Beoordelingen van Snackbar Ludo Maastricht

Recente recensies

5.0
Jack
5 februari 2023

Alles weer lekker en mooi op tijd klaar. Vriendelijke mensen die heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Top frituur.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

JΓ©rΓ΄me
5 februari 2023

Weer zoals altijd lekker en prima verzorgd.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Anja
5 februari 2023

Bestelling netjes ingepakt en op de tijd klaar qua tijd . Frieten ect waren zeer lekker.

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Alex Crolla
5 februari 2023

Altijd goed, lekker en goed verzorgd

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Harold
1 februari 2023

Zelf niet afgehaald (waren de mannen het niet mee eens) , maar wel zelf mogen eten. Was weer genieten van heerlijk en eerlijk gebakken frieten en snacks. Tot de volgende keer maar weer. Misschien dan weer zelf in de zaak.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review daar zijn we blij meeπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Fred en Angelique Costongs
30 januari 2023

Wat valt hier nog over te zeggen. Het zijn gewoon de heerlijkste frite van MESTREECH. Het was weer een genot,de ZOERVLEIS is heerlijk en de snacks waren heerlijk. Onze familie heeft ervan genoten,Toppers het was weer Heerlijk.Thnxxx UNNE GROETE MESTREECHSE MERCI FRED EN ANGELIQUE

Reactie van Snackbar Ludo

Top dat je wel voor de super leuke review hier zijn we super blij mee πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Tom
29 januari 2023

Tot service vriendelijk de lekkeste friet en snacks van Maastricht

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel Tom πŸ‘πŸ‘

Peter
22 januari 2023

1 klein foutje qua levering! Verder heeft het gesmaakt

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel sorry van het foutje πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Robert
21 januari 2023
Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Laura
14 januari 2023

Heerlijk gegeten!

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘voor de 5 sterren top

Fred en Angelique Costongs
11 januari 2023

De frituur met de lekkerste friet. Heerlijke friet zuurvlees goed verzorgt, en leuke en lieve en verzorgt frituur bezitters echt een aanrader TOPPERS

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review top πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Petri
9 januari 2023
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Harold
4 januari 2023

Ook in dit nieuwe jaar is de kwaliteit van de frituur niet veranderd. Het blijven de beste frieten die je maar kan wensen. Heerlijk genoten en de drukte in hun snackbar spreekt boekdelen. Heren het was weer top. Merci. Op naar de volgende keer.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ger Beeren
30 december 2022

Goede frieten, correcte en op tijd gereed afgehandeld

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Tinie sibels groeneweg
30 december 2022

altijd vriendelijk en op tijd klaar. een goede uiteinde gewenst

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Jos
29 december 2022

Super kwaliteit Goed geserveerd en heeeel vriendelijk personeel.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Miranda Stevens
24 december 2022

Zoals altijd..goede kwaliteit, netjes verzorgd en vriendelijke mensen. Heerlijk gegeten!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Milly
24 december 2022

De lekkerste frites en snacks, ruime keuze.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Coen
23 december 2022

Was weer lekker

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Dominique
22 december 2022

Altijd lekker en altijd vriendelijk!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Hjg hameleers
22 december 2022

Zeer schone zaak eigenaren zijn behulpzaam en leuk toppers zijn het

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Laura
14 december 2022

Heerlijk gegeten!

Reactie van Snackbar Ludo

ThanksπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Fam.Hameleers
12 december 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Anita
10 december 2022

Heel vriendelijk personeel en altijd alles tip top in orde. Goede kwaliteit en altijd alles warm. Een dikke 10 voor deze heren πŸ‘

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

ChloΓ©
9 december 2022

Altijd lekker!! Top service!!

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Stan
9 december 2022

Zoe wie gewoenlik…. Top!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

De Bekker
8 december 2022

Gewoon zo als altijd net een miele !!!! Er is geen betere (frituurπŸ˜€)

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Tamara Aerts
7 december 2022

Super lekker zoals altijd!

Ivo
4 december 2022

Top zaak! Leuke mensen en heel lekker eten. Echte aanrader!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review

Robert
3 december 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben L.
1 december 2022

Wie altied: Super good / lekker...

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

gekkegerrit
30 november 2022

altijd een heerlijke maaltijd...wat je er ook besteld, het is altijd goed en netjes verzorgd.....Personeel is altijd vriendelijk dus blijft voor mij de nr. 1 van Maastricht.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel Gerrit πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Boy lebon
27 november 2022

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Mariko
27 november 2022

Het was weer lekker nu iets anders geprobeerd

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Big Ben πŸ€ͺ
24 november 2022

Altied lΓ©k vinger lΓ©k dom. πŸ‘

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Bianca
23 november 2022

Twee zeer vriendelijke mannen,goed verzorgd eten.niks op aan te merken.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Lia
21 november 2022

Was weer super, zoals altijd

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Wil
21 november 2022

Lekker gegeten en snelle service

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Henny Cornelissen
21 november 2022

Alles prima in orde en lekker

Peter Thomassen
20 november 2022

Veel en lekker eten

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

sandra thimister
20 november 2022

Zoals altyd super lekker ,geen betere frituur in de buurt

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

George joyce en de kids
19 november 2022

Was weer lekker groetjes

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Stan
18 november 2022

Zoe wie altied. ❀️

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jim
16 november 2022

Lekkere schnitzel stroganoff met friet en salade, heeeeerlijk.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Roy
7 november 2022

Bestelling online geplaatst, bij afhalen stond besteselling meteen klaar en hoefde niet te wachten. 1 tip; porties mogen iets kleiner, scheelt ook in je winstmargeπŸ˜‰

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Peggy Beckers
4 november 2022

Altijd lekker

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Peter Thomassen
3 november 2022

Lekkere hamburgers en vriendelijke bediening.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Selina Fripont
30 oktober 2022

Altijd even tevreden en altijd super lekkere frietjes en snacks!!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Monique Bollen
27 oktober 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Thanks voor de 5 sterren

JJ Snell
27 oktober 2022

Was weer lekker, dank jullie wel voor de goede service.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Lia
24 oktober 2022

Keurig op tijd, alles was heerlijk

Charlene
22 oktober 2022

Wederom tevreden! Bestelling netjes op tijd klaar en heeft goed gesmaakt. Eigenaren altijd vriendelijk en behulpzaam.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de mooie woorden top πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ben L.
22 oktober 2022

Gewoon zoals altijd super goed...

