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Harold
17 März 2022

Je kunt de heren verrassen met een compleet andere bestelling, maar hun kwaliteit en gastvrijheid kun je niet verrassen. Wat je ook besteld, de glimlach blijft en de kwaliteit steekt met kop en schouders boven andere snackbars uit.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review we kunnen ook alles aan👍👍👍👍

Dimitry Caenen
16 März 2022

Complimenten : milieu bewust geen plastic, goed verzorgde frituur, lekkere frieten

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Judith
14 März 2022

lekker eten en meer dan genoeg en voor een hele redelijke prijs, prettige personen en bestelling op de minuut klaar

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Jacqueline
13 März 2022

Familiemenu verwenpakket genomen. leuk assorti,heerlijke huisgemaakte sauzen en meer dan genoeg voor vier grote eters. Proper en snelle service, heel klantvriendelijk, noemen je bij naam ipv nummer, top. Harde eerlijke werkers. Dank jullie.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Henny Cornelissen
13 März 2022

Alles naar wens, prima verzorgd

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 4 sterren en nog een fijne verjaardag 👍👍👍

Alex Crolla
13 März 2022

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit super

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Harold
11 März 2022

Aan een half woord (of halve zin) hebben de beren al genoeg om toch de perfecte frieten en snacks af te leveren. Zoals altijd gewoon weer top en gezellig. Altijd constante kwaliteit met een grote glimlach.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review we doen al 30 jaar ons best om kwaliteit en hygiënisch te werk gaan zo als het hoort 👍👍👍👍👍👍

Jérôme
10 März 2022

Zoals altijd weer prima geregeld, bestelling op tijd klaar en heerlijk gegeten. De keuze is reuze en de service toppie.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review 👍👍👍👍

D.K.
6 März 2022

Online besteld, altijd op tijd klaar .bediend met een lach en lekkere frietjes en snacks.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍

Ben L.
5 März 2022

waor weer super lekker...

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
26 Februar 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍

Mireille Lutgens
24 Februar 2022

Schoonste, mooiste en vooral de lekkerste snackbar die ik ken in Maastricht en omgeving!!! Wij komen hier al járen terwijl we op loopafstand genoeg frituren enz hebben liggen. Dat zegt iets....

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍

Lydie
20 Februar 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍

Desiree
13 Februar 2022

Jullie zijn super!!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Edje
6 Februar 2022

Het heeft weer goed gesmaakt

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍👍👍👍

Harold
4 Februar 2022

Dankzij hun super sonische apparaten, lukken de frieten en snacks gewoon altijd. Dankzij deze friteuses hebben ze ook de tijd om met hun klanten te praten. Altijd gezellig zo een praatje. Maak niks uit waarover het gaat (het weer, corona, uitgaan of de mode) altijd een gezellig praatje en dat maakt dat alles nog beter smaakt.

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks voor de leuke reactie een praatje in deze tijd is zeker belangrijk over dagelijkse zaken en dan toch kwaliteit leveren 👍👍👍👍👍

Guusje
3 Februar 2022

Zoals altijd: top service, super lekker gegeten weer vanavond!!!

Antwort von Snackbar Ludo

Dankjewel

Iris Stomp
3 Februar 2022

Overheerlijk! Goede service en kwaliteit!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Agnes Stevens
31 Januar 2022

Beste frituur vaan Mestreech

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Ron
27 Januar 2022

Personeel is vriendelijk en qua frieten kwaliteit en kwantiteit ruim voldoende. Vandaag champ- roomsaus besteld. Heerlijk en goed warm. Weer een goede maaltijd gehad.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben L.
23 Januar 2022

Gewoen weer es altied. Super!!!...

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Jim
22 Januar 2022

Snelle en vriendelijke service en super lekkere frieten.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Jacqueline
20 Januar 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍

Lydie
19 Januar 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk .

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Monique
18 Januar 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Crit
17 Januar 2022

Goede service en kwaliteit

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Ummels
17 Januar 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben
16 Januar 2022

Dao zien gein 10 sterre.....ut waor weer lék vinger lék dom.

Robert
12 Januar 2022
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Audrey
10 Januar 2022

Het was heerlijk.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍👍top

Edje
8 Januar 2022

De girosschotel was heerlijk

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Tinie
8 Januar 2022

Het eten is bij hun altijd lekker en onze complimenten hiervoor en altijd even vriendelijk

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Harold
7 Januar 2022

Gisteren was het de dag van de Drie Koningen, vandaag de dag van de Twee Keizers van de Snackbar. Hun eten van gouden frieten en geweldige snacks is onnavolgbaar. Altijd een feest om bij hun de zaak in te lopen.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review van de 2 koninginnen 👍👍👍

Kenny
6 Januar 2022

Toppers

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Liesbeth
4 Januar 2022

Zo als altijd heerlijk eten en vriendelijk personeel

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Jordy
4 Januar 2022

Orde en netheid, kwaliteit, vriendelijk en altijd op tijd !

