Avaliações de Snackbar Ludo Maastricht

Avaliações recentes

5.0
Leon
Hoje

Super lekker eten de friet top gebakken en heerlijk de snacks super lekker en top bediening het was bomvol toen we aankwamen toppers ga zo door

Henny
Ontem

Geen verbeter punten, gewoon weg TOP Zeer ruime keuze , echt een aanrader

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

D. Dassen
30 setembro 2022

Lekkere frieten, snacks en broodjes hamburger tegen een schappelijke prijs!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review

Björn
25 setembro 2022

Super zoals altijd

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Nicolle
24 setembro 2022

Zoe es altied weer superlekker

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
24 setembro 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Sabine
23 setembro 2022

Heerlijk gegeten en een vriendelijke service!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review

Anita
22 setembro 2022

Goede kwaliteit en altijd alles netjes en uiteraard vriendelijk personeel.

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍

Jérôme
21 setembro 2022

Weer helemaal top. Dank je wel weer voor het lekkere eten.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Bèr
21 setembro 2022

Zoals altijd weer heerlijk en goed verzorgd.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Nico Mertens
19 setembro 2022

Gewoon weer prima verzorgd en super lekker! Tot de volgende week

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍

Sabine
8 setembro 2022

Besteld via de app, 10 min later heerlijke frietjes aan het eten! Top zoals altijd!!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review review top 👍👍👍👍👍

Peter Thomassen
7 setembro 2022

Heerlijke hamburgers

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍

Henny Cornelissen
2 setembro 2022

Alles prima verzorgd en goede kwaliteit

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Jo
28 agosto 2022

Zoals altijd, keurig verzorgd en ontzettend smakelijk. Tot de volgende keer. Mvg Jo

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review top

Nico
26 agosto 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Politsch
22 agosto 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Ralph smit
21 agosto 2022

Was weer top en de groetjes terug

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍

Esther
21 agosto 2022

Altijd goed, lekker netjes en vriendelijk. Al zolang hij op caberg is klant. Toppers👌

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍

Ron
20 agosto 2022

Vol bewondering hoe punctueel de mannen werken. En de sausen blijven heel lang heet.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍

Jurgen
16 agosto 2022

Prima service, ruime porties en top kwaliteit! (Zoals altijd!)

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review top 👍👍👍👍

Marion
15 agosto 2022

Altied goot verzörrig en lekker

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍

Job
15 agosto 2022

Heerlijk eten en een prima service!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
14 agosto 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Sasja
14 agosto 2022

Heel vriendelijk en lekkere friet en snacks

Reacção a Snackbar Ludo

Thans voor de leuke review

Peter Thomassen
14 agosto 2022

Goede kwaliteit

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍👍

Dick De La Croix
13 agosto 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Jordy Franssen
12 agosto 2022

Weer een goede service, het eten was ook lekker en goed verzorgd.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Henny Cornelissen
11 agosto 2022

Zoals altijd alles prima in orde en lekker

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks voor de 4 sterren 👍👍👍

Ralph smit
11 agosto 2022

Lange tijd niet meer geweest maar blij om weer terug te zijn. Ouderwets heel lekker....ondanks de grijsheid...

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Brandon
11 agosto 2022

Altijd goede kwaliteit en lekker!

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Judith Heuts
8 agosto 2022

het was weer smakelijk en meer dan voldoende

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Peter Thomassen
7 agosto 2022

Heerlijke hamburgers

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Alex Crolla
6 agosto 2022

Super zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Anoniem
6 agosto 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Antoine
5 agosto 2022

Super service en goede kwaliteit!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren top 👍👍👍

Anita
5 agosto 2022

Spareribs en schnitsel waren heerlijk!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Laura
4 agosto 2022

Het was weer smakelijk, jammer dat het niet in een dieet past anders aten we het vaker😘😘

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Benji
27 julho 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍👍

Alex
24 julho 2022

Zoals gewoonlijk! Heel erg lekker en grote porties!

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks👍👍👍👍

Hannah
24 julho 2022

Altijd heerlijk!! De meest vriendelijke eigenaars.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Maurice
24 julho 2022

Goed verzorg eten en smaak goed

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍

Pieter Eijssen
22 julho 2022

Veel te veel

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍👍👍👍

Raymond
21 julho 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍👍👍

Mieke en Jaap
17 julho 2022

Lekker...lekker....lekker hmmmm

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍

Anita
14 julho 2022

Super snel klaar. Alles netjes verzorgd

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍

Mieke en Jaap
9 julho 2022

Lekker zoals altijd ....wij verheugen ons altijd op onze frites 😉

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍daar zijn we altijd blij mee 👍👍👍👍

Laura
7 julho 2022

Het was weer heerlijk! En de heren waren zoals gewoonlijk weer heel vriendelijk 🙄

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍

Robert
7 julho 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍

Rachel
1 julho 2022

Was weer erg lekker

Jérôme
27 junho 2022

Zoals altijd weer prima geregeld. En zeer flexibel, we waren wat later dan de aangegeven bestelling. Even gebeld om dat door te geven, geen probleem. Kwaliteit en service zoals altijd prima.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review

Nico Mertens
25 junho 2022

T waor wie altied, perfek verzörrig en hartstikke lekker. Bedaank jonges en tot de volgende kier.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review top 👍👍👍

R Haan
24 junho 2022

Altijd even vriendelijk en heerlijke friet. Een dikke aanrader voor iedereen!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Donny
10 junho 2022

Goed verzorgd en lekker genoten van het eten. App werkt goed en op afgesproken tijd was ook het eten klaar. top.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Jurgen
9 junho 2022

Lekkere frietjes zoals altijd!!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Ilse
4 junho 2022

Zoals altijd weer prima verzorgd. Precies op de afgesproken tijd klaar en heerlijke frietjes en snacks. Ik geef Ludo en André een 10!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Jurgen
29 maio 2022

Lekker zoals altijd!