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review

Ilse
21 oktober 2022

Ook deze keer was het weer heerlijk en met liefde klaar gemaakt.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
16 oktober 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Brigitte
13 oktober 2022

Super zaak met fijne gerechten en altijd even vriendelijk , toppers

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Vincent
5 oktober 2022

Lekkere frieten en snacks . Zuurvlees was heerlijk!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review

Leon
3 oktober 2022

Super lekker eten de friet top gebakken en heerlijk de snacks super lekker en top bediening het was bomvol toen we aankwamen toppers ga zo door

Henny
2 oktober 2022

Geen verbeter punten, gewoon weg TOP Zeer ruime keuze , echt een aanrader

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

D. Dassen
30 september 2022

Lekkere frieten, snacks en broodjes hamburger tegen een schappelijke prijs!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review

BjΓΆrn
25 september 2022

Super zoals altijd

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Nicolle
24 september 2022

Zoe es altied weer superlekker

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
24 september 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Sabine
23 september 2022

Heerlijk gegeten en een vriendelijke service!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review

Anita
22 september 2022

Goede kwaliteit en altijd alles netjes en uiteraard vriendelijk personeel.

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

JΓ©rΓ΄me
21 september 2022

Weer helemaal top. Dank je wel weer voor het lekkere eten.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Bèr
21 september 2022

Zoals altijd weer heerlijk en goed verzorgd.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Nico Mertens
19 september 2022

Gewoon weer prima verzorgd en super lekker! Tot de volgende week

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Sabine
8 september 2022

Besteld via de app, 10 min later heerlijke frietjes aan het eten! Top zoals altijd!!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review review top πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Peter Thomassen
7 september 2022

Heerlijke hamburgers

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Henny Cornelissen
2 september 2022

Alles prima verzorgd en goede kwaliteit

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Jo
28 augustus 2022

Zoals altijd, keurig verzorgd en ontzettend smakelijk. Tot de volgende keer. Mvg Jo

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review top

Nico
26 augustus 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Politsch
22 augustus 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Ralph smit
21 augustus 2022

Was weer top en de groetjes terug

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Esther
21 augustus 2022

Altijd goed, lekker netjes en vriendelijk. Al zolang hij op caberg is klant. ToppersπŸ‘Œ

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘

Ron
20 augustus 2022

Vol bewondering hoe punctueel de mannen werken. En de sausen blijven heel lang heet.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jurgen
16 augustus 2022

Prima service, ruime porties en top kwaliteit! (Zoals altijd!)

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review top πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Marion
15 augustus 2022

Altied goot verzΓΆrrig en lekker

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Job
15 augustus 2022

Heerlijk eten en een prima service!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
14 augustus 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Sasja
14 augustus 2022

Heel vriendelijk en lekkere friet en snacks

Reactie van Snackbar Ludo

Thans voor de leuke review

Peter Thomassen
14 augustus 2022

Goede kwaliteit

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Dick De La Croix
13 augustus 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Jordy Franssen
12 augustus 2022

Weer een goede service, het eten was ook lekker en goed verzorgd.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Henny Cornelissen
11 augustus 2022

Zoals altijd alles prima in orde en lekker

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks voor de 4 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ralph smit
11 augustus 2022

Lange tijd niet meer geweest maar blij om weer terug te zijn. Ouderwets heel lekker....ondanks de grijsheid...

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Brandon
11 augustus 2022

Altijd goede kwaliteit en lekker!

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Judith Heuts
8 augustus 2022

het was weer smakelijk en meer dan voldoende

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Peter Thomassen
7 augustus 2022

Heerlijke hamburgers

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Alex Crolla
6 augustus 2022

Super zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Anoniem
6 augustus 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Antoine
5 augustus 2022

Super service en goede kwaliteit!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren top πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anita
5 augustus 2022

Spareribs en schnitsel waren heerlijk!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Laura
4 augustus 2022

Het was weer smakelijk, jammer dat het niet in een dieet past anders aten we het vaker😘😘

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Benji
27 juli 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Alex
24 juli 2022

Zoals gewoonlijk! Heel erg lekker en grote porties!