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Alex Crolla
3 Januar 2022

Weer heerlijk gegeten topkwaliteit en super service

Jérôme
2 Januar 2021

Top, zoals altijd. Op tijd klaar, vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Ook nog een klein presentje ontvangen vanwege het nieuwe jaar. Super.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍

Peter Roijen
2 Januar 2021

Makkelijk online bestellen en afhalen in de snackbar!

Antwort von Snackbar Ludo

Dankjewel

Theelen
2 Januar 2021

Heerlijke frieten, grote portie (mmmhh!) en de viandel speciaal is vanaf nu mijn favoriete snack! Dankjulliewel!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Karen Hataney
29 Dezember 2021

Hadden de curryworst schotel besteld.. en ze waren heerlijk mals/sappig en veel. Fijne jaarwisseling 🥂

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling 👍👍👍👍

Harold
29 Dezember 2021

Op deze sombere dag werd er door de heren weer koortsachtig gewerkt om iedereen te voorzien van heerlijke frieten en snacks. Ook vandaag was alles weer heerlijk, goed verzorgd en goed op temperatuur. Toppers zijn het!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling 👍👍👍

Jos
29 Dezember 2021
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Ummels
29 Dezember 2021
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling

Edje
29 Dezember 2021

Het was weer heerlijk Alvast een goede oud en nieuwjaar🍻🍻🍻🥂🥂🥂

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling

Anita
29 Dezember 2021

Zoals altijd weer heerlijk

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Richard
28 Dezember 2021

Is altijd goed nog nooit een min punt kunnen vinden

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Willems
28 Dezember 2021

Altijd super lekker👍

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍fijne jaarwisseling

Andre janssen
27 Dezember 2021

Zoals altijd super hygiënisch goed verzorgd en lekker fijne gezellige bediening

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling

J karel
27 Dezember 2021
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Guusje Essers
24 Dezember 2021

Met kerstavond bij Ludo besteld. Zoals altijd was het weer HEERLIJK! Klantvriendelijkheid is top! Leuke nette zaak.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review fijne feestdagen

Radstaat
24 Dezember 2021
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Renate Loomans
23 Dezember 2021

Was heerlijk. Bedankt.

Judith
23 Dezember 2021

heel lekker en méér dan genoeg (hadden het gezinsmenu voor 2 personen) een hele scherpe prijs. Kon de tijd van afhalen zelf invullen. Kwam de (volle) zaak binnen en er werd meteen mijn naam gezegd en ons eten was klaar. Ben 1 minuut binnen geweest :-) top jongens !!!!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben L.
23 Dezember 2021

Super zoals altijd. Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2022

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel jij ook fijne feestdagen

Hermien
21 Dezember 2021

Lekker eten. Vriendelijke mensen Snel en op tijd klaar

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

JJ Snell
21 Dezember 2021

Wederom heerlijke frietjes gegeten.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Dave Dekkinga
20 Dezember 2021

Goede hygiëne + top kwaliteit producten + uitstekende service = de beste frieten van Maastricht!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍

Raymond
18 Dezember 2021

Zoals verwacht weer prima en op tijd verzorgd. Frieten zijn lekker krap maar niet keihard en de saus vloeit rijkelijk

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👌👌👌👌

Ben L.
17 Dezember 2021

t Waor weer gewoen lekker...

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Harold
16 Dezember 2021

Vandaag was het weereens bourgondisch genieten van de kwaliteit, kwantiteit en van de vrolijke heren. In deze donkere dagen voor Kerst, is de Snackbar van Ludo een lichtpunt in de buurt met hun hartelijkheid en gastvrijheid. Vrolijke Kerstdagen!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review fijne feestdagen

Henny Cornelissen
15 Dezember 2021

Uitstekende service en kwaliteit

JJ Snel
11 Dezember 2021

Super vriendelijke mensen en heerlijke frieten en shakes.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Edje
11 Dezember 2021

Was weer heerlijk, en snel klaar Prima boys 👍👍👍👍

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review en de 5 sterren

Nico
9 Dezember 2021

Was weer super lekker en zoals altijd perfect verzorgd. Bedankt mannen. Wij zijn blij met jullie

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel Nico voor de super leuke review en dat je blij bent met ons echt super dank je wel 👍👍👍👍👍

Richard
7 Dezember 2021

Zoals altijd top

Fieny
5 Dezember 2021

In een woord heerlijk, goed verzorgd en vriendelijk. Jongens bedank

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍

Monique
4 Dezember 2021

De bestelling was stipt op tijd klaar en heerlijk om op te eten.

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Jessie en Rob
4 Dezember 2021

Wederom heerlijk

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Ben
3 Dezember 2021

Altied lék vinger lék dom.........

