Beoordelingen van Snackbar Ludo Maastricht

Recente recensies

5.0
Harmen
19 februari 2024

Zoals altijd super lekker.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
17 februari 2024
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel Robert πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Nico
16 februari 2024

Was weer super beste snackbar van Maastricht

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Debby Zwiers
15 februari 2024

Heerlijk! En zoals altijd op de afgesproken tijd klaar. We hebben weer gesmuld!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor het leuke compliment en de 5 sterren top

Frank
9 februari 2024

Was weer super lekker de hamburgers en de frietjes met zuurvlees toppers zijn het

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Kim
8 februari 2024

Was weer heerlijk !

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Edje
7 februari 2024
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Mark
4 februari 2024

Weer overheerlijke frietjes en snacks gegeten was super lekker de beste van Maastricht os super lekkere zuurvlees en goulash

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks super πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Carlo Ramaekers
2 februari 2024

Zeer nette frituur, Kwaliteit zeer uitmuntend, en wat je krijgt is erg veel, in tegenstelling tot andere frituren. In een woord: zeker de moeite waard om Snackbar Ludo te bezoeken, met meer dan 30 jaar ervaring. In een woord Top.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jacky
2 februari 2024

Gisteren voor het eerst eens online een lekker een schotel met snitsel en champignons saus besteld, lekkere frisse en vooral verse salade erbij gekregen met goed gebakken frietjes en mayonaise. Super handig als je geen zin hebt om te wachten haha, je krijgt een tijd per email en kan het dan ook direct afhalen bij de balie. Wel natuurlijk even aangeven dat je online hebt besteld. Het was weer heerlijk Ludo en Andre. πŸ‘ŒπŸΌ Tot de volgende keer!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke compliment πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anthony
29 januari 2024

Zoals altijd super geen beter Frituur doe mij maar LudoπŸ‘Œ

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke compliment en de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Charlotte
28 januari 2024

Altijd lekkere frietjes en geweldige service!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
27 januari 2024

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jacqueline
27 januari 2024

Altijd lekkere frietjes en of schotels of ..... smaakt altijd goed en altijd gezellig daar

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor het leuke compliment en de 5 sterren

Nicky
26 januari 2024
Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Raymond
21 januari 2024
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Floyd Franssen
19 januari 2024

Super Cafetaria, kwaliteit altijd goed en consequent. Iedere week aanbiedingen

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Robert
15 januari 2024
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Jessica Vaes
12 januari 2024

Zeer vriendelijke mensen en top kwaliteit

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke review en de 5 sterren

Jose en John
12 januari 2024
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren daar zijn we super trots op thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jos
11 januari 2024

Top friture met top en gezellige mensen Die kwaliteit op de eerste plaats hebben staan

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Marion Jamin
11 januari 2024

Goed van smaak. Smakelijk en warm ingepakt πŸ‘πŸ»πŸ˜˜

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren en het mooie compliment πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

RdG
5 januari 2024

Altijd goed! Super verzorgd. Beste frieten van Maastricht

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor het leuke compliment en de 5 sterren top πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Debby Zwiers
4 januari 2024

Zoals altijd perfect en was de service wederom geweldig!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Fernando
3 januari 2024
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Rico
1 januari 2024

Op tijd klaar, goed warm en heerlijk gegeten

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Alice Van Der Linden
31 december 2023

Snel besteld en op tijd klaar! Heerlijk gegeten.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren top πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Edje
30 december 2023

Altijd lekker

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Joske Abbing
29 december 2023

Het was wederom keurig op tijd klaar ! Geweldig team daaro πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review dank je wel fijne jaarwisseling πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anthony
25 december 2023

Super vriendelijk gezellig en super lekker πŸ‘ŒπŸ‘Œ

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

VR
21 december 2023

We hadden tip van iemand gekregen. Super tip ;-) Heel goed! Wij komen terug. En als je online besteld; precies op de afgesproken tijd staat het voor je klaar.