Reactie van Snackbar Ludo

ThanksπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Hannah
24 juli 2022

Altijd heerlijk!! De meest vriendelijke eigenaars.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Maurice
24 juli 2022

Goed verzorg eten en smaak goed

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Pieter Eijssen
22 juli 2022

Veel te veel

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Raymond
21 juli 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Mieke en Jaap
17 juli 2022

Lekker...lekker....lekker hmmmm

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anita
14 juli 2022

Super snel klaar. Alles netjes verzorgd

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Mieke en Jaap
9 juli 2022

Lekker zoals altijd ....wij verheugen ons altijd op onze frites πŸ˜‰

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘daar zijn we altijd blij mee πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Laura
7 juli 2022

Het was weer heerlijk! En de heren waren zoals gewoonlijk weer heel vriendelijk πŸ™„

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘

Robert
7 juli 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Rachel
1 juli 2022

Was weer erg lekker

JΓ©rΓ΄me
27 juni 2022

Zoals altijd weer prima geregeld. En zeer flexibel, we waren wat later dan de aangegeven bestelling. Even gebeld om dat door te geven, geen probleem. Kwaliteit en service zoals altijd prima.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review

Nico Mertens
25 juni 2022

T waor wie altied, perfek verzΓΆrrig en hartstikke lekker. Bedaank jonges en tot de volgende kier.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review top πŸ‘πŸ‘πŸ‘

R Haan
24 juni 2022

Altijd even vriendelijk en heerlijke friet. Een dikke aanrader voor iedereen!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Donny
10 juni 2022

Goed verzorgd en lekker genoten van het eten. App werkt goed en op afgesproken tijd was ook het eten klaar. top.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jurgen
9 juni 2022

Lekkere frietjes zoals altijd!!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ilse
4 juni 2022

Zoals altijd weer prima verzorgd. Precies op de afgesproken tijd klaar en heerlijke frietjes en snacks. Ik geef Ludo en AndrΓ© een 10!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Jurgen
29 mei 2022

Lekker zoals altijd!

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Wendy
29 mei 2022

Heerlijk!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel Wendy

Tinie
27 mei 2022

Zoals gewoonlijk weer lekker en vriendelijk

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Joachim
25 mei 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel jong πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Vivian
25 mei 2022

Heerlijke frieten en een super lekkere hamburger

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Desiree
23 mei 2022

Jullie zijn toppers

Tiny
8 mei 2022

Bestelling via de app. Geweldig op tijd geholpen. Zoals altijd geweldig verzorgd en lekker

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Jaap en Mieke
8 mei 2022

Altijd heerlijk en goed verzorgd. Hoewel we nu wat verder weg wonen komen wij nog steeds heel graag naar Ludo...🌻🌻🌻

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Patricia
7 mei 2022

Gewoon top!

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Yvonne Essers
6 mei 2022

Het eten was lekker. Porties zijn heel erg groot!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Hollanders
1 mei 2022

Alles top goede service vriendelijke mensen

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Harold
26 april 2022

Het wordt natuurlijk saai om iedere keer weer te mogen schrijven dat het eten van geweldige kwaliteit is, maar het wordt nooit saai om bij deze twee heren eten te gaan halen. Dat zal nooit vervelen en de kwaliteit zal nooit saai worden. Goed eten, ook uit de snackbar, verveeld nooit. Heren weer bedankt voor de gezelligheid en het lekkere eten.

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Jos
24 april 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Hollanders
18 april 2022

Top service

Guido
17 april 2022

Zoals altijd prima verzorgd en altijd even vriendelijk

Jolandaquaedackers@live.nl
14 april 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Harold
14 april 2022

Als Koninf Valk wil ik de eerbiedoge complimenten uitbrengen aan de enige echte Keizers van het Snackbarren Rijk. Er zijn veel snackbars, maar deze steekt er hoog boven uit. Kwaliteit is altijd meer dan uitstekend. Het zijn Keizerlijke Toppers

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Myriam
10 april 2022

Super vriendelijk in de zaak. En heerlijke frietjes

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Guusje
9 april 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! Toppers

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

BK bouw
9 april 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Marvin
8 april 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘

Dennis
7 april 2022

Al jaren trouwe klant! Altijd heerlijke frites, en de mannen altijd even vriendelijk

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review top

Pattyp412@hotmail.com
6 april 2022

Dit maal de goulash gegeten..heerlijk. lek vinger, lek dom (duim)

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review top

Jordy Franssen
4 april 2022

Nog steeds zeer tevreden. Niks negatiefs op aan te merken.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Monique
2 april 2022

Heerlijke, knapperige frites met lekkere warme sauzen erbij. Bestelling is prima op tijd klaar.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review top

Patty en Nando
31 maart 2022

Friet zuurvlees is heerlijk ..binnenkort de andere sauzen proeven

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anita Vanhingel
30 maart 2022

Altijd lekker πŸ‘

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks. Voor de leuke review top πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Michel Rousseau
25 maart 2022

Weer prima zoals altijd.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Marco
20 maart 2022

Stond precies op de afhaal tijd klaar, en bij thuis komst was alles nog goed warm. Frieten waren lekker. "Smaakte naar meer"

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Harold
17 maart 2022

Je kunt de heren verrassen met een compleet andere bestelling, maar hun kwaliteit en gastvrijheid kun je niet verrassen. Wat je ook besteld, de glimlach blijft en de kwaliteit steekt met kop en schouders boven andere snackbars uit.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review we kunnen ook alles aanπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Dimitry Caenen
16 maart 2022

Complimenten : milieu bewust geen plastic, goed verzorgde frituur, lekkere frieten

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Judith
14 maart 2022

lekker eten en meer dan genoeg en voor een hele redelijke prijs, prettige personen en bestelling op de minuut klaar

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Jacqueline
13 maart 2022

Familiemenu verwenpakket genomen. leuk assorti,heerlijke huisgemaakte sauzen en meer dan genoeg voor vier grote eters. Proper en snelle service, heel klantvriendelijk, noemen je bij naam ipv nummer, top. Harde eerlijke werkers. Dank jullie.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Henny Cornelissen
13 maart 2022

Alles naar wens, prima verzorgd

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 4 sterren en nog een fijne verjaardag πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Alex Crolla
13 maart 2022

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit super

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Harold
11 maart 2022

Aan een half woord (of halve zin) hebben de beren al genoeg om toch de perfecte frieten en snacks af te leveren. Zoals altijd gewoon weer top en gezellig. Altijd constante kwaliteit met een grote glimlach.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review we doen al 30 jaar ons best om kwaliteit en hygiΓ«nisch te werk gaan zo als het hoort πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

JΓ©rΓ΄me
10 maart 2022

Zoals altijd weer prima geregeld, bestelling op tijd klaar en heerlijk gegeten. De keuze is reuze en de service toppie.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

D.K.
6 maart 2022

Online besteld, altijd op tijd klaar .bediend met een lach en lekkere frietjes en snacks.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ben L.
5 maart 2022

waor weer super lekker...