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍👍

tuutsje vaan teunsje
3 Dezember 2021

Top friet, lekker warm, lucky luc is ook lekker

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben L.
2 Dezember 2021
Patrick van Rooijen
1 Dezember 2021
Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Jj
1 Dezember 2021

Snelle en super vriendelijke service. Veel keuze en alles zag er super netjes uit. En wat ook niet onbelangrijk is, het heeft gesmaakt.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍

Ronald de 🚌-driver
30 November 2021

Was weer wederom lekker, vooral de schnitzel, lekker zelf gedipt in de zigeunersaus. Goed bezig, mannen 👍

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Paul Hermans
29 November 2021

Het was weer subliem!!!

Debbie
28 November 2021

Wederom een dikke 10

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Daphne
28 November 2021

Altijd goed bereid eten met een lekkere smaak

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
27 November 2021
Harold
26 November 2021

De avondlockdown kun je de komende tijd gewoon opvrolijken met een bezoekje aan de heren en dan thuis heerlijk genieten van het warme eten. Een kort praatje en dan thuis met het bord op schoot voor de buis. Jammie.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel harold voor de leuke review in deze super drukke tijd dat doet een mens goed Toppie 👍👍👍👍

Edje
24 November 2021

Was weer heerlijk, wie altijd

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks👍👍👍

Richard
23 November 2021

Hartelijk dank voor het heerlijke eten top

Patrick
21 November 2021
Jef
21 November 2021

Het was zoals altijd toppie!!!!😉😉😉goede producten,lekker frieten 👍👍

Leon Lambrix
21 November 2021

Menu van deze week zigeuner saus sorry gevulde paprika saus met schnitzel en rauwkost super. Wij passeren 4 snack zaken voordat we bij Ludo zijn zegt genoeg.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Chantal
20 November 2021
Fieny
20 November 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk, goed verzorgd.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Harold
20 November 2021

Eigenlijk had ik maar 1 ster willen geven, maar dan absoluut niet voor hun vakmanschap of gezelligheid. Nee, 1 ster omdat ze de zon niet mee terug hebben genomen na hun verdiende vakantie. Gelukkig zijn ze weer terug, zodat iedereen weer kan genieten van hun heerlijke frieten en snacks.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor super leuke review 👍👍👍

Paul Hermans
20 November 2021

De curryworstschotel is een echte aanrader!!!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍

Ron
20 November 2021

Super blij dat ze weer terug zijn van vakantie in de afgelopen week ergens anders geweest maar was niet lekker nu weer bij Ludo friet zuurvlees en friet goulash gehad was weer super in één woord top gewoon de beste

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Connie
19 November 2021

Was heerlijk maar verkeerde bestelling

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Ger&Anita
19 November 2021

Super, zoals altijd!!

Alex
8 November 2021

Alles weer SUPER HEERLIJK

Pascalle en Guido Bollen
7 November 2021

Het heeft wederom heerlijk gesmaakt. Altijd goede frieten en snacks en dan heb ik het nog niet over het overheerlijke zuurvlees. Dankjewel heren wederom 🙏🙏ook namens mijn bezoek.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍

Jeanny
7 November 2021

Voor het eerst online besteld ivm grote bestelling. Erg fijne pagina, duidelijk, alles goed te vinden. Je krijgt een tijd om je eten op te halen, netjes optijd klaar! Top! :)

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Anoniem
6 November 2021

Lekkere frieten, goed gebakken. Kroket goede grootte, prima vulling. Bestellijst klopt prima!

Zoë
4 November 2021
Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Ilse
4 November 2021

Zowel frietjes, sauzen en smacks weer heerlijk bereid. Dankjewel Ludo en André!

Jerome
1 November 2021

Prima eten, zoals altijd. En altijd met een lach.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Jolanda
1 November 2021

Weer genoten van de heerlijke frieten en snacks die deze heren klaargemaakt hebben voor ons. Voor ons geen ander snackbar meer! Graag tot de volgende keer!!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Geurts
30 Oktober 2021

De bestelling was prima verzorgd

Esmiralda
29 Oktober 2021

Het heeft ons weer goed gesmaakt!! 😍

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍👍

Anita Vanhingel
29 Oktober 2021

Goede service en het smaakte weer verrukkelijk

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel👌👌👌👌👍👍👍

Tessa
26 Oktober 2021
Nico Mertens
24 Oktober 2021

Als altijd, lekker en prima verzorgt. Mis alleen de weekaanbiedingen van eerder.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Kim
23 Oktober 2021
Elly
15 Oktober 2021

Het was weer smullen.