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍

Wendy
29 maio 2022

Heerlijk!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel Wendy

Tinie
27 maio 2022

Zoals gewoonlijk weer lekker en vriendelijk

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍

Joachim
25 maio 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel jong 👍👍👍👍

Vivian
25 maio 2022

Heerlijke frieten en een super lekkere hamburger

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Desiree
23 maio 2022

Jullie zijn toppers

Tiny
8 maio 2022

Bestelling via de app. Geweldig op tijd geholpen. Zoals altijd geweldig verzorgd en lekker

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Jaap en Mieke
8 maio 2022

Altijd heerlijk en goed verzorgd. Hoewel we nu wat verder weg wonen komen wij nog steeds heel graag naar Ludo...🌻🌻🌻

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Patricia
7 maio 2022

Gewoon top!

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Yvonne Essers
6 maio 2022

Het eten was lekker. Porties zijn heel erg groot!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Hollanders
1 maio 2022

Alles top goede service vriendelijke mensen

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍

Harold
26 abril 2022

Het wordt natuurlijk saai om iedere keer weer te mogen schrijven dat het eten van geweldige kwaliteit is, maar het wordt nooit saai om bij deze twee heren eten te gaan halen. Dat zal nooit vervelen en de kwaliteit zal nooit saai worden. Goed eten, ook uit de snackbar, verveeld nooit. Heren weer bedankt voor de gezelligheid en het lekkere eten.

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Jos
24 abril 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Hollanders
18 abril 2022

Top service

Guido
17 abril 2022

Zoals altijd prima verzorgd en altijd even vriendelijk

Jolandaquaedackers@live.nl
14 abril 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Harold
14 abril 2022

Als Koninf Valk wil ik de eerbiedoge complimenten uitbrengen aan de enige echte Keizers van het Snackbarren Rijk. Er zijn veel snackbars, maar deze steekt er hoog boven uit. Kwaliteit is altijd meer dan uitstekend. Het zijn Keizerlijke Toppers

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Myriam
10 abril 2022

Super vriendelijk in de zaak. En heerlijke frietjes

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Guusje
9 abril 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! Toppers

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

BK bouw
9 abril 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Marvin
8 abril 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍

Dennis
7 abril 2022

Al jaren trouwe klant! Altijd heerlijke frites, en de mannen altijd even vriendelijk

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review top

Pattyp412@hotmail.com
6 abril 2022

Dit maal de goulash gegeten..heerlijk. lek vinger, lek dom (duim)

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review top

Jordy Franssen
4 abril 2022

Nog steeds zeer tevreden. Niks negatiefs op aan te merken.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Monique
2 abril 2022

Heerlijke, knapperige frites met lekkere warme sauzen erbij. Bestelling is prima op tijd klaar.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review top

Patty en Nando
31 março 2022

Friet zuurvlees is heerlijk ..binnenkort de andere sauzen proeven

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍

Anita Vanhingel
30 março 2022

Altijd lekker 👍

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks. Voor de leuke review top 👍👍👍👍

Michel Rousseau
25 março 2022

Weer prima zoals altijd.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Marco
20 março 2022

Stond precies op de afhaal tijd klaar, en bij thuis komst was alles nog goed warm. Frieten waren lekker. "Smaakte naar meer"

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Harold
17 março 2022

Je kunt de heren verrassen met een compleet andere bestelling, maar hun kwaliteit en gastvrijheid kun je niet verrassen. Wat je ook besteld, de glimlach blijft en de kwaliteit steekt met kop en schouders boven andere snackbars uit.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review we kunnen ook alles aan👍👍👍👍

Dimitry Caenen
16 março 2022

Complimenten : milieu bewust geen plastic, goed verzorgde frituur, lekkere frieten

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Judith
14 março 2022

lekker eten en meer dan genoeg en voor een hele redelijke prijs, prettige personen en bestelling op de minuut klaar

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Jacqueline
13 março 2022

Familiemenu verwenpakket genomen. leuk assorti,heerlijke huisgemaakte sauzen en meer dan genoeg voor vier grote eters. Proper en snelle service, heel klantvriendelijk, noemen je bij naam ipv nummer, top. Harde eerlijke werkers. Dank jullie.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Henny Cornelissen
13 março 2022

Alles naar wens, prima verzorgd

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 4 sterren en nog een fijne verjaardag 👍👍👍

Alex Crolla
13 março 2022

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit super

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Harold
11 março 2022

Aan een half woord (of halve zin) hebben de beren al genoeg om toch de perfecte frieten en snacks af te leveren. Zoals altijd gewoon weer top en gezellig. Altijd constante kwaliteit met een grote glimlach.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review we doen al 30 jaar ons best om kwaliteit en hygiënisch te werk gaan zo als het hoort 👍👍👍👍👍👍

Jérôme
10 março 2022

Zoals altijd weer prima geregeld, bestelling op tijd klaar en heerlijk gegeten. De keuze is reuze en de service toppie.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review 👍👍👍👍

D.K.
6 março 2022

Online besteld, altijd op tijd klaar .bediend met een lach en lekkere frietjes en snacks.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍

Ben L.
5 março 2022

waor weer super lekker...

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
26 fevereiro 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍

Mireille Lutgens
24 fevereiro 2022

Schoonste, mooiste en vooral de lekkerste snackbar die ik ken in Maastricht en omgeving!!! Wij komen hier al járen terwijl we op loopafstand genoeg frituren enz hebben liggen. Dat zegt iets....

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍

Lydie
20 fevereiro 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍

Desiree
13 fevereiro 2022

Jullie zijn super!!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Edje
6 fevereiro 2022

Het heeft weer goed gesmaakt

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👍👍👍👍👍

Harold
4 fevereiro 2022

Dankzij hun super sonische apparaten, lukken de frieten en snacks gewoon altijd. Dankzij deze friteuses hebben ze ook de tijd om met hun klanten te praten. Altijd gezellig zo een praatje. Maak niks uit waarover het gaat (het weer, corona, uitgaan of de mode) altijd een gezellig praatje en dat maakt dat alles nog beter smaakt.