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
26 februari 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Mireille Lutgens
24 februari 2022

Schoonste, mooiste en vooral de lekkerste snackbar die ik ken in Maastricht en omgeving!!! Wij komen hier al jΓ‘ren terwijl we op loopafstand genoeg frituren enz hebben liggen. Dat zegt iets....

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Lydie
20 februari 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Desiree
13 februari 2022

Jullie zijn super!!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Edje
6 februari 2022

Het heeft weer goed gesmaakt

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Harold
4 februari 2022

Dankzij hun super sonische apparaten, lukken de frieten en snacks gewoon altijd. Dankzij deze friteuses hebben ze ook de tijd om met hun klanten te praten. Altijd gezellig zo een praatje. Maak niks uit waarover het gaat (het weer, corona, uitgaan of de mode) altijd een gezellig praatje en dat maakt dat alles nog beter smaakt.

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks voor de leuke reactie een praatje in deze tijd is zeker belangrijk over dagelijkse zaken en dan toch kwaliteit leveren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Guusje
3 februari 2022

Zoals altijd: top service, super lekker gegeten weer vanavond!!!

Reactie van Snackbar Ludo

Dankjewel

Iris Stomp
3 februari 2022

Overheerlijk! Goede service en kwaliteit!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Agnes Stevens
31 januari 2022

Beste frituur vaan Mestreech

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Ron
27 januari 2022

Personeel is vriendelijk en qua frieten kwaliteit en kwantiteit ruim voldoende. Vandaag champ- roomsaus besteld. Heerlijk en goed warm. Weer een goede maaltijd gehad.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben L.
23 januari 2022

Gewoen weer es altied. Super!!!...

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Jim
22 januari 2022

Snelle en vriendelijke service en super lekkere frieten.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Jacqueline
20 januari 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Lydie
19 januari 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk .

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Monique
18 januari 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Crit
17 januari 2022

Goede service en kwaliteit

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Ummels
17 januari 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben
16 januari 2022

Dao zien gein 10 sterre.....ut waor weer lΓ©k vinger lΓ©k dom.

Robert
12 januari 2022
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Audrey
10 januari 2022

Het was heerlijk.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘top

Edje
8 januari 2022

De girosschotel was heerlijk

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Tinie
8 januari 2022

Het eten is bij hun altijd lekker en onze complimenten hiervoor en altijd even vriendelijk

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Harold
7 januari 2022

Gisteren was het de dag van de Drie Koningen, vandaag de dag van de Twee Keizers van de Snackbar. Hun eten van gouden frieten en geweldige snacks is onnavolgbaar. Altijd een feest om bij hun de zaak in te lopen.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review van de 2 koninginnen πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Kenny
6 januari 2022

Toppers

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Liesbeth
4 januari 2022

Zo als altijd heerlijk eten en vriendelijk personeel

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jordy
4 januari 2022

Orde en netheid, kwaliteit, vriendelijk en altijd op tijd !

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Alex Crolla
3 januari 2022

Weer heerlijk gegeten topkwaliteit en super service

JΓ©rΓ΄me
2 januari 2021

Top, zoals altijd. Op tijd klaar, vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Ook nog een klein presentje ontvangen vanwege het nieuwe jaar. Super.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Peter Roijen
2 januari 2021

Makkelijk online bestellen en afhalen in de snackbar!

Reactie van Snackbar Ludo

Dankjewel

Theelen
2 januari 2021

Heerlijke frieten, grote portie (mmmhh!) en de viandel speciaal is vanaf nu mijn favoriete snack! Dankjulliewel!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Karen Hataney
29 december 2021

Hadden de curryworst schotel besteld.. en ze waren heerlijk mals/sappig en veel. Fijne jaarwisseling πŸ₯‚

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Harold
29 december 2021

Op deze sombere dag werd er door de heren weer koortsachtig gewerkt om iedereen te voorzien van heerlijke frieten en snacks. Ook vandaag was alles weer heerlijk, goed verzorgd en goed op temperatuur. Toppers zijn het!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jos
29 december 2021
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Ummels
29 december 2021
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling

Edje
29 december 2021

Het was weer heerlijk Alvast een goede oud en nieuwjaar🍻🍻🍻πŸ₯‚πŸ₯‚πŸ₯‚

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling

Anita
29 december 2021

Zoals altijd weer heerlijk

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Richard
28 december 2021

Is altijd goed nog nooit een min punt kunnen vinden

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Willems
28 december 2021

Altijd super lekkerπŸ‘

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘fijne jaarwisseling

Andre janssen
27 december 2021

Zoals altijd super hygiΓ«nisch goed verzorgd en lekker fijne gezellige bediening

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling

J karel
27 december 2021
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Guusje Essers
24 december 2021

Met kerstavond bij Ludo besteld. Zoals altijd was het weer HEERLIJK! Klantvriendelijkheid is top! Leuke nette zaak.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review fijne feestdagen

Radstaat
24 december 2021
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Renate Loomans
23 december 2021

Was heerlijk. Bedankt.