Peter
15 Oktober 2021

Goede service Zeer goede etenswaren Toppers

Thea v Someren Brand
12 Oktober 2021

Ga zo door 😊 zo als altijd toppie

Chayenne
10 Oktober 2021

Lekker eten en vriendelijk personeel! :)

KevinG
10 Oktober 2021

Toppers

Patrick van Rooijen
10 Oktober 2021

Lang geleden dat we wat besteld hadden, maar was zeker de moeite waard,👍 het was lekker en veel😉

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍

Anita
8 Oktober 2021

Ik bestel altijd via de website om af te halen. Altijd netjes op tijd klaar en de producten zijn warm en heerlijk en uiteraard heel vriendelijk personeel.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Jef
6 Oktober 2021

Was zoals altijd top

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍👍

Alex
6 Oktober 2021

Niets op aan te merken. Netjes verzorgd, goede kwaliteit . Top!

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks👍👍👍👍

Alex en Joke Crolla
4 Oktober 2021

Natuurlijk weer heerlijk en prima ver

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍

Angelique
3 Oktober 2021

Had weer gesmaakt zoals altijd. Jullie zijn 2 toppers xxxx

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍

Job
1 Oktober 2021

Heerlijke frites + snacks en een top service!

Kim
29 September 2021
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍

Ben.
26 September 2021

Iech waor get te laat met ophoale Ludo brag ut tot boete weer un top service.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review 👌👌👌👌👍👍👍👍

Harold
24 September 2021

Tja, vandaag waren de mannen zo snel. Het leek wel of ze de mensen snel weg wilden hebben. Grapje. Ze leveren altijd snel en goed met een goede dosis humor. Geweldig om de zaak even binnen te stappen en te kletsen. Of je nu online of live besteld, het is altijd top kwaliteit met een praatje.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel Harold voor de leuke review 👍👍👍👍

Indy
23 September 2021
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👌👌👌👌👍👍👍

Bianc bastian
23 September 2021

Het was weer lekker maar wel veel frietjes krijgen het niet op maar was heerlijk bedankt voor de goede service

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Jos
21 September 2021

Bestelling binnen minuutje klaar, dus warm en prettig en vriendelijk aan mij afgeleverd.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel👍

Henny Cornelissen
19 September 2021

Alles prima en op tijd klaar

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍👍

Rob
18 September 2021

Patat Gyros was top!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👌👌👌👌👍👍👍

Resy
18 September 2021

Beste frituur met de beste service !!!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍👍

Ben
4 September 2021

Lék vinger lék dom manne heerléke friet en zoervliejs.

Anita
2 September 2021

Altijd netjes op tijd met de bestelling als ik deze ga ophalen. Heerlijke warme producten en zeer vriendelijk personeel.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel Anita

Angelique
2 September 2021

zoals altijd heerlijk gesmaakt. Toppers zijn jullie

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Nicole
2 September 2021

Lekker gegeten. Prima verzorgd. Vriendelijke eigenaren. Top.

Stan
30 August 2021

Zoe es altied! Super good!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍👍

S cauberg
27 August 2021

Helemaal prima. Precies op tijd en prima producten !

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍👍

Harold
27 August 2021

Er was eens een frituur op Caberg waar twee toffe gozers bijna iedere dag frieten staan te bakken. Dit doen ze met heel veel plezier en vakmanschap. Elke keer als ze met hun mandjes in de frituurolie roeren, maken ze frieten en snacks van grote kwaliteit klaar. De een is de baas over de frieten en de ander gaat over de snacks. Samen leveren ze top kwaliteit. Als je als klant hun eten koopt en mee naar huis neemt, neem je een zak met het beste eten uit welke snackbar dan ook mee naar huis. Je proeft dan op en top eten. Er was eens...... Nee, dit is werkelijkheid en geen sprookje. Op Caberg ligt de beste snackbar.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍al 29 jaar doen we ons best

Nick
25 August 2021

Super weer zoals altijd !

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍

Jolanda
25 August 2021

Zoals altijd weer top! Online besteld en geen minuut hoeven te wachten! Echt super fijn! Bedankt weer mannen. Tot snel!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

MKW
24 August 2021

Zoals altijd, uitstekende hygienische snackbar, zeer smaakvol, klantvriendelijk, betaalbaar, goede service, goede kwaliteit/prijs verhouding. Wat wil een mens nog meer als zoiets om de hoek ligt 🤷🏼‍♀️. Deze mannen hebben een groot ❤️ voor de zaak….💋💋💋

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel Mandy voor de leuke review

Carolien
24 August 2021

Heerlijke gerechten, ruime porties. Kwaliteit en prijs is prima. Zeer vriendelijke mensen. Onlline besteld, bestelling is altijd op tijd klaar. Kortom het beste van Maastricht.

