Reviews from Snackbar Ludo Maastricht

Recent reviews

5.0
thea
9 June 2024

lekker eten op tijd klaar en goede frietjes, gewoon genieten

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke compliment en de 5 sterren thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jolanda
7 June 2024

Altijd lekker

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Harmen
27 May 2024

Een keer iets anders geprobeerd de Gyros. En dit was ook weer TOP!!

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Harold
23 May 2024

De heren zorgen met hun heerlijk eten goed voor de mensen (en zorgen ook goed voor Spiky). Het was voor meer dan top Toppers.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Mimi Cramer
21 May 2024

Super lekkere friet , goede verpakking

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

S.
14 May 2024

Heerlijke friet, alles is zeer goed verzorgd. Aardige eigenaren.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
13 May 2024

Heerlijk en zoals altijd, precies op de afgesproken tijd klaar.

Reaction from Snackbar Ludo

ThanksπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Michel Walta
4 May 2024

Deze mannen weten hoe het moet. Vriendelijk, efficient, tijdig & lekker. Makkelijk op de website bestellen, perfect op tijd klaar, smakelijk & verzorgd. Altijd lekker!

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review en het fijne compliment en de 5 sterren topπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Denise
3 May 2024

Lekker frietjes, heerlijke snacks, super saus. Wij hadden een familie menu. Goede hoeveelheid voor een goede prijs. Wij komen vaker terug!

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor het leuke compliment en de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Bollen
1 May 2024

Heel lekker en goed verzorgd de prijs ook heel schappelijk

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Bianca
28 April 2024

Goed gevuld heerlijk eten waar voor je geld altijd warm welkom

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

John karel
27 April 2024

Zoals altijd TOP En super goed verzorgd en zeer goede kwaliteit

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke compliment en de 5 sterren dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Harmen
27 April 2024
Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Mimi
15 April 2024

Lekker, vriend3lijke bediening.toppy

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Rob
15 April 2024

Beste snackbar van Maastricht heerlijk zuurvleesen super lekkere friet snacks perfect gebakken topperszijn het en vriendelijke bediening en nette schone zaak

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
13 April 2024
Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Kim
12 April 2024

Altijd proper nooit lang wachten weer Heerlijk gegeten !

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Sandra
11 April 2024

Altijd lekker, de frietjes van Ludo en AndrΓ©. De zaak ziet er ook altijd spik en span uit! πŸ‘ŒπŸ» Het was weer smullen.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Bianca Bastian
10 April 2024

We hebben weer lekker gegeten ❀️❀️😍😍

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
9 April 2024

Heerlijk als altijd. Beste frituur van Maastricht!

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super compliment en de 5 seconden sterren

Ramona
7 April 2024

Stond netjes klaar toen ik aankwam. Eten was goed warm en lekker zoals altijd πŸ‘Œ

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Yvonne Essers
2 April 2024
Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

DaniΓ«lle Vrancken
1 April 2024

Frietjes waren heerlijk ,zuurvlees smaakte prima ,alles was zeer zeker naar wens ,dus toppie

Reaction from Snackbar Ludo

Thanks voor de 5 sterren

Harmen
29 March 2024

Altijd in orde. Schnitzels met saus en frites en salade perfect

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
25 March 2024

Het was weer smullen, heerlijke hamburgers en frietjes.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Hertogen
24 March 2024

Supersnel klaar, goed verpakt, eten was nog goed warm. Verbeterpunt: het zou fijn zijn als de shoarma in een apart doosje of vakje zit

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel als je shoarma apart wilt kun je het beste een shoarma schotel nemen Met vriendelijke groet team Snackbar Ludo

Harold
21 March 2024

Vandaag weer eens online besteld en de bestelling was schitterend op tijd klaar. Altijd leuk om ook even te kunnen kletsen met de heren. Het is altijd gezellig en vooral heerlijk. Tot een volgende keer.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je welvoor de 5 sterren top

Caroline
16 March 2024

Heerlike friet/zoervleis! Topa ouch weer lekkerπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ Unne aonraojer um bej Ludo ete te hole. En altied hiel vreuntelikπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
14 March 2024

Heerlijk zoals altijd!