Judith
23 december 2021

heel lekker en méér dan genoeg (hadden het gezinsmenu voor 2 personen) een hele scherpe prijs. Kon de tijd van afhalen zelf invullen. Kwam de (volle) zaak binnen en er werd meteen mijn naam gezegd en ons eten was klaar. Ben 1 minuut binnen geweest :-) top jongens !!!!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben L.
23 december 2021

Super zoals altijd. Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2022

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel jij ook fijne feestdagen

Hermien
21 december 2021

Lekker eten. Vriendelijke mensen Snel en op tijd klaar

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

JJ Snell
21 december 2021

Wederom heerlijke frietjes gegeten.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Dave Dekkinga
20 december 2021

Goede hygiΓ«ne + top kwaliteit producten + uitstekende service = de beste frieten van Maastricht!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Raymond
18 december 2021

Zoals verwacht weer prima en op tijd verzorgd. Frieten zijn lekker krap maar niet keihard en de saus vloeit rijkelijk

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Ben L.
17 december 2021

t Waor weer gewoen lekker...

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Harold
16 december 2021

Vandaag was het weereens bourgondisch genieten van de kwaliteit, kwantiteit en van de vrolijke heren. In deze donkere dagen voor Kerst, is de Snackbar van Ludo een lichtpunt in de buurt met hun hartelijkheid en gastvrijheid. Vrolijke Kerstdagen!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review fijne feestdagen

Henny Cornelissen
15 december 2021

Uitstekende service en kwaliteit

JJ Snel
11 december 2021

Super vriendelijke mensen en heerlijke frieten en shakes.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Edje
11 december 2021

Was weer heerlijk, en snel klaar Prima boys πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review en de 5 sterren

Nico
9 december 2021

Was weer super lekker en zoals altijd perfect verzorgd. Bedankt mannen. Wij zijn blij met jullie

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel Nico voor de super leuke review en dat je blij bent met ons echt super dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Richard
7 december 2021

Zoals altijd top

Fieny
5 december 2021

In een woord heerlijk, goed verzorgd en vriendelijk. Jongens bedank

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘

Monique
4 december 2021

De bestelling was stipt op tijd klaar en heerlijk om op te eten.

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Jessie en Rob
4 december 2021

Wederom heerlijk

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Ben
3 december 2021

Altied lΓ©k vinger lΓ©k dom.........

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

tuutsje vaan teunsje
3 december 2021

Top friet, lekker warm, lucky luc is ook lekker

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben L.
2 december 2021
Patrick van Rooijen
1 december 2021
Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Jj
1 december 2021

Snelle en super vriendelijke service. Veel keuze en alles zag er super netjes uit. En wat ook niet onbelangrijk is, het heeft gesmaakt.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ronald de 🚌-driver
30 november 2021

Was weer wederom lekker, vooral de schnitzel, lekker zelf gedipt in de zigeunersaus. Goed bezig, mannen πŸ‘

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Paul Hermans
29 november 2021

Het was weer subliem!!!

Debbie
28 november 2021

Wederom een dikke 10

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Daphne
28 november 2021

Altijd goed bereid eten met een lekkere smaak

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
27 november 2021
Harold
26 november 2021

De avondlockdown kun je de komende tijd gewoon opvrolijken met een bezoekje aan de heren en dan thuis heerlijk genieten van het warme eten. Een kort praatje en dan thuis met het bord op schoot voor de buis. Jammie.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel harold voor de leuke review in deze super drukke tijd dat doet een mens goed Toppie πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Edje
24 november 2021

Was weer heerlijk, wie altijd

Reactie van Snackbar Ludo

ThanksπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Richard
23 november 2021

Hartelijk dank voor het heerlijke eten top

Patrick
21 november 2021
Jef
21 november 2021

Het was zoals altijd toppie!!!!πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰goede producten,lekker frieten πŸ‘πŸ‘

Leon Lambrix
21 november 2021

Menu van deze week zigeuner saus sorry gevulde paprika saus met schnitzel en rauwkost super. Wij passeren 4 snack zaken voordat we bij Ludo zijn zegt genoeg.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Chantal
20 november 2021
Fieny
20 november 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk, goed verzorgd.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Harold
20 november 2021

Eigenlijk had ik maar 1 ster willen geven, maar dan absoluut niet voor hun vakmanschap of gezelligheid. Nee, 1 ster omdat ze de zon niet mee terug hebben genomen na hun verdiende vakantie. Gelukkig zijn ze weer terug, zodat iedereen weer kan genieten van hun heerlijke frieten en snacks.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Paul Hermans
20 november 2021

De curryworstschotel is een echte aanrader!!!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ron
20 november 2021

Super blij dat ze weer terug zijn van vakantie in de afgelopen week ergens anders geweest maar was niet lekker nu weer bij Ludo friet zuurvlees en friet goulash gehad was weer super in één woord top gewoon de beste

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Connie
19 november 2021

Was heerlijk maar verkeerde bestelling

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Ger&Anita
19 november 2021

Super, zoals altijd!!

Alex
8 november 2021

Alles weer SUPER HEERLIJK

Pascalle en Guido Bollen
7 november 2021

Het heeft wederom heerlijk gesmaakt. Altijd goede frieten en snacks en dan heb ik het nog niet over het overheerlijke zuurvlees. Dankjewel heren wederom πŸ™πŸ™ook namens mijn bezoek.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jeanny
7 november 2021

Voor het eerst online besteld ivm grote bestelling. Erg fijne pagina, duidelijk, alles goed te vinden. Je krijgt een tijd om je eten op te halen, netjes optijd klaar! Top! :)

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Anoniem
6 november 2021

Lekkere frieten, goed gebakken. Kroket goede grootte, prima vulling. Bestellijst klopt prima!

ZoΓ«
4 november 2021
Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Ilse
4 november 2021

Zowel frietjes, sauzen en smacks weer heerlijk bereid. Dankjewel Ludo en AndrΓ©!