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Debby Zwiers
10 december 2023

Heerlijke hamburgers. Knapperig broodje en alles lekker vers. Frietjes overheerlijk en totaal niet vet en heerlijke satΓ©saus. Top zoals altijd.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel de super leuke review top πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Cretz
8 december 2023

Top snel, warm, en lekkur.πŸ˜€

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Chrit
4 december 2023

Allemaol heerlijk gegete..Bedaank Ludo en AndrΓ© πŸ‘πŸ₯‚β˜―️

Rob
3 december 2023

altijd vriendelijke service met een big smile, Kwaliteit frieten snacks etc. aandacht voor klanten en kwaliteit.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel Rob πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Hjg hameleers
3 december 2023

Lekker zeer professionele propere zaak en leuk personeel

Ben
2 december 2023

lék vinger lék dom.✨✨✨✨✨

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Renate
1 december 2023

Was heerlijk

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Eric Doijen
27 november 2023
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Henny
25 november 2023

Wederom perfect, top

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel top

Ummels
23 november 2023

Goed zoals altijd. Toppers

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Ben L.
18 november 2023

Waor weer super...

Reactie van Snackbar Ludo

ThanksπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Roger notten
18 november 2023

Gewoon top, niets op aan te merken

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Rchll
17 november 2023

Zoals altijd weer helemaal top!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Wendy
16 november 2023

Leuk personeel eten is top goed verzorgt !

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
12 november 2023
Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Nicky
12 november 2023
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
11 november 2023

Het was weer super lekker. Heerlijke hamburger! Alles lekker vers en knapperig.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren en moooie woorden. Top

Frank
10 november 2023

Kom er al jaren beste snackbar in de buurt lekkere friet snacks en overheerlijke zuurvlees top vriendelijke bediening was er bomvol en een super tempo wat de mannen en dame hebben top gewoon

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterπŸ‘top

Essers
6 november 2023

Prima service! Online besteld en was keurig op tijd klaar. Het smaakte prima! Aanrader.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘

Monique
5 november 2023

Zoals altijd heerlijk en precies op de geplande tijd klaar.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Portella
2 november 2023

The best in town! Heerlijke hamburgers, frites enz enz. Top.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review en de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Caroline
1 november 2023

Weer heerlik gegeteπŸ™‚,lekker zoervleis en heerlike friet topa!πŸ‘ŒπŸ‘Œ en altied vreuntelikπŸ˜€πŸ˜ƒ

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

John Cortjens
1 november 2023
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

JΓ©rΓ΄me
29 oktober 2023

Weer genoten van het lekkers. Dank je wel maar weer.

Reactie van Snackbar Ludo

Vraag gedaan bedank voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ralph Berkers
27 oktober 2023

Ik had plots zin in een frietje en wat meer. Online besteld en op tijd klaar. Het smaakte allemaal super en zag er verzorgd uit

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Tiny hendrix
23 oktober 2023

Goede waar goede service en fijne mensen

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Jack
22 oktober 2023

Top, perfect op tijd en altijd even vriendelijk

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review en de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Monique
22 oktober 2023

Het was weer erg lekker. De bestelling was zoals altijd ook weer op tijd klaar.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel bedank voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Harold
20 oktober 2023

Met dit Herfst weer heerlijke warme frieten en snacks gehaald bij de mannen. Ze zijn de zonneschijn naar de regen en hun frieten de warme zonnestralen. Het was weer top.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review

Bianca
19 oktober 2023
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Michel nafzger
14 oktober 2023

Eten was heel goed zeker een aanrader

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘

Johan
14 oktober 2023

Alles netjes verzorgt en goeden kwaliteit en bovenalles heerlijk

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor het mooie compliment en de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Carlo
13 oktober 2023

Ik rijd hier speciaal voor om. Iedere keer weer uistekende kwaliteit. Supervriendelijk!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Mevis
8 oktober 2023

weer eens heerlijk gegeten

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
8 oktober 2023
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel. Ook de 5 sterren

Nicky
8 oktober 2023
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
7 oktober 2023

Heerlijk als altijd!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de sterren

Harold
7 oktober 2023

Zoals altijd was het eten weer top. Gelukkig hadden de mannen van Enexis het gas weer aangesloten (expres vergeten, omdat zij geen frieten kregen?) en konden we ook vandaag weer op en top genieten van heerlijke frieten en snacks.