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks voor de leuke reactie een praatje in deze tijd is zeker belangrijk over dagelijkse zaken en dan toch kwaliteit leveren 👍👍👍👍👍

Guusje
3 fevereiro 2022

Zoals altijd: top service, super lekker gegeten weer vanavond!!!

Reacção a Snackbar Ludo

Dankjewel

Iris Stomp
3 fevereiro 2022

Overheerlijk! Goede service en kwaliteit!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Agnes Stevens
31 janeiro 2022

Beste frituur vaan Mestreech

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Ron
27 janeiro 2022

Personeel is vriendelijk en qua frieten kwaliteit en kwantiteit ruim voldoende. Vandaag champ- roomsaus besteld. Heerlijk en goed warm. Weer een goede maaltijd gehad.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben L.
23 janeiro 2022

Gewoen weer es altied. Super!!!...

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Jim
22 janeiro 2022

Snelle en vriendelijke service en super lekkere frieten.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Jacqueline
20 janeiro 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍

Lydie
19 janeiro 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk .

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Monique
18 janeiro 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Crit
17 janeiro 2022

Goede service en kwaliteit

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Ummels
17 janeiro 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben
16 janeiro 2022

Dao zien gein 10 sterre.....ut waor weer lék vinger lék dom.

Robert
12 janeiro 2022
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Audrey
10 janeiro 2022

Het was heerlijk.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍👍top

Edje
8 janeiro 2022

De girosschotel was heerlijk

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Tinie
8 janeiro 2022

Het eten is bij hun altijd lekker en onze complimenten hiervoor en altijd even vriendelijk

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Harold
7 janeiro 2022

Gisteren was het de dag van de Drie Koningen, vandaag de dag van de Twee Keizers van de Snackbar. Hun eten van gouden frieten en geweldige snacks is onnavolgbaar. Altijd een feest om bij hun de zaak in te lopen.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review van de 2 koninginnen 👍👍👍

Kenny
6 janeiro 2022

Toppers

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Liesbeth
4 janeiro 2022

Zo als altijd heerlijk eten en vriendelijk personeel

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Jordy
4 janeiro 2022

Orde en netheid, kwaliteit, vriendelijk en altijd op tijd !

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Alex Crolla
3 janeiro 2022

Weer heerlijk gegeten topkwaliteit en super service

Jérôme
2 janeiro 2021

Top, zoals altijd. Op tijd klaar, vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Ook nog een klein presentje ontvangen vanwege het nieuwe jaar. Super.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍

Peter Roijen
2 janeiro 2021

Makkelijk online bestellen en afhalen in de snackbar!

Reacção a Snackbar Ludo

Dankjewel

Theelen
2 janeiro 2021

Heerlijke frieten, grote portie (mmmhh!) en de viandel speciaal is vanaf nu mijn favoriete snack! Dankjulliewel!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Karen Hataney
29 dezembro 2021

Hadden de curryworst schotel besteld.. en ze waren heerlijk mals/sappig en veel. Fijne jaarwisseling 🥂

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling 👍👍👍👍

Harold
29 dezembro 2021

Op deze sombere dag werd er door de heren weer koortsachtig gewerkt om iedereen te voorzien van heerlijke frieten en snacks. Ook vandaag was alles weer heerlijk, goed verzorgd en goed op temperatuur. Toppers zijn het!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling 👍👍👍

Jos
29 dezembro 2021
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Ummels
29 dezembro 2021
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling

Edje
29 dezembro 2021

Het was weer heerlijk Alvast een goede oud en nieuwjaar🍻🍻🍻🥂🥂🥂

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling

Anita
29 dezembro 2021

Zoals altijd weer heerlijk

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Richard
28 dezembro 2021

Is altijd goed nog nooit een min punt kunnen vinden

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Willems
28 dezembro 2021

Altijd super lekker👍

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍fijne jaarwisseling

Andre janssen
27 dezembro 2021

Zoals altijd super hygiënisch goed verzorgd en lekker fijne gezellige bediening

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel fijne jaarwisseling

J karel
27 dezembro 2021
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Guusje Essers
24 dezembro 2021

Met kerstavond bij Ludo besteld. Zoals altijd was het weer HEERLIJK! Klantvriendelijkheid is top! Leuke nette zaak.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review fijne feestdagen

Radstaat
24 dezembro 2021
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Renate Loomans
23 dezembro 2021

Was heerlijk. Bedankt.

Judith
23 dezembro 2021

heel lekker en méér dan genoeg (hadden het gezinsmenu voor 2 personen) een hele scherpe prijs. Kon de tijd van afhalen zelf invullen. Kwam de (volle) zaak binnen en er werd meteen mijn naam gezegd en ons eten was klaar. Ben 1 minuut binnen geweest :-) top jongens !!!!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben L.
23 dezembro 2021

Super zoals altijd. Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2022

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel jij ook fijne feestdagen

Hermien
21 dezembro 2021

Lekker eten. Vriendelijke mensen Snel en op tijd klaar

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

JJ Snell
21 dezembro 2021

Wederom heerlijke frietjes gegeten.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Dave Dekkinga
20 dezembro 2021

Goede hygiëne + top kwaliteit producten + uitstekende service = de beste frieten van Maastricht!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍

Raymond
18 dezembro 2021

Zoals verwacht weer prima en op tijd verzorgd. Frieten zijn lekker krap maar niet keihard en de saus vloeit rijkelijk

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👌👌👌👌

Ben L.
17 dezembro 2021

t Waor weer gewoen lekker...