Jerome
1 november 2021

Prima eten, zoals altijd. En altijd met een lach.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jolanda
1 november 2021

Weer genoten van de heerlijke frieten en snacks die deze heren klaargemaakt hebben voor ons. Voor ons geen ander snackbar meer! Graag tot de volgende keer!!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Geurts
30 oktober 2021

De bestelling was prima verzorgd

Esmiralda
29 oktober 2021

Het heeft ons weer goed gesmaakt!! 😍

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anita Vanhingel
29 oktober 2021

Goede service en het smaakte weer verrukkelijk

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Tessa
26 oktober 2021
Nico Mertens
24 oktober 2021

Als altijd, lekker en prima verzorgt. Mis alleen de weekaanbiedingen van eerder.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Kim
23 oktober 2021
Elly
15 oktober 2021

Het was weer smullen.

Peter
15 oktober 2021

Goede service Zeer goede etenswaren Toppers

Thea v Someren Brand
12 oktober 2021

Ga zo door 😊 zo als altijd toppie

Chayenne
10 oktober 2021

Lekker eten en vriendelijk personeel! :)

KevinG
10 oktober 2021

Toppers

Patrick van Rooijen
10 oktober 2021

Lang geleden dat we wat besteld hadden, maar was zeker de moeite waard,πŸ‘ het was lekker en veelπŸ˜‰

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anita
8 oktober 2021

Ik bestel altijd via de website om af te halen. Altijd netjes op tijd klaar en de producten zijn warm en heerlijk en uiteraard heel vriendelijk personeel.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Jef
6 oktober 2021

Was zoals altijd top

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Alex
6 oktober 2021

Niets op aan te merken. Netjes verzorgd, goede kwaliteit . Top!

Reactie van Snackbar Ludo

ThanksπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Alex en Joke Crolla
4 oktober 2021

Natuurlijk weer heerlijk en prima ver

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Angelique
3 oktober 2021

Had weer gesmaakt zoals altijd. Jullie zijn 2 toppers xxxx

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Job
1 oktober 2021

Heerlijke frites + snacks en een top service!

Kim
29 september 2021
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘

Ben.
26 september 2021

Iech waor get te laat met ophoale Ludo brag ut tot boete weer un top service.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Harold
24 september 2021

Tja, vandaag waren de mannen zo snel. Het leek wel of ze de mensen snel weg wilden hebben. Grapje. Ze leveren altijd snel en goed met een goede dosis humor. Geweldig om de zaak even binnen te stappen en te kletsen. Of je nu online of live besteld, het is altijd top kwaliteit met een praatje.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel Harold voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Indy
23 september 2021
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Bianc bastian
23 september 2021

Het was weer lekker maar wel veel frietjes krijgen het niet op maar was heerlijk bedankt voor de goede service

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jos
21 september 2021

Bestelling binnen minuutje klaar, dus warm en prettig en vriendelijk aan mij afgeleverd.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘

Henny Cornelissen
19 september 2021

Alles prima en op tijd klaar

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Rob
18 september 2021

Patat Gyros was top!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Resy
18 september 2021

Beste frituur met de beste service !!!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ben
4 september 2021

LΓ©k vinger lΓ©k dom manne heerlΓ©ke friet en zoervliejs.

Anita
2 september 2021

Altijd netjes op tijd met de bestelling als ik deze ga ophalen. Heerlijke warme producten en zeer vriendelijk personeel.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel Anita

Angelique
2 september 2021

zoals altijd heerlijk gesmaakt. Toppers zijn jullie

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Nicole
2 september 2021

Lekker gegeten. Prima verzorgd. Vriendelijke eigenaren. Top.

Stan
30 augustus 2021

Zoe es altied! Super good!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

S cauberg
27 augustus 2021

Helemaal prima. Precies op tijd en prima producten !

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Harold
27 augustus 2021

Er was eens een frituur op Caberg waar twee toffe gozers bijna iedere dag frieten staan te bakken. Dit doen ze met heel veel plezier en vakmanschap. Elke keer als ze met hun mandjes in de frituurolie roeren, maken ze frieten en snacks van grote kwaliteit klaar. De een is de baas over de frieten en de ander gaat over de snacks. Samen leveren ze top kwaliteit. Als je als klant hun eten koopt en mee naar huis neemt, neem je een zak met het beste eten uit welke snackbar dan ook mee naar huis. Je proeft dan op en top eten. Er was eens...... Nee, dit is werkelijkheid en geen sprookje. Op Caberg ligt de beste snackbar.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘al 29 jaar doen we ons best

Nick
25 augustus 2021

Super weer zoals altijd !

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘

Jolanda
25 augustus 2021

Zoals altijd weer top! Online besteld en geen minuut hoeven te wachten! Echt super fijn! Bedankt weer mannen. Tot snel!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

MKW
24 augustus 2021

Zoals altijd, uitstekende hygienische snackbar, zeer smaakvol, klantvriendelijk, betaalbaar, goede service, goede kwaliteit/prijs verhouding. Wat wil een mens nog meer als zoiets om de hoek ligt πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ. Deze mannen hebben een groot ❀️ voor de zaak….πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel Mandy voor de leuke review

Carolien
24 augustus 2021

Heerlijke gerechten, ruime porties. Kwaliteit en prijs is prima. Zeer vriendelijke mensen. Onlline besteld, bestelling is altijd op tijd klaar. Kortom het beste van Maastricht.