Reactie van Snackbar Ludo

Ja dat was woensdag wat ze waren ons vergeten aan het gas net aan te sluiten dus moeten sluiten maar gelukkig mogen we dank je wel voor de 5 sterren topπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Caroline
2 oktober 2023

Heerlike friet topaπŸ‘πŸ‘deense hamburger ouch en heerlike zoervleis en ouch nog veur miech gezoongeπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Kevin Gerets
29 september 2023

Zo es altijd heβ™₯️

Reactie van Snackbar Ludo

Dat is top om te horen thanks

Auke.dijkstra
28 september 2023
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5,sterren πŸ‘πŸ‘

Henny Cornelissen
28 september 2023

Zoals altijd prima verzorgd, goede kwaliteit en deze keer extra hulp van β€œwat is loos” in de zaak

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Carlo
27 september 2023

Was weer prima, alleen de goulash vergeten.

Reactie van Snackbar Ludo

Staat genoteerd voor volgende keer top thanks

Harold
24 september 2023

Deze heren produceren keer op keer 5 sterren maaltijden. Lekker uitgerust (of niet) van de vakantie, staan ze weer met een glimlach top kwaliteit af te leveren.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Youp Hendriks
23 september 2023

Lekkere frieten, nette frituur en vriendelijk personeel!

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Nico
23 september 2023
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘

Iris Stomp
22 september 2023

Heerlijke groentekroketten! En bovendien snelle en hulpvaardige service!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke reactie

Debby Zwiers
22 september 2023

Heerlijk als altijd! We hebben weer gesmuld.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
7 september 2023

Het was zoals altijd weer overheerlijk. Tot over 2 weken jongens en fijne vakantie, dat hebben jullie dik verdiend!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel top πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Harmen
4 september 2023

Lekker..warm...prijs is goed

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks

Piersma
2 september 2023

Altijd top!

Reactie van Snackbar Ludo

Top om te horen πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Edje
2 september 2023

Altijd lekker

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Caroline
31 augustus 2023

Heerlik zoervleis,lekkere friet en snacks. En vaan te veure bestelle is ideaal. En altied vreuntelik!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren en de super leuke review top πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ton Borro
27 augustus 2023

Top snackbar, altijd vriendelijk personeel. Eten is voortreffelijk… echte aanrader

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Kim
25 augustus 2023

Erg tevreden over de bestelde maaltijd. Was ook nog goed warm ondanks dat ik iets later was als de ingestelde afhaaltijd

Reactie van Snackbar Ludo

Thank voor de 5 sterren

Alex Crolla
25 augustus 2023

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ben L.
21 augustus 2023
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Jef
20 augustus 2023

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘zoals gebruikelijk goede waar lekker frieten vriendelijk op tijd klaar

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Ludo
20 augustus 2023

Was weer heerlijk.zo als altijd

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren top

Debby Zwiers
17 augustus 2023

Het was weer smullen. Lekkere krokante droge frietjes en voor de eerste keer een visstick geprobeerd. Deze was heerlijk! Lekker krokant en niet vet, ik heb bij andere snackbars weleens vissticks gehad die bijna weer begonnen te zwemmen. Deze mannen weten hoe ze moeten bakken.

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘em de 5 sterren top

Marco
16 augustus 2023

Het was weer super lekker steeds iets anders proberen en het blijft lekker

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Mitchel
14 augustus 2023
Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Desiree
13 augustus 2023

Jullie zijn toppers

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel top πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jo
12 augustus 2023

In een woord TOP!!!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
10 augustus 2023

Beste snackbar van Caberg en omstreken heerlijke friet zuurvlees en friet goulash snacks super en perfect gebakken nette schone zaak en vriendelijke bediening eigenlijk 10 sterren

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review

Wendy
10 augustus 2023

Altijd lekkere frietjes bij Ludo en Andre!!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Maaike S
10 augustus 2023

Super eten, smaakt goed, bestelling altijd op juiste tijd klaar bij online bestelling. Kortom fijne zaak om te eten!

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Frank
6 augustus 2023

Heerlijke friet en snacks nette schone moderne zaak en vriendelijke bediening

Reactie van Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben L.
4 augustus 2023

wederom super...

Reactie van Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