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Harold
16 dezembro 2021

Vandaag was het weereens bourgondisch genieten van de kwaliteit, kwantiteit en van de vrolijke heren. In deze donkere dagen voor Kerst, is de Snackbar van Ludo een lichtpunt in de buurt met hun hartelijkheid en gastvrijheid. Vrolijke Kerstdagen!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review fijne feestdagen

Henny Cornelissen
15 dezembro 2021

Uitstekende service en kwaliteit

JJ Snel
11 dezembro 2021

Super vriendelijke mensen en heerlijke frieten en shakes.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Edje
11 dezembro 2021

Was weer heerlijk, en snel klaar Prima boys 👍👍👍👍

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review en de 5 sterren

Nico
9 dezembro 2021

Was weer super lekker en zoals altijd perfect verzorgd. Bedankt mannen. Wij zijn blij met jullie

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel Nico voor de super leuke review en dat je blij bent met ons echt super dank je wel 👍👍👍👍👍

Richard
7 dezembro 2021

Zoals altijd top

Fieny
5 dezembro 2021

In een woord heerlijk, goed verzorgd en vriendelijk. Jongens bedank

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍

Monique
4 dezembro 2021

De bestelling was stipt op tijd klaar en heerlijk om op te eten.

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Jessie en Rob
4 dezembro 2021

Wederom heerlijk

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Ben
3 dezembro 2021

Altied lék vinger lék dom.........

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍👍

tuutsje vaan teunsje
3 dezembro 2021

Top friet, lekker warm, lucky luc is ook lekker

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben L.
2 dezembro 2021
Patrick van Rooijen
1 dezembro 2021
Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Jj
1 dezembro 2021

Snelle en super vriendelijke service. Veel keuze en alles zag er super netjes uit. En wat ook niet onbelangrijk is, het heeft gesmaakt.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍

Ronald de 🚌-driver
30 novembro 2021

Was weer wederom lekker, vooral de schnitzel, lekker zelf gedipt in de zigeunersaus. Goed bezig, mannen 👍

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Paul Hermans
29 novembro 2021

Het was weer subliem!!!

Debbie
28 novembro 2021

Wederom een dikke 10

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Daphne
28 novembro 2021

Altijd goed bereid eten met een lekkere smaak

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
27 novembro 2021
Harold
26 novembro 2021

De avondlockdown kun je de komende tijd gewoon opvrolijken met een bezoekje aan de heren en dan thuis heerlijk genieten van het warme eten. Een kort praatje en dan thuis met het bord op schoot voor de buis. Jammie.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel harold voor de leuke review in deze super drukke tijd dat doet een mens goed Toppie 👍👍👍👍

Edje
24 novembro 2021

Was weer heerlijk, wie altijd

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks👍👍👍

Richard
23 novembro 2021

Hartelijk dank voor het heerlijke eten top

Patrick
21 novembro 2021
Jef
21 novembro 2021

Het was zoals altijd toppie!!!!😉😉😉goede producten,lekker frieten 👍👍

Leon Lambrix
21 novembro 2021

Menu van deze week zigeuner saus sorry gevulde paprika saus met schnitzel en rauwkost super. Wij passeren 4 snack zaken voordat we bij Ludo zijn zegt genoeg.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Chantal
20 novembro 2021
Fieny
20 novembro 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk, goed verzorgd.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel👍👍👍

Harold
20 novembro 2021

Eigenlijk had ik maar 1 ster willen geven, maar dan absoluut niet voor hun vakmanschap of gezelligheid. Nee, 1 ster omdat ze de zon niet mee terug hebben genomen na hun verdiende vakantie. Gelukkig zijn ze weer terug, zodat iedereen weer kan genieten van hun heerlijke frieten en snacks.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor super leuke review 👍👍👍

Paul Hermans
20 novembro 2021

De curryworstschotel is een echte aanrader!!!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍

Ron
20 novembro 2021

Super blij dat ze weer terug zijn van vakantie in de afgelopen week ergens anders geweest maar was niet lekker nu weer bij Ludo friet zuurvlees en friet goulash gehad was weer super in één woord top gewoon de beste

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Connie
19 novembro 2021

Was heerlijk maar verkeerde bestelling

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Ger&Anita
19 novembro 2021

Super, zoals altijd!!

Alex
8 novembro 2021

Alles weer SUPER HEERLIJK

Pascalle en Guido Bollen
7 novembro 2021

Het heeft wederom heerlijk gesmaakt. Altijd goede frieten en snacks en dan heb ik het nog niet over het overheerlijke zuurvlees. Dankjewel heren wederom 🙏🙏ook namens mijn bezoek.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍

Jeanny
7 novembro 2021

Voor het eerst online besteld ivm grote bestelling. Erg fijne pagina, duidelijk, alles goed te vinden. Je krijgt een tijd om je eten op te halen, netjes optijd klaar! Top! :)

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Anoniem
6 novembro 2021

Lekkere frieten, goed gebakken. Kroket goede grootte, prima vulling. Bestellijst klopt prima!

Zoë
4 novembro 2021
Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Ilse
4 novembro 2021

Zowel frietjes, sauzen en smacks weer heerlijk bereid. Dankjewel Ludo en André!

Jerome
1 novembro 2021

Prima eten, zoals altijd. En altijd met een lach.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Jolanda
1 novembro 2021

Weer genoten van de heerlijke frieten en snacks die deze heren klaargemaakt hebben voor ons. Voor ons geen ander snackbar meer! Graag tot de volgende keer!!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍

Geurts
30 outubro 2021

De bestelling was prima verzorgd

Esmiralda
29 outubro 2021

Het heeft ons weer goed gesmaakt!! 😍

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍👍

Anita Vanhingel
29 outubro 2021

Goede service en het smaakte weer verrukkelijk

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel👌👌👌👌👍👍👍

Tessa
26 outubro 2021
Nico Mertens
24 outubro 2021

Als altijd, lekker en prima verzorgt. Mis alleen de weekaanbiedingen van eerder.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Kim
23 outubro 2021
Elly
15 outubro 2021

Het was weer smullen.