L..
22 augustus 2021
Harold
21 augustus 2021

Saai, maar waar. Het eten was weer goed en eigenlijk 6 sterren waard. Alweer verheugen op een volgende keer.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘

Debbie
21 augustus 2021

Wederom 5 sterren waard!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel Debbie πŸ‘

Pascal
20 augustus 2021

Altijd alles okee en tevreden. Maar de bokworst is meer een knakworst helaas ;)

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel. Pascal voor de 5 sterren maar het is echt een Limco bockworst 80 gr een knakworst limco 60 gr

Wendy
16 augustus 2021

Onze favoriet tegenwoordig....lekker frietje topa!! (Friet met gyros ,uien, tzaziki en chilisaus) , maar ze hebben ook heerlijke zuurvlees. Kortom onze vaste frituur bij deze 2 symphatieke mannen!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Rachel
15 augustus 2021

Was weer toppie geregeld.

rinie weichelt
14 augustus 2021

eten prima zou tip willen geven m.b.t. smulbox kids vind het geen goed idee om pistooltjes in de box te doen.

Yara
13 augustus 2021

Snelle en aardige service

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Harold
13 augustus 2021

Weer eens eten gehaald bij de mannen en het was weer genieten. Heerlijk hoe ze een warme maaltijd voor je bereiden. Datbdoen ze met vakmanschap en een warm welkom.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Cynthia de la Roij
9 augustus 2021

Zoals altijd alles perfect!! Smaakt fantastische en een zeer goede service πŸ‘Œ

Michelle
8 augustus 2021
Debbie
7 augustus 2021

Eten was op de afgesproken tijd netjes klaar. Daarbij is het altijd super lekker eten. De heren zijn altijd erg aardig en beleefd.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Fam. Wijntjens
4 augustus 2021
Tom
1 augustus 2021

Super lekker gegeten vriendelijke bediening mooie schone nette zaak snel geholpen ondanks de mega drukte gewoon top

Jacqueline
31 juli 2021
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Henny Cornelissen
30 juli 2021

Alles prima kwaliteit, precies op tijd en uitstekende service

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel Henny voor het compliment je zult je wel vergist hebben in de sterren gr Ludo

Kelly
30 juli 2021

Toppers , altied vruntelik en lekker eten

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Nico
25 juli 2021

Zoals altijd top kwaliteit en service!

Edje
22 juli 2021

Het heeft weer heerlijk gesmaakt

Jessie en rob
20 juli 2021

Zoals altijd heerlijk 🀀

Alex en Joke Crolla
19 juli 2021

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit zeer tevreden

Thea
17 juli 2021
Richard
16 juli 2021
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Daphne
15 juli 2021

Zoals altijd heerlijk. De lekkerste hotwings uit Maastricht en omstreken, kan geen echt fastfood restaurant tegenop!

Harold
13 juli 2021

Weer goed. Eigenlijk is het een 5-sterren frituur met twee sterren aan de friteuse. Het was top heren.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review

Nicole
13 juli 2021

Heerlijke frites Mooie cafetaria Vriendelijke mensen

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Nicole
10 juli 2021

beste frituur van Maastricht, heerlijke frites, snacks, super vriendelijke eigenaren, mooie, hygiΓ«nische zaak, goed online-systeem.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Alex en Joke Crolla
10 juli 2021

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Harold
8 juli 2021

Saai, maar waar. Het eten was weer uitstekend. Het blijft gewoon meer dan goed. Toppers.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel weer harold topper

Harold
3 juli 2021

Het was weer genieten met hoofdletter G. Geweldige frieten en snacks van geweldige gastheren. Dikke duim.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben
3 juli 2021

Altied lΓ©k vinger lΓ©k dom ! πŸ‘πŸ₯‡

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je voor de 5 sterren

Nico eerens
3 juli 2021

Zoals altijd top verzorgd en snelle afhandeling!!!

Job
2 juli 2021

Super service en heerlijke frieten + snacks!

JoΓ«lle
1 juli 2021

Altijd heerlijk en goed verzorgd!!! Top service

Ilse
30 juni 2021

Altijd een keurige toonbank, perfect verzorgde frietjes, snacks en menu. En altijd een gezellige babbel. Op naar de volgende keer!

Alex en Joke Crolla
30 juni 2021

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Eerens
29 juni 2021

Netjes op tijd klaar en altijd vriendelijk en heerlijk eten

Harold
26 juni 2021

Weer geweldig kunnen genieten van de kookkunsten en gezelligheid van AndrΓ© en Ludo. Het was weer top.

Elly Reneerkens
25 juni 2021

Wij hebben weer genoten van jullie heerlijke frieten en snacks

Elly Boom
15 juni 2021

Alles prima geregeld. En heel erg proper.Bij ophalen bestelling geen wachttijd. En zeer vriendelijke mannen. En de bestelde producten zijn heerlijk. Een aanrader.

Rachel
14 juni 2021

Was weer super lekker πŸ’ͺπŸ’ͺ

Harie Franssen
11 juni 2021

Beste kwaliteit. Online bestellen handig. Simpel Afhalen op door Ludo opgegeven tijdstip. Geen wachttijden.

Anita
11 juni 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd en vriendelijk personeel...

Yvonne
6 juni 2021

Super heerlijke frieten.. goed verzorgd

G. de Graaf
6 juni 2021

Zoe es altied: lek vinger, lek doum

Alex en Joke Crolla
4 juni 2021

Uitstekend verzorgd en zo als altijd heel erg lekker

ceup
3 juni 2021

altijd zeer goed.

Edje
3 juni 2021

Niet lang hoeven te wachten En heerlijk gegeten

Chris
2 juni 2021

Altijd lekker frieten van bij Ludo.

Corina
1 juni 2021

Was heerlijk

Paul Hermans
29 mei 2021

Het eten voldeed weer volledig aan de verwachtingen.