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Tom
10 March 2024

Heerlijke friet en super lekker zuurvlees en goulash snacks top en lekker

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Anthony
2 March 2024

Bedankt was weer super jammie zoals altijd

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor het mooie compliment en de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

M.
1 March 2024

Frieten waren heerlijk, en meer dan genoeg. De uitjes op de frikandel speciaal mochten iets minder van mijn zoon.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Yvonne
1 March 2024

We hadden een bucket besteld, Heerlijjk, beter dan bij KFC!

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke compliment

peter thomassen
29 February 2024

Zoals altijd erg lekker.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Andre Bouvrie
26 February 2024

zoals altijd goed verzorgt en lekker.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Shirly aarts
22 February 2024

Heerlijke frieten en snacks zoals altijd Beste frituur van maastricht

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Carlo Ramaekers
22 February 2024

Snel en lekker.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Harmen
19 February 2024

Zoals altijd super lekker.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
17 February 2024
Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel Robert πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Nico
16 February 2024

Was weer super beste snackbar van Maastricht

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Debby Zwiers
15 February 2024

Heerlijk! En zoals altijd op de afgesproken tijd klaar. We hebben weer gesmuld!

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor het leuke compliment en de 5 sterren top

Frank
9 February 2024

Was weer super lekker de hamburgers en de frietjes met zuurvlees toppers zijn het

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Kim
8 February 2024

Was weer heerlijk !

Reaction from Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Edje
7 February 2024
Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Mark
4 February 2024

Weer overheerlijke frietjes en snacks gegeten was super lekker de beste van Maastricht os super lekkere zuurvlees en goulash

Reaction from Snackbar Ludo

Thanks super πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Carlo Ramaekers
2 February 2024

Zeer nette frituur, Kwaliteit zeer uitmuntend, en wat je krijgt is erg veel, in tegenstelling tot andere frituren. In een woord: zeker de moeite waard om Snackbar Ludo te bezoeken, met meer dan 30 jaar ervaring. In een woord Top.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jacky
2 February 2024

Gisteren voor het eerst eens online een lekker een schotel met snitsel en champignons saus besteld, lekkere frisse en vooral verse salade erbij gekregen met goed gebakken frietjes en mayonaise. Super handig als je geen zin hebt om te wachten haha, je krijgt een tijd per email en kan het dan ook direct afhalen bij de balie. Wel natuurlijk even aangeven dat je online hebt besteld. Het was weer heerlijk Ludo en Andre. πŸ‘ŒπŸΌ Tot de volgende keer!

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke compliment πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anthony
29 January 2024

Zoals altijd super geen beter Frituur doe mij maar LudoπŸ‘Œ

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke compliment en de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Charlotte
28 January 2024

Altijd lekkere frietjes en geweldige service!

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
27 January 2024

Heerlijk zoals altijd!

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jacqueline
27 January 2024

Altijd lekkere frietjes en of schotels of ..... smaakt altijd goed en altijd gezellig daar

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor het leuke compliment en de 5 sterren

Nicky
26 January 2024
Reaction from Snackbar Ludo

Thanks

Raymond
21 January 2024
Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Floyd Franssen
19 January 2024

Super Cafetaria, kwaliteit altijd goed en consequent. Iedere week aanbiedingen

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Robert
15 January 2024
Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Jessica Vaes
12 January 2024

Zeer vriendelijke mensen en top kwaliteit

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor het super leuke review en de 5 sterren

Jose en John
12 January 2024
Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren daar zijn we super trots op thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Jos
11 January 2024

Top friture met top en gezellige mensen Die kwaliteit op de eerste plaats hebben staan

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Marion Jamin
11 January 2024

Goed van smaak. Smakelijk en warm ingepakt πŸ‘πŸ»πŸ˜˜

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren en het mooie compliment πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

RdG
5 January 2024

Altijd goed! Super verzorgd. Beste frieten van Maastricht

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor het leuke compliment en de 5 sterren top πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Debby Zwiers
4 January 2024

Zoals altijd perfect en was de service wederom geweldig!

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Fernando
3 January 2024
Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Rico
1 January 2024

Op tijd klaar, goed warm en heerlijk gegeten

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Alice Van Der Linden
31 December 2023

Snel besteld en op tijd klaar! Heerlijk gegeten.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren top πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Edje
30 December 2023

Altijd lekker

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Joske Abbing
29 December 2023

Het was wederom keurig op tijd klaar ! Geweldig team daaro πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review dank je wel fijne jaarwisseling πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anthony
25 December 2023

Super vriendelijk gezellig en super lekker πŸ‘ŒπŸ‘Œ

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

VR
21 December 2023

We hadden tip van iemand gekregen. Super tip ;-) Heel goed! Wij komen terug. En als je online besteld; precies op de afgesproken tijd staat het voor je klaar.