Peter
15 outubro 2021

Goede service Zeer goede etenswaren Toppers

Thea v Someren Brand
12 outubro 2021

Ga zo door 😊 zo als altijd toppie

Chayenne
10 outubro 2021

Lekker eten en vriendelijk personeel! :)

KevinG
10 outubro 2021

Toppers

Patrick van Rooijen
10 outubro 2021

Lang geleden dat we wat besteld hadden, maar was zeker de moeite waard,👍 het was lekker en veel😉

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍

Anita
8 outubro 2021

Ik bestel altijd via de website om af te halen. Altijd netjes op tijd klaar en de producten zijn warm en heerlijk en uiteraard heel vriendelijk personeel.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Jef
6 outubro 2021

Was zoals altijd top

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍👍👍

Alex
6 outubro 2021

Niets op aan te merken. Netjes verzorgd, goede kwaliteit . Top!

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks👍👍👍👍

Alex en Joke Crolla
4 outubro 2021

Natuurlijk weer heerlijk en prima ver

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍

Angelique
3 outubro 2021

Had weer gesmaakt zoals altijd. Jullie zijn 2 toppers xxxx

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks 👍👍👍

Job
1 outubro 2021

Heerlijke frites + snacks en een top service!

Kim
29 setembro 2021
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍

Ben.
26 setembro 2021

Iech waor get te laat met ophoale Ludo brag ut tot boete weer un top service.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review 👌👌👌👌👍👍👍👍

Harold
24 setembro 2021

Tja, vandaag waren de mannen zo snel. Het leek wel of ze de mensen snel weg wilden hebben. Grapje. Ze leveren altijd snel en goed met een goede dosis humor. Geweldig om de zaak even binnen te stappen en te kletsen. Of je nu online of live besteld, het is altijd top kwaliteit met een praatje.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel Harold voor de leuke review 👍👍👍👍

Indy
23 setembro 2021
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren 👌👌👌👌👍👍👍

Bianc bastian
23 setembro 2021

Het was weer lekker maar wel veel frietjes krijgen het niet op maar was heerlijk bedankt voor de goede service

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍

Jos
21 setembro 2021

Bestelling binnen minuutje klaar, dus warm en prettig en vriendelijk aan mij afgeleverd.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel👍

Henny Cornelissen
19 setembro 2021

Alles prima en op tijd klaar

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍👍

Rob
18 setembro 2021

Patat Gyros was top!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👌👌👌👌👍👍👍

Resy
18 setembro 2021

Beste frituur met de beste service !!!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍👍

Ben
4 setembro 2021

Lék vinger lék dom manne heerléke friet en zoervliejs.

Anita
2 setembro 2021

Altijd netjes op tijd met de bestelling als ik deze ga ophalen. Heerlijke warme producten en zeer vriendelijk personeel.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel Anita

Angelique
2 setembro 2021

zoals altijd heerlijk gesmaakt. Toppers zijn jullie

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Nicole
2 setembro 2021

Lekker gegeten. Prima verzorgd. Vriendelijke eigenaren. Top.

Stan
30 agosto 2021

Zoe es altied! Super good!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel 👍👍👍👍👍

S cauberg
27 agosto 2021

Helemaal prima. Precies op tijd en prima producten !

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍👍👍👍👍

Harold
27 agosto 2021

Er was eens een frituur op Caberg waar twee toffe gozers bijna iedere dag frieten staan te bakken. Dit doen ze met heel veel plezier en vakmanschap. Elke keer als ze met hun mandjes in de frituurolie roeren, maken ze frieten en snacks van grote kwaliteit klaar. De een is de baas over de frieten en de ander gaat over de snacks. Samen leveren ze top kwaliteit. Als je als klant hun eten koopt en mee naar huis neemt, neem je een zak met het beste eten uit welke snackbar dan ook mee naar huis. Je proeft dan op en top eten. Er was eens...... Nee, dit is werkelijkheid en geen sprookje. Op Caberg ligt de beste snackbar.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍al 29 jaar doen we ons best

Nick
25 agosto 2021

Super weer zoals altijd !

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review 👍

Jolanda
25 agosto 2021

Zoals altijd weer top! Online besteld en geen minuut hoeven te wachten! Echt super fijn! Bedankt weer mannen. Tot snel!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

MKW
24 agosto 2021

Zoals altijd, uitstekende hygienische snackbar, zeer smaakvol, klantvriendelijk, betaalbaar, goede service, goede kwaliteit/prijs verhouding. Wat wil een mens nog meer als zoiets om de hoek ligt 🤷🏼‍♀️. Deze mannen hebben een groot ❤️ voor de zaak….💋💋💋

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel Mandy voor de leuke review

Carolien
24 agosto 2021

Heerlijke gerechten, ruime porties. Kwaliteit en prijs is prima. Zeer vriendelijke mensen. Onlline besteld, bestelling is altijd op tijd klaar. Kortom het beste van Maastricht.

L..
22 agosto 2021
Harold
21 agosto 2021

Saai, maar waar. Het eten was weer goed en eigenlijk 6 sterren waard. Alweer verheugen op een volgende keer.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel👍

Debbie
21 agosto 2021

Wederom 5 sterren waard!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel Debbie 👍

Pascal
20 agosto 2021

Altijd alles okee en tevreden. Maar de bokworst is meer een knakworst helaas ;)

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel. Pascal voor de 5 sterren maar het is echt een Limco bockworst 80 gr een knakworst limco 60 gr

Wendy
16 agosto 2021

Onze favoriet tegenwoordig....lekker frietje topa!! (Friet met gyros ,uien, tzaziki en chilisaus) , maar ze hebben ook heerlijke zuurvlees. Kortom onze vaste frituur bij deze 2 symphatieke mannen!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Rachel
15 agosto 2021

Was weer toppie geregeld.

rinie weichelt
14 agosto 2021

eten prima zou tip willen geven m.b.t. smulbox kids vind het geen goed idee om pistooltjes in de box te doen.