M.Merckelbagh
25 mei 2021

frite besteld voor 17.30 uur, stond klaar. Prima en goede en vriendelijke bediening πŸ‘πŸΎπŸ‘πŸΎ

Marianne Ronda
24 mei 2021

Zoals altijd top kwaliteit, veel variatie qua menu kaart. Altijd heerlijk met een top bediening, echter vanavond was een bestelling met een gouden randje, Thx guys 😍

thea
24 mei 2021

heerlijk lekker frietje en genieten van heerlijke hamburger

Elly Reneerkens
21 mei 2021

Het was weer overheerlijk. Zoals altijd.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel Elly

Marco
21 mei 2021

Weer toppie. 10 points

Reactie van Snackbar Ludo

Bedankt Marco

Mireille
20 mei 2021

De lekkerste friet en snacks krijg je bij snackbar Ludo!! Mooie schone zaak, vriendelijk personeel, voor ons de beste snackbar in Maastricht !!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Marco
18 mei 2021

Zoals altijd PERFECT. Geen 5 sterren maar 10.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel fijn om te horen

Katinka de la roy
17 mei 2021

Zoals altijd zeer tevreden alles was naar wens πŸ‘Œ

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

annie
16 mei 2021

Het was weer over heerlijk en zo als normaal super goed verzorgt. Ga zo door Mannen, Jullie zijn TOPPERS.:)

Carola
13 mei 2021

Heerlijk gegeten en bestelling was goed op tijd klaar. Tot de volgende keer.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Michelle
9 mei 2021

Zoals altijd weer erg lekker en onze bestelling stond natuurlijk op tijd klaar πŸ‘πŸ»

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Anita
8 mei 2021

Altijd heerlijke warme producten en ook erg lekker, top service πŸ‘

Harold
7 mei 2021

Weer ouderwets lekker en goed verzorgd. Kwaliteit en kwantiteit waren weer super.

Bianca Claessens
7 mei 2021

Super service, super mensen. Grote complimenten naar jullie toe

Jolanda
5 mei 2021

Zoals altijd weer super!! Voor ons nooit meer een andere snackbar!

Robert
3 mei 2021
Pascalle en Guido Bollen
30 april 2021

Geweldig lekkere Frieten . Altijd lekker en top eten. En dankjewel voor t flesje wijn 🀩🀩 2 toppers die super in hun vak zijn.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Nick
29 april 2021

Top kwaliteit en heerlijk eten!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

H. Franssen
29 april 2021

Prima. Uitstekende kwaliteit. Online bestellen werkt handig. Goede website. Afhalen zonder wachten.

Angelique
28 april 2021

het was weer heerlijk toppers

Rick
28 april 2021

De spare-ribs waren alweer top.

Elly Reneerkens
27 april 2021

Het was weer smullen, zoals altijd.

Bianca
27 april 2021

Altijd goede verzorgde frieten en snacks. Super vriendelijk en weten precies wie je bent. En het zuurvlees is het allerlekkerste in Maastricht

Frances Maassen
27 april 2021

Zoals altijd prima geregeld. Complimenten over hoe jullie team in de piekdrukte werkt. De snelheid is hoog en de kwaliteit blijft ook hoog. Daarbij blijft het team relaxed uitzien en is er nog altijd ruimte voor een praatje of grapje. Top.

Harold
26 april 2021

Verandering van spijs doet eten, zeggen ze Eens iets anders gekozen, maar ook deze keuze was bijzonder lekker en uiteraard goed verzorgd. Toppers.

Irene
19 april 2021

Lekker eten, snelle service en zeer nette zaak. Aanrader.

Jolanda
18 april 2021

Zoals altijd top verzorgd en heerlijke frietjes en snacks en.....tot op de minuut de bestelling klaar! Echt super hoe deze heren werken! Wij hebben weer genoten van deze heerlijke maaltijd! Daanke hiere!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Fieny
18 april 2021

Weer heerlijk gegeten, Ludo en AndrΓ© bedank.

Nina
17 april 2021

Goede service, heel vriendelijk en heerlijke friet!

Job
16 april 2021

Lekkere frites en snacks. Mooi optijd klaar!

Joelle
16 april 2021

Toppie zaak! Netjes, heerlijk en heel vriendelijk

Harold
15 april 2021

Ook deze keer was het eten weer goed en super verzorgd. Dit in combinatie met een gezellig praatje, maakte het weer een geweldige maaltijd. Bedankt AndrΓ© en Ludo. Tot een volgende keer.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel jong

Spee
14 april 2021

wij genieten telkens weer van het goede verzorgde producten het heeft ons weer gesmaakt toppy

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Ronald Geraeds
14 april 2021

Nog altijd tevreden, vriendelijk en goede producten. De 🚌-driver

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

dimitry caenen
14 april 2021

Super vriendelijk personeel en een nette en verzorgde snackbar , kwaliteit van het eten is zeer goed

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Tom
13 april 2021

Heerlijke friet en snacks zuurvlees is super lekker een 10 waard super vriendelijk

C Deckers
12 april 2021
JK
9 april 2021
Yvo
9 april 2021

Als vanouds, alles perfect en.. super lekker!!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Jef
9 april 2021

Zoals altijd top verzorgd Goede kwaliteit lekker frietenπŸ˜‰πŸ‘πŸ˜œ

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Corrine
8 april 2021

Heerlijke frieten, lekker gebakken. Leuke mannen achter de toog. Kortom, een 2e bezoekje meer dan waard. Dankjewel mannen.

Raymond
5 april 2021
Geurts
5 april 2021

Prima verzorgt

Roy
5 april 2021

Goede, snelle en vriendelijke service. Prijs/kwaliteit komt goed overeen

Jack
5 april 2021

Top