L..
22 August 2021
Harold
21 August 2021

Saai, maar waar. Het eten was weer goed en eigenlijk 6 sterren waard. Alweer verheugen op een volgende keer.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel👍

Debbie
21 August 2021

Wederom 5 sterren waard!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel Debbie 👍

Pascal
20 August 2021

Altijd alles okee en tevreden. Maar de bokworst is meer een knakworst helaas ;)

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel. Pascal voor de 5 sterren maar het is echt een Limco bockworst 80 gr een knakworst limco 60 gr

Wendy
16 August 2021

Onze favoriet tegenwoordig....lekker frietje topa!! (Friet met gyros ,uien, tzaziki en chilisaus) , maar ze hebben ook heerlijke zuurvlees. Kortom onze vaste frituur bij deze 2 symphatieke mannen!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Rachel
15 August 2021

Was weer toppie geregeld.

rinie weichelt
14 August 2021

eten prima zou tip willen geven m.b.t. smulbox kids vind het geen goed idee om pistooltjes in de box te doen.

Yara
13 August 2021

Snelle en aardige service

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Harold
13 August 2021

Weer eens eten gehaald bij de mannen en het was weer genieten. Heerlijk hoe ze een warme maaltijd voor je bereiden. Datbdoen ze met vakmanschap en een warm welkom.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Cynthia de la Roij
9 August 2021

Zoals altijd alles perfect!! Smaakt fantastische en een zeer goede service 👌

Michelle
8 August 2021
Debbie
7 August 2021

Eten was op de afgesproken tijd netjes klaar. Daarbij is het altijd super lekker eten. De heren zijn altijd erg aardig en beleefd.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Fam. Wijntjens
4 August 2021
Tom
1 August 2021

Super lekker gegeten vriendelijke bediening mooie schone nette zaak snel geholpen ondanks de mega drukte gewoon top

Jacqueline
31 Juli 2021
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Henny Cornelissen
30 Juli 2021

Alles prima kwaliteit, precies op tijd en uitstekende service

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel Henny voor het compliment je zult je wel vergist hebben in de sterren gr Ludo

Kelly
30 Juli 2021

Toppers , altied vruntelik en lekker eten

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Nico
25 Juli 2021

Zoals altijd top kwaliteit en service!

Edje
22 Juli 2021

Het heeft weer heerlijk gesmaakt

Jessie en rob
20 Juli 2021

Zoals altijd heerlijk 🤤

Alex en Joke Crolla
19 Juli 2021

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit zeer tevreden

Thea
17 Juli 2021
Richard
16 Juli 2021
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Daphne
15 Juli 2021

Zoals altijd heerlijk. De lekkerste hotwings uit Maastricht en omstreken, kan geen echt fastfood restaurant tegenop!

Harold
13 Juli 2021

Weer goed. Eigenlijk is het een 5-sterren frituur met twee sterren aan de friteuse. Het was top heren.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review

Nicole
13 Juli 2021

Heerlijke frites Mooie cafetaria Vriendelijke mensen

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Nicole
10 Juli 2021

beste frituur van Maastricht, heerlijke frites, snacks, super vriendelijke eigenaren, mooie, hygiënische zaak, goed online-systeem.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Alex en Joke Crolla
10 Juli 2021

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Harold
8 Juli 2021

Saai, maar waar. Het eten was weer uitstekend. Het blijft gewoon meer dan goed. Toppers.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel weer harold topper

Harold
3 Juli 2021

Het was weer genieten met hoofdletter G. Geweldige frieten en snacks van geweldige gastheren. Dikke duim.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben
3 Juli 2021

Altied lék vinger lék dom ! 👍🥇

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je voor de 5 sterren

Nico eerens
3 Juli 2021

Zoals altijd top verzorgd en snelle afhandeling!!!

Job
2 Juli 2021

Super service en heerlijke frieten + snacks!

Joëlle
1 Juli 2021

Altijd heerlijk en goed verzorgd!!! Top service

Ilse
30 Juni 2021

Altijd een keurige toonbank, perfect verzorgde frietjes, snacks en menu. En altijd een gezellige babbel. Op naar de volgende keer!

Alex en Joke Crolla
30 Juni 2021

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Eerens
29 Juni 2021

Netjes op tijd klaar en altijd vriendelijk en heerlijk eten

Harold
26 Juni 2021

Weer geweldig kunnen genieten van de kookkunsten en gezelligheid van André en Ludo. Het was weer top.

Elly Reneerkens
25 Juni 2021

Wij hebben weer genoten van jullie heerlijke frieten en snacks

Elly Boom
15 Juni 2021

Alles prima geregeld. En heel erg proper.Bij ophalen bestelling geen wachttijd. En zeer vriendelijke mannen. En de bestelde producten zijn heerlijk. Een aanrader.

Rachel
14 Juni 2021

Was weer super lekker 💪💪

Harie Franssen
11 Juni 2021

Beste kwaliteit. Online bestellen handig. Simpel Afhalen op door Ludo opgegeven tijdstip. Geen wachttijden.