Yara
13 agosto 2021

Snelle en aardige service

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Harold
13 agosto 2021

Weer eens eten gehaald bij de mannen en het was weer genieten. Heerlijk hoe ze een warme maaltijd voor je bereiden. Datbdoen ze met vakmanschap en een warm welkom.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Cynthia de la Roij
9 agosto 2021

Zoals altijd alles perfect!! Smaakt fantastische en een zeer goede service 👌

Michelle
8 agosto 2021
Debbie
7 agosto 2021

Eten was op de afgesproken tijd netjes klaar. Daarbij is het altijd super lekker eten. De heren zijn altijd erg aardig en beleefd.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Fam. Wijntjens
4 agosto 2021
Tom
1 agosto 2021

Super lekker gegeten vriendelijke bediening mooie schone nette zaak snel geholpen ondanks de mega drukte gewoon top

Jacqueline
31 julho 2021
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Henny Cornelissen
30 julho 2021

Alles prima kwaliteit, precies op tijd en uitstekende service

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel Henny voor het compliment je zult je wel vergist hebben in de sterren gr Ludo

Kelly
30 julho 2021

Toppers , altied vruntelik en lekker eten

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Nico
25 julho 2021

Zoals altijd top kwaliteit en service!

Edje
22 julho 2021

Het heeft weer heerlijk gesmaakt

Jessie en rob
20 julho 2021

Zoals altijd heerlijk 🤤

Alex en Joke Crolla
19 julho 2021

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit zeer tevreden

Thea
17 julho 2021
Richard
16 julho 2021
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Daphne
15 julho 2021

Zoals altijd heerlijk. De lekkerste hotwings uit Maastricht en omstreken, kan geen echt fastfood restaurant tegenop!

Harold
13 julho 2021

Weer goed. Eigenlijk is het een 5-sterren frituur met twee sterren aan de friteuse. Het was top heren.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review

Nicole
13 julho 2021

Heerlijke frites Mooie cafetaria Vriendelijke mensen

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Nicole
10 julho 2021

beste frituur van Maastricht, heerlijke frites, snacks, super vriendelijke eigenaren, mooie, hygiënische zaak, goed online-systeem.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Alex en Joke Crolla
10 julho 2021

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Harold
8 julho 2021

Saai, maar waar. Het eten was weer uitstekend. Het blijft gewoon meer dan goed. Toppers.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel weer harold topper

Harold
3 julho 2021

Het was weer genieten met hoofdletter G. Geweldige frieten en snacks van geweldige gastheren. Dikke duim.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Ben
3 julho 2021

Altied lék vinger lék dom ! 👍🥇

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je voor de 5 sterren

Nico eerens
3 julho 2021

Zoals altijd top verzorgd en snelle afhandeling!!!

Job
2 julho 2021

Super service en heerlijke frieten + snacks!

Joëlle
1 julho 2021

Altijd heerlijk en goed verzorgd!!! Top service

Ilse
30 junho 2021

Altijd een keurige toonbank, perfect verzorgde frietjes, snacks en menu. En altijd een gezellige babbel. Op naar de volgende keer!

Alex en Joke Crolla
30 junho 2021

Zoals altijd lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Eerens
29 junho 2021

Netjes op tijd klaar en altijd vriendelijk en heerlijk eten

Harold
26 junho 2021

Weer geweldig kunnen genieten van de kookkunsten en gezelligheid van André en Ludo. Het was weer top.

Elly Reneerkens
25 junho 2021

Wij hebben weer genoten van jullie heerlijke frieten en snacks

Elly Boom
15 junho 2021

Alles prima geregeld. En heel erg proper.Bij ophalen bestelling geen wachttijd. En zeer vriendelijke mannen. En de bestelde producten zijn heerlijk. Een aanrader.

Rachel
14 junho 2021

Was weer super lekker 💪💪

Harie Franssen
11 junho 2021

Beste kwaliteit. Online bestellen handig. Simpel Afhalen op door Ludo opgegeven tijdstip. Geen wachttijden.

Anita
11 junho 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd en vriendelijk personeel...

Yvonne
6 junho 2021

Super heerlijke frieten.. goed verzorgd

G. de Graaf
6 junho 2021

Zoe es altied: lek vinger, lek doum

Alex en Joke Crolla
4 junho 2021

Uitstekend verzorgd en zo als altijd heel erg lekker

ceup
3 junho 2021

altijd zeer goed.

Edje
3 junho 2021

Niet lang hoeven te wachten En heerlijk gegeten

Chris
2 junho 2021

Altijd lekker frieten van bij Ludo.

Corina
1 junho 2021

Was heerlijk

Paul Hermans
29 maio 2021

Het eten voldeed weer volledig aan de verwachtingen.

M.Merckelbagh
25 maio 2021

frite besteld voor 17.30 uur, stond klaar. Prima en goede en vriendelijke bediening 👍🏾👍🏾

Marianne Ronda
24 maio 2021

Zoals altijd top kwaliteit, veel variatie qua menu kaart. Altijd heerlijk met een top bediening, echter vanavond was een bestelling met een gouden randje, Thx guys 😍

thea
24 maio 2021

heerlijk lekker frietje en genieten van heerlijke hamburger

Elly Reneerkens
21 maio 2021

Het was weer overheerlijk. Zoals altijd.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel Elly

Marco
21 maio 2021

Weer toppie. 10 points

Reacção a Snackbar Ludo

Bedankt Marco

Mireille
20 maio 2021

De lekkerste friet en snacks krijg je bij snackbar Ludo!! Mooie schone zaak, vriendelijk personeel, voor ons de beste snackbar in Maastricht !!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Marco
18 maio 2021

Zoals altijd PERFECT. Geen 5 sterren maar 10.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel fijn om te horen

Katinka de la roy
17 maio 2021

Zoals altijd zeer tevreden alles was naar wens 👌

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

annie
16 maio 2021

Het was weer over heerlijk en zo als normaal super goed verzorgt. Ga zo door Mannen, Jullie zijn TOPPERS.:)

Carola
13 maio 2021

Heerlijk gegeten en bestelling was goed op tijd klaar. Tot de volgende keer.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Michelle
9 maio 2021

Zoals altijd weer erg lekker en onze bestelling stond natuurlijk op tijd klaar 👍🏻

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Anita
8 maio 2021

Altijd heerlijke warme producten en ook erg lekker, top service 👍

Harold
7 maio 2021

Weer ouderwets lekker en goed verzorgd. Kwaliteit en kwantiteit waren weer super.