Reaction from Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Debby Zwiers
10 December 2023

Heerlijke hamburgers. Knapperig broodje en alles lekker vers. Frietjes overheerlijk en totaal niet vet en heerlijke satΓ©saus. Top zoals altijd.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel de super leuke review top πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Cretz
8 December 2023

Top snel, warm, en lekkur.πŸ˜€

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Chrit
4 December 2023

Allemaol heerlijk gegete..Bedaank Ludo en AndrΓ© πŸ‘πŸ₯‚β˜―️

Rob
3 December 2023

altijd vriendelijke service met een big smile, Kwaliteit frieten snacks etc. aandacht voor klanten en kwaliteit.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel Rob πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Hjg hameleers
3 December 2023

Lekker zeer professionele propere zaak en leuk personeel

Ben
2 December 2023

lék vinger lék dom.✨✨✨✨✨

Reaction from Snackbar Ludo

Thanks

Renate
1 December 2023

Was heerlijk

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Eric Doijen
27 November 2023
Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Henny
25 November 2023

Wederom perfect, top

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel top

Ummels
23 November 2023

Goed zoals altijd. Toppers

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Ben L.
18 November 2023

Waor weer super...

Reaction from Snackbar Ludo

ThanksπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Roger notten
18 November 2023

Gewoon top, niets op aan te merken

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Rchll
17 November 2023

Zoals altijd weer helemaal top!

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Wendy
16 November 2023

Leuk personeel eten is top goed verzorgt !

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Robert
12 November 2023
Reaction from Snackbar Ludo

Thanks πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Nicky
12 November 2023
Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Debby Zwiers
11 November 2023

Het was weer super lekker. Heerlijke hamburger! Alles lekker vers en knapperig.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren en moooie woorden. Top

Frank
10 November 2023

Kom er al jaren beste snackbar in de buurt lekkere friet snacks en overheerlijke zuurvlees top vriendelijke bediening was er bomvol en een super tempo wat de mannen en dame hebben top gewoon

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterπŸ‘top

Essers
6 November 2023

Prima service! Online besteld en was keurig op tijd klaar. Het smaakte prima! Aanrader.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘

Monique
5 November 2023

Zoals altijd heerlijk en precies op de geplande tijd klaar.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Portella
2 November 2023

The best in town! Heerlijke hamburgers, frites enz enz. Top.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de super leuke review en de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Caroline
1 November 2023

Weer heerlik gegeteπŸ™‚,lekker zoervleis en heerlike friet topa!πŸ‘ŒπŸ‘Œ en altied vreuntelikπŸ˜€πŸ˜ƒ

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

John Cortjens
1 November 2023
Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

JΓ©rΓ΄me
29 October 2023

Weer genoten van het lekkers. Dank je wel maar weer.

Reaction from Snackbar Ludo

Vraag gedaan bedank voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ralph Berkers
27 October 2023

Ik had plots zin in een frietje en wat meer. Online besteld en op tijd klaar. Het smaakte allemaal super en zag er verzorgd uit

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren

Tiny hendrix
23 October 2023

Goede waar goede service en fijne mensen

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel

Jack
22 October 2023

Top, perfect op tijd en altijd even vriendelijk

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de leuke review en de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Monique
22 October 2023

Het was weer erg lekker. De bestelling was zoals altijd ook weer op tijd klaar.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel bedank voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Harold
20 October 2023

Met dit Herfst weer heerlijke warme frieten en snacks gehaald bij de mannen. Ze zijn de zonneschijn naar de regen en hun frieten de warme zonnestralen. Het was weer top.

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de top review

Bianca
19 October 2023
Reaction from Snackbar Ludo

Dank je welπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Michel nafzger
14 October 2023

Eten was heel goed zeker een aanrader

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor de 5 sterren πŸ‘πŸ‘

Johan
14 October 2023

Alles netjes verzorgt en goeden kwaliteit en bovenalles heerlijk

Reaction from Snackbar Ludo

Dank je wel voor het mooie compliment en de 5 sterren πŸ‘πŸ‘πŸ‘