Anita
11 Juni 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd en vriendelijk personeel...

Yvonne
6 Juni 2021

Super heerlijke frieten.. goed verzorgd

G. de Graaf
6 Juni 2021

Zoe es altied: lek vinger, lek doum

Alex en Joke Crolla
4 Juni 2021

Uitstekend verzorgd en zo als altijd heel erg lekker

ceup
3 Juni 2021

altijd zeer goed.

Edje
3 Juni 2021

Niet lang hoeven te wachten En heerlijk gegeten

Chris
2 Juni 2021

Altijd lekker frieten van bij Ludo.

Corina
1 Juni 2021

Was heerlijk

Paul Hermans
29 Mai 2021

Het eten voldeed weer volledig aan de verwachtingen.

M.Merckelbagh
25 Mai 2021

frite besteld voor 17.30 uur, stond klaar. Prima en goede en vriendelijke bediening 👍🏾👍🏾

Marianne Ronda
24 Mai 2021

Zoals altijd top kwaliteit, veel variatie qua menu kaart. Altijd heerlijk met een top bediening, echter vanavond was een bestelling met een gouden randje, Thx guys 😍

thea
24 Mai 2021

heerlijk lekker frietje en genieten van heerlijke hamburger

Elly Reneerkens
21 Mai 2021

Het was weer overheerlijk. Zoals altijd.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel Elly

Marco
21 Mai 2021

Weer toppie. 10 points

Antwort von Snackbar Ludo

Bedankt Marco

Mireille
20 Mai 2021

De lekkerste friet en snacks krijg je bij snackbar Ludo!! Mooie schone zaak, vriendelijk personeel, voor ons de beste snackbar in Maastricht !!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Marco
18 Mai 2021

Zoals altijd PERFECT. Geen 5 sterren maar 10.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel fijn om te horen

Katinka de la roy
17 Mai 2021

Zoals altijd zeer tevreden alles was naar wens 👌

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

annie
16 Mai 2021

Het was weer over heerlijk en zo als normaal super goed verzorgt. Ga zo door Mannen, Jullie zijn TOPPERS.:)

Carola
13 Mai 2021

Heerlijk gegeten en bestelling was goed op tijd klaar. Tot de volgende keer.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Michelle
9 Mai 2021

Zoals altijd weer erg lekker en onze bestelling stond natuurlijk op tijd klaar 👍🏻

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Anita
8 Mai 2021

Altijd heerlijke warme producten en ook erg lekker, top service 👍

Harold
7 Mai 2021

Weer ouderwets lekker en goed verzorgd. Kwaliteit en kwantiteit waren weer super.

Bianca Claessens
7 Mai 2021

Super service, super mensen. Grote complimenten naar jullie toe

Jolanda
5 Mai 2021

Zoals altijd weer super!! Voor ons nooit meer een andere snackbar!

Robert
3 Mai 2021
Pascalle en Guido Bollen
30 April 2021

Geweldig lekkere Frieten . Altijd lekker en top eten. En dankjewel voor t flesje wijn 🤩🤩 2 toppers die super in hun vak zijn.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Nick
29 April 2021

Top kwaliteit en heerlijk eten!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

H. Franssen
29 April 2021

Prima. Uitstekende kwaliteit. Online bestellen werkt handig. Goede website. Afhalen zonder wachten.

Angelique
28 April 2021

het was weer heerlijk toppers

Rick
28 April 2021

De spare-ribs waren alweer top.

Elly Reneerkens
27 April 2021

Het was weer smullen, zoals altijd.

Bianca
27 April 2021

Altijd goede verzorgde frieten en snacks. Super vriendelijk en weten precies wie je bent. En het zuurvlees is het allerlekkerste in Maastricht

Frances Maassen
27 April 2021

Zoals altijd prima geregeld. Complimenten over hoe jullie team in de piekdrukte werkt. De snelheid is hoog en de kwaliteit blijft ook hoog. Daarbij blijft het team relaxed uitzien en is er nog altijd ruimte voor een praatje of grapje. Top.

Harold
26 April 2021

Verandering van spijs doet eten, zeggen ze Eens iets anders gekozen, maar ook deze keuze was bijzonder lekker en uiteraard goed verzorgd. Toppers.

Irene
19 April 2021

Lekker eten, snelle service en zeer nette zaak. Aanrader.

Jolanda
18 April 2021

Zoals altijd top verzorgd en heerlijke frietjes en snacks en.....tot op de minuut de bestelling klaar! Echt super hoe deze heren werken! Wij hebben weer genoten van deze heerlijke maaltijd! Daanke hiere!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Fieny
18 April 2021

Weer heerlijk gegeten, Ludo en André bedank.

Nina
17 April 2021

Goede service, heel vriendelijk en heerlijke friet!