Bianca Claessens
7 maio 2021

Super service, super mensen. Grote complimenten naar jullie toe

Jolanda
5 maio 2021

Zoals altijd weer super!! Voor ons nooit meer een andere snackbar!

Robert
3 maio 2021
Pascalle en Guido Bollen
30 abril 2021

Geweldig lekkere Frieten . Altijd lekker en top eten. En dankjewel voor t flesje wijn 🤩🤩 2 toppers die super in hun vak zijn.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Nick
29 abril 2021

Top kwaliteit en heerlijk eten!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

H. Franssen
29 abril 2021

Prima. Uitstekende kwaliteit. Online bestellen werkt handig. Goede website. Afhalen zonder wachten.

Angelique
28 abril 2021

het was weer heerlijk toppers

Rick
28 abril 2021

De spare-ribs waren alweer top.

Elly Reneerkens
27 abril 2021

Het was weer smullen, zoals altijd.

Bianca
27 abril 2021

Altijd goede verzorgde frieten en snacks. Super vriendelijk en weten precies wie je bent. En het zuurvlees is het allerlekkerste in Maastricht

Frances Maassen
27 abril 2021

Zoals altijd prima geregeld. Complimenten over hoe jullie team in de piekdrukte werkt. De snelheid is hoog en de kwaliteit blijft ook hoog. Daarbij blijft het team relaxed uitzien en is er nog altijd ruimte voor een praatje of grapje. Top.

Harold
26 abril 2021

Verandering van spijs doet eten, zeggen ze Eens iets anders gekozen, maar ook deze keuze was bijzonder lekker en uiteraard goed verzorgd. Toppers.

Irene
19 abril 2021

Lekker eten, snelle service en zeer nette zaak. Aanrader.

Jolanda
18 abril 2021

Zoals altijd top verzorgd en heerlijke frietjes en snacks en.....tot op de minuut de bestelling klaar! Echt super hoe deze heren werken! Wij hebben weer genoten van deze heerlijke maaltijd! Daanke hiere!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Fieny
18 abril 2021

Weer heerlijk gegeten, Ludo en André bedank.

Nina
17 abril 2021

Goede service, heel vriendelijk en heerlijke friet!

Job
16 abril 2021

Lekkere frites en snacks. Mooi optijd klaar!

Joelle
16 abril 2021

Toppie zaak! Netjes, heerlijk en heel vriendelijk

Harold
15 abril 2021

Ook deze keer was het eten weer goed en super verzorgd. Dit in combinatie met een gezellig praatje, maakte het weer een geweldige maaltijd. Bedankt André en Ludo. Tot een volgende keer.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel jong

Spee
14 abril 2021

wij genieten telkens weer van het goede verzorgde producten het heeft ons weer gesmaakt toppy

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Ronald Geraeds
14 abril 2021

Nog altijd tevreden, vriendelijk en goede producten. De 🚌-driver

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

dimitry caenen
14 abril 2021

Super vriendelijk personeel en een nette en verzorgde snackbar , kwaliteit van het eten is zeer goed

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Tom
13 abril 2021

Heerlijke friet en snacks zuurvlees is super lekker een 10 waard super vriendelijk

C Deckers
12 abril 2021
JK
9 abril 2021
Yvo
9 abril 2021

Als vanouds, alles perfect en.. super lekker!!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Jef
9 abril 2021

Zoals altijd top verzorgd Goede kwaliteit lekker frieten😉👍😜

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Corrine
8 abril 2021

Heerlijke frieten, lekker gebakken. Leuke mannen achter de toog. Kortom, een 2e bezoekje meer dan waard. Dankjewel mannen.

Raymond
5 abril 2021
Geurts
5 abril 2021

Prima verzorgt

Roy
5 abril 2021

Goede, snelle en vriendelijke service. Prijs/kwaliteit komt goed overeen

Jack
5 abril 2021

Top

Daphne
4 abril 2021

Altijd zeer tevreden. Lekkere frieten en overheerlijke hotwings! Beter dan menig fastfood keten!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Paul Hermans
4 abril 2021

We hebben weer lekker gegeten.

rinie weichelt
4 abril 2021
Peggy Cornelissen
3 abril 2021

Altijd een goede service en een vriendelijk woord en niet te vergeten is het eten heerlijk en genieten.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Anita Houben
3 abril 2021

Het eten was weer heerlijkkkkk vooral de kippilaf hmmmmmm 👍🍻🥂

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

sjarel
3 abril 2021
Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Elly
1 abril 2021

Het was weer overheerlijk, goede kwaliteit. Geweldig personeel.

Fernando
31 março 2021
Denise
31 março 2021

Altijd top

wil boere
29 março 2021

Ziet er zeer smakelijk uit en voldoende

Jacqueline
29 março 2021

Lekker eten, prima service

Lahaye
29 março 2021

Het bestelde was heel goed van smaak.

Ton Habets
28 março 2021

Zoals altijd geweldig lekker goed verzorgd en precies op tijd. Chappeau.

Roger
28 março 2021

t was weer lekker en bedankt voor het flesje wijn :)

Paul Hermans
27 março 2021

Bedankt weer voor de lekkere maaltijd!!!

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks Paul

tinie
26 março 2021

zoals altijd is de service goed en de frite en snacks voortreffelijk

Elly Reneerkens
25 março 2021

Het heeft weer gesmaakt, zoals altijd heerlijke frietjes, sausen, en snacks.De beste frietuur wat er bestaat.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel elly

Rob Corsius
24 março 2021

Heerlijke friet en altijd een vriendelijk woord. Aanrader.

Mark
24 março 2021

heerlijke frietjes en de timing was spot-on!