Job
16 April 2021

Lekkere frites en snacks. Mooi optijd klaar!

Joelle
16 April 2021

Toppie zaak! Netjes, heerlijk en heel vriendelijk

Harold
15 April 2021

Ook deze keer was het eten weer goed en super verzorgd. Dit in combinatie met een gezellig praatje, maakte het weer een geweldige maaltijd. Bedankt André en Ludo. Tot een volgende keer.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel jong

Spee
14 April 2021

wij genieten telkens weer van het goede verzorgde producten het heeft ons weer gesmaakt toppy

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Ronald Geraeds
14 April 2021

Nog altijd tevreden, vriendelijk en goede producten. De 🚌-driver

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

dimitry caenen
14 April 2021

Super vriendelijk personeel en een nette en verzorgde snackbar , kwaliteit van het eten is zeer goed

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Tom
13 April 2021

Heerlijke friet en snacks zuurvlees is super lekker een 10 waard super vriendelijk

C Deckers
12 April 2021
JK
9 April 2021
Yvo
9 April 2021

Als vanouds, alles perfect en.. super lekker!!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Jef
9 April 2021

Zoals altijd top verzorgd Goede kwaliteit lekker frieten😉👍😜

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Corrine
8 April 2021

Heerlijke frieten, lekker gebakken. Leuke mannen achter de toog. Kortom, een 2e bezoekje meer dan waard. Dankjewel mannen.

Raymond
5 April 2021
Geurts
5 April 2021

Prima verzorgt

Roy
5 April 2021

Goede, snelle en vriendelijke service. Prijs/kwaliteit komt goed overeen

Jack
5 April 2021

Top

Daphne
4 April 2021

Altijd zeer tevreden. Lekkere frieten en overheerlijke hotwings! Beter dan menig fastfood keten!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Paul Hermans
4 April 2021

We hebben weer lekker gegeten.

rinie weichelt
4 April 2021
Peggy Cornelissen
3 April 2021

Altijd een goede service en een vriendelijk woord en niet te vergeten is het eten heerlijk en genieten.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Anita Houben
3 April 2021

Het eten was weer heerlijkkkkk vooral de kippilaf hmmmmmm 👍🍻🥂

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

sjarel
3 April 2021
Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Elly
1 April 2021

Het was weer overheerlijk, goede kwaliteit. Geweldig personeel.

Fernando
31 März 2021
Denise
31 März 2021

Altijd top

wil boere
29 März 2021

Ziet er zeer smakelijk uit en voldoende

Jacqueline
29 März 2021

Lekker eten, prima service

Lahaye
29 März 2021

Het bestelde was heel goed van smaak.

Ton Habets
28 März 2021

Zoals altijd geweldig lekker goed verzorgd en precies op tijd. Chappeau.

Roger
28 März 2021

t was weer lekker en bedankt voor het flesje wijn :)

Paul Hermans
27 März 2021

Bedankt weer voor de lekkere maaltijd!!!

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks Paul

tinie
26 März 2021

zoals altijd is de service goed en de frite en snacks voortreffelijk

Elly Reneerkens
25 März 2021

Het heeft weer gesmaakt, zoals altijd heerlijke frietjes, sausen, en snacks.De beste frietuur wat er bestaat.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel elly

Rob Corsius
24 März 2021

Heerlijke friet en altijd een vriendelijk woord. Aanrader.

Mark
24 März 2021

heerlijke frietjes en de timing was spot-on!

Marco
23 März 2021

De beste snackbar in heel Maastricht. Goede service en vriendelijke personeel. Toppie👍😀

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel Marco voor de top review

Karin Bonne
22 März 2021

Heerlijke friet en snacks.zeer leuke vriendelijke heren.Altijd leuk om daar mijn frietjes te halen.Chapeau jongens.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Eric doijen
22 März 2021

Het eten was geweldig. Gied warm en lekker te bijten heerlijk maar dat zijn we gewend

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Jacqueline
22 März 2021
Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Ton
22 März 2021

Heerlijk friet zuurvlees snacks super was behoorlijk druk buiten en dat begrijp ik super kwaliteit en super vriendelijk en zeer nette schone zaak eigenlijk een 10 waard

Ron
21 März 2021

Kwaliteit altijd. Voldoende friet ook al bestel je kleine of kinderfrite. Fijne sauzen. En op tijd klaar. Snelle werkers.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Paul Hermans
20 März 2021

Het heeft weer goed gesmaakt!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel Paul

Jos
20 März 2021

Keurig weer op tijd kunnen afhalen. Uitmuntende kwaliteit en verpakking.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Job
19 März 2021

Erg lekker en goede service!