Marco
23 março 2021

De beste snackbar in heel Maastricht. Goede service en vriendelijke personeel. Toppie👍😀

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel Marco voor de top review

Karin Bonne
22 março 2021

Heerlijke friet en snacks.zeer leuke vriendelijke heren.Altijd leuk om daar mijn frietjes te halen.Chapeau jongens.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Eric doijen
22 março 2021

Het eten was geweldig. Gied warm en lekker te bijten heerlijk maar dat zijn we gewend

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Jacqueline
22 março 2021
Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Ton
22 março 2021

Heerlijk friet zuurvlees snacks super was behoorlijk druk buiten en dat begrijp ik super kwaliteit en super vriendelijk en zeer nette schone zaak eigenlijk een 10 waard

Ron
21 março 2021

Kwaliteit altijd. Voldoende friet ook al bestel je kleine of kinderfrite. Fijne sauzen. En op tijd klaar. Snelle werkers.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Paul Hermans
20 março 2021

Het heeft weer goed gesmaakt!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel Paul

Jos
20 março 2021

Keurig weer op tijd kunnen afhalen. Uitmuntende kwaliteit en verpakking.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Job
19 março 2021

Erg lekker en goede service!

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Harold
19 março 2021

Als je frieten en snacks bij Ludo en André besteld, is het altijd goed. Een slechte review kun je alleen geven als je er niets koopt. Het was weer heerlijk. Top. Bedankt.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel harold

Laura
19 março 2021

Het was weer heerlijk jongens!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Helene
19 março 2021

Mooie en nette zaak! Heel vriendelijk en het eten is vers en lekker!

Marjan
18 março 2021

Lekkere frietjes, heel licht gezouten, is ook beter voor de rikketik, en zelf toevoegen kan altijd nog! Voor onze vegetarier een lekkere groentenkroket en gefrituurde uienringen. Alles in kartonnen bakjes, dat is beter voor de wereld en ook gezonder. (Geen weekmakers meer!) En voor de eeuwige twijfelaar een fijne Twijfelaar! Maar veur alles, gewoen lekker!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review

Ben van Wylick
17 março 2021

Dat was een lekker frietje Topa, volgende keer weer !! En gastvrije mensen

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel ben fijn om te horen

annie
17 março 2021

De Friet zuurvlees was weer uit de kunst lekker.. Ga zo door Ludo en Andre.

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Elly Reneerkens
16 março 2021

Wij hebben weer genoten van de heerlijke frietjes en snacks. Over heerlijk.❤

Reacção a Snackbar Ludo

Thanks

Alex Crolla
15 março 2021

Alweer heel lekker goed verzorgd prima kwaliteit TOPPIE

Jean
15 março 2021
Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel

Roger
15 março 2021

Was weer lekker alleen frietje speciaal vergeten.... och ja goed voor de lijn :) Kan gebeuren...

Jolanda
14 março 2021

Wat was het weer heerlijk! Wederom weer top service! Precies op tijd klaar en dus een kort contact: Corona proof 👊👊👊 Heren, bedankt en tot snel! 👊

Rick
13 março 2021

Altijd top bij de toppers van Snackbar Ludo.

Winckers
12 março 2021

Heerlijke frieten en frikadel speciaal! Goed warm en smaakt altijd heerlijk!

Sarah
11 março 2021

Altijd de beste friet en snack, met de beste service.

joop
11 março 2021

wat kun je zeggen gewoon lekker

Sandra Muijtjens
10 março 2021

Was weer heerlijk zoals altijd!!

Kelly
10 março 2021

Vriendelijk personeel en altijd heel erg goed verzorgd

Mitchell Mommers
7 março 2021

Altijd super heerlijke frieten en snacks! Daarnaast ook altijd gezellig als je even moet wachten! Top frituur!

Anoniem
7 março 2021

Erge lekkere frieten.

Ingrid
6 março 2021

Altijd constant in kwaliteit en tijd. Top!

A.p.
5 março 2021

Altijd lekkere frietjes, als belg bestel ik graag bij hun!

Lukas
4 março 2021

Altijd goede kwaliteit, goede frieten, sauzen en assortiment. Heel vriendelijk personeel, hebben oog voor kwaliteit en de klant!

Reacção a Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review

Chris
4 março 2021

Altijd lekker de friet vaan bei Ludo’s

Cynthia de la roy
3 março 2021

Zoals altijd smaakt voortreffelijk ! Kortom mijn favoriet 👌

Jolanda Heubel
1 março 2021

Gisteren weer mogen genieten van de heerlijke frietjes en snacks van deze twee geweldige heren. Ze zijn super vriendelijk en werken netjes op tijd. Het bestellen via de site gaat super fijn en super snel. We komen snel weer terug in deze geweldige frituur/snackbar! Ga zo door. Jullie zijn toppers!

Reacção a Snackbar Ludo

He dank je wel het was gezellig de slingers hangen uit haha

Fieny
1 março 2021

Zoals altijd goede kwaliteit en lekker. Vriendelijk bediening.

Laura
1 março 2021

Het was weer prima!

Annelies Mante
1 março 2021

Hoi, de Schnitzel was lekker, de champignon saus heerlijk. De frietjes ook lekker, maar veel te veel voor 1 persoon. 2/3 ervan heb ik in de gft gekieperd en dat vind ik echt zonde! Je kunt frieten niet opwarmen, anders had ik ze bewaard voor vandaag. Ben echt wel tevreden hoor, maar bij de volgende bestelling zal ik vragen om minder frieten en dan eventueel daarvoor in de plaats misschien een bakje appelmoes of zo iets. Vriendelijke groet, Annelies.

Kelly
28 fevereiro 2021

Altijd lekker en goed verzorgd , heel erg vriendelijk personeel

Marie-therese
27 fevereiro 2021
Berry Asselmans
27 fevereiro 2021

Wederom genoten, ga zo door

Jean
27 fevereiro 2021
Paul Hermans
27 fevereiro 2021

Het heeft weer goed gesmaakt, het was met liefde gemaakt!!!

Desiree
27 fevereiro 2021

Het was weer heerlijk en goed verzorgd.

Schuffelers
26 fevereiro 2021

Zo wie altied de lekkerste friet, snack en bruudjes toppers

Chantal
25 fevereiro 2021