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Harold
19 März 2021

Als je frieten en snacks bij Ludo en André besteld, is het altijd goed. Een slechte review kun je alleen geven als je er niets koopt. Het was weer heerlijk. Top. Bedankt.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel harold

Laura
19 März 2021

Het was weer heerlijk jongens!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Helene
19 März 2021

Mooie en nette zaak! Heel vriendelijk en het eten is vers en lekker!

Marjan
18 März 2021

Lekkere frietjes, heel licht gezouten, is ook beter voor de rikketik, en zelf toevoegen kan altijd nog! Voor onze vegetarier een lekkere groentenkroket en gefrituurde uienringen. Alles in kartonnen bakjes, dat is beter voor de wereld en ook gezonder. (Geen weekmakers meer!) En voor de eeuwige twijfelaar een fijne Twijfelaar! Maar veur alles, gewoen lekker!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Ben van Wylick
17 März 2021

Dat was een lekker frietje Topa, volgende keer weer !! En gastvrije mensen

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel ben fijn om te horen

annie
17 März 2021

De Friet zuurvlees was weer uit de kunst lekker.. Ga zo door Ludo en Andre.

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Elly Reneerkens
16 März 2021

Wij hebben weer genoten van de heerlijke frietjes en snacks. Over heerlijk.❤

Antwort von Snackbar Ludo

Thanks

Alex Crolla
15 März 2021

Alweer heel lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Jean
15 März 2021
Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel

Roger
15 März 2021

Was weer lekker alleen frietje speciaal vergeten.... och ja goed voor de lijn :) Kan gebeuren...

Jolanda
14 März 2021

Wat was het weer heerlijk! Wederom weer top service! Precies op tijd klaar en dus een kort contact: Corona proof 👊👊👊 Heren, bedankt en tot snel! 👊

Rick
13 März 2021

Altijd top bij de toppers van Snackbar Ludo.

Winckers
12 März 2021

Heerlijke frieten en frikadel speciaal! Goed warm en smaakt altijd heerlijk!

Sarah
11 März 2021

Altijd de beste friet en snack, met de beste service.

joop
11 März 2021

wat kun je zeggen gewoon lekker

Sandra Muijtjens
10 März 2021

Was weer heerlijk zoals altijd!!

Kelly
10 März 2021

Vriendelijk personeel en altijd heel erg goed verzorgd

Mitchell Mommers
7 März 2021

Altijd super heerlijke frieten en snacks! Daarnaast ook altijd gezellig als je even moet wachten! Top frituur!

Anoniem
7 März 2021

Erge lekkere frieten.

Ingrid
6 März 2021

Altijd constant in kwaliteit en tijd. Top!

A.p.
5 März 2021

Altijd lekkere frietjes, als belg bestel ik graag bij hun!

Lukas
4 März 2021

Altijd goede kwaliteit, goede frieten, sauzen en assortiment. Heel vriendelijk personeel, hebben oog voor kwaliteit en de klant!

Antwort von Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review

Chris
4 März 2021

Altijd lekker de friet vaan bei Ludo’s

Cynthia de la roy
3 März 2021

Zoals altijd smaakt voortreffelijk ! Kortom mijn favoriet 👌

Jolanda Heubel
1 März 2021

Gisteren weer mogen genieten van de heerlijke frietjes en snacks van deze twee geweldige heren. Ze zijn super vriendelijk en werken netjes op tijd. Het bestellen via de site gaat super fijn en super snel. We komen snel weer terug in deze geweldige frituur/snackbar! Ga zo door. Jullie zijn toppers!

Antwort von Snackbar Ludo

He dank je wel het was gezellig de slingers hangen uit haha

Fieny
1 März 2021

Zoals altijd goede kwaliteit en lekker. Vriendelijk bediening.

Laura
1 März 2021

Het was weer prima!

Annelies Mante
1 März 2021

Hoi, de Schnitzel was lekker, de champignon saus heerlijk. De frietjes ook lekker, maar veel te veel voor 1 persoon. 2/3 ervan heb ik in de gft gekieperd en dat vind ik echt zonde! Je kunt frieten niet opwarmen, anders had ik ze bewaard voor vandaag. Ben echt wel tevreden hoor, maar bij de volgende bestelling zal ik vragen om minder frieten en dan eventueel daarvoor in de plaats misschien een bakje appelmoes of zo iets. Vriendelijke groet, Annelies.

Kelly
28 Februar 2021

Altijd lekker en goed verzorgd , heel erg vriendelijk personeel

Marie-therese
27 Februar 2021
Berry Asselmans
27 Februar 2021

Wederom genoten, ga zo door

Jean
27 Februar 2021
Paul Hermans
27 Februar 2021

Het heeft weer goed gesmaakt, het was met liefde gemaakt!!!

Desiree
27 Februar 2021

Het was weer heerlijk en goed verzorgd.

Schuffelers
26 Februar 2021

Zo wie altied de lekkerste friet, snack en bruudjes toppers

Chantal
25 Februar